Én olyan lassú nagy távolságú fazon lennék.Nem az a berúgjuk az ajtót,loholok és össze vissza puffogtatok.
Inkább fel egy magaslatra és mindenre lövök ami 1 kilóméteren belül van.
nekem 74-es van, red dottal, én marhán szeretem, és nem nehéz mert izmos vagyok :D csak a nyengéknek nehéz, tárazni sem nehéz csak sok pót tár kell mert egy évben megeszek vagy 5 öt :D, de tényleg szeretem
Az FA-mas is tetszik.............azt legalább egy mozdulattal át lehet kattintani balkezesre és jó a puskagránátvető fukció.
Nekem mondjuk régebbiben a HK 33 ZF a kedvencem.
De a maxirulez a G36 hosszcsöves válltámaszos mindkét optikával.
vedd meg! csináld meg a kis barkácsfélórádat ! ha valóban apró melókra használod, azt még kibírja ha meg bekrepál vidd vissza , gar.időn belül, oszt jónapot ! én "gagyi" körfűrészt, köszörűt vettem óccóért a gazdaságosba. mind a kettő él és virul
Ez nagyon komoly videó, kurwa gyalogosba,
Egyébként tudtommal ez csak akkor sikerülhetett neki ezzel a bömössel ha kikapcsolta az elektronikát, sokat olvastam erről a motorról és ha be van neki kapcsolva minden kizárt dolognak tartom hogy ilyen történjen
"
Gurulni semmit melózom és spórolom a lét aug.ra."
Szerintem nem nagy szám az AUG, szar a tűzváltója, nehéz csak single shot-ot lőni és szvsz. a formája is elég béna, bár a bullpup mellette szól, de nehéz tárazni, inkább M4, vagy G36C
Ja igen...
Ha már ennyire kopik a gumim közepe lehet el kéne menni majd Kakucs-olni csere előtt. A széle is ki van fizetve, ahogy szokták mondani.
Jester mester, te a múltkor is rajta voltál a dolgon!
Amit én vettem az olyan 70% körül lehetett a minta alapján, de még alig mentem vele 5000-et és kb. fél mm van a jelzőig. Persze kifelé egyre húsosabb, én az első gumik széleit bőven nem használom ki.
Hátul meg nuku majrécsík. Lehet ennyire nyaklik a GS váza?
Miért van a motorokon első fék?
Nem vagyok valami első fékezős. Csak ha kell akkor használom, inkább mindig kicsit előre gondolkodok, visszaváltok és motorfékkel oldom meg a dolgot (persze abszolút nem vagyok városmenő, inkább csak város átmenő )
Sőt éles helyzetben alig volt vészfékezésem is (csak ha gyakoroltam) de sosem csúszott meg még az első gumim. Csak oldalirányban, amikor hirtelen dobtam át. Gyors reflex kell hogy megfogd.
Én olyan lassú nagy távolságú fazon lennék.Nem az a berúgjuk az ajtót,loholok és össze vissza puffogtatok.
Inkább fel egy magaslatra és mindenre lövök ami 1 kilóméteren belül van.
Most ez milyen fórum is?
Nekem mondjuk régebbiben a HK 33 ZF a kedvencem.
De a maxirulez a G36 hosszcsöves válltámaszos mindkét optikával.
Egyébként tudtommal ez csak akkor sikerülhetett neki ezzel a bömössel ha kikapcsolta az elektronikát, sokat olvastam erről a motorról és ha be van neki kapcsolva minden kizárt dolognak tartom hogy ilyen történjen
Gurulni semmit melózom és spórolom a lét aug.ra."
Szerintem nem nagy szám az AUG, szar a tűzváltója, nehéz csak single shot-ot lőni és szvsz. a formája is elég béna, bár a bullpup mellette szól, de nehéz tárazni, inkább M4, vagy G36C
Ha már ennyire kopik a gumim közepe lehet el kéne menni majd Kakucs-olni csere előtt. A széle is ki van fizetve, ahogy szokták mondani.
Jester mester, te a múltkor is rajta voltál a dolgon!
Hátul meg nuku majrécsík. Lehet ennyire nyaklik a GS váza?
Nem vagyok valami első fékezős. Csak ha kell akkor használom, inkább mindig kicsit előre gondolkodok, visszaváltok és motorfékkel oldom meg a dolgot (persze abszolút nem vagyok városmenő, inkább csak város átmenő )
Sőt éles helyzetben alig volt vészfékezésem is (csak ha gyakoroltam) de sosem csúszott meg még az első gumim. Csak oldalirányban, amikor hirtelen dobtam át. Gyors reflex kell hogy megfogd.
http://youtu.be/wnGt01J3n_g