Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

épületbe Glockot kell rántani :D, minden hülye fegyóval megy én meg az ajtóba hagyom

Én olyan lassú nagy távolságú fazon lennék.Nem az a berúgjuk az ajtót,loholok és össze vissza puffogtatok.
Inkább fel egy magaslatra és mindenre lövök ami 1 kilóméteren belül van.
nekem 74-es van, red dottal, én marhán szeretem, és nem nehéz mert izmos vagyok :D csak a nyengéknek nehéz, tárazni sem nehéz csak sok pót tár kell mert egy évben megeszek vagy 5 öt :D, de tényleg szeretem
van rezgőcsiszolóm is .hosszabb időre is tudom kölcsönözni, ha köll . csak smirglit vegyél hozzá !
Ezt is csak olyan mondhatja, akinek F-es GS-e van
Csak az AMD65!
HK hosszú, épületben szopsz, de a G36-ok jók, ...

Most ez milyen fórum is?
Kényelmetlen, nem ergonomikus, nehéz, szar tárazni, mondjuk a nyílt irányzék nem rossz... mondjuk nem sírok, ha van 1-2 mellettem
Az FA-mas is tetszik.............azt legalább egy mozdulattal át lehet kattintani balkezesre és jó a puskagránátvető fukció.
Nekem mondjuk régebbiben a HK 33 ZF a kedvencem.
De a maxirulez a G36 hosszcsöves válltámaszos mindkét optikával.
vedd meg! csináld meg a kis barkácsfélórádat ! ha valóban apró melókra használod, azt még kibírja ha meg bekrepál vidd vissza , gar.időn belül, oszt jónapot ! én "gagyi" körfűrészt, köszörűt vettem óccóért a gazdaságosba. mind a kettő él és virul
vagy ha maga Chuck Norris volt a gyalogos
Ak a legjobb :)
Ez nagyon komoly videó, kurwa gyalogosba,
Egyébként tudtommal ez csak akkor sikerülhetett neki ezzel a bömössel ha kikapcsolta az elektronikát, sokat olvastam erről a motorról és ha be van neki kapcsolva minden kizárt dolognak tartom hogy ilyen történjen
Ugye ze poén volt, ez az első fék duma?
"
Gurulni semmit melózom és spórolom a lét aug.ra."

Szerintem nem nagy szám az AUG, szar a tűzváltója, nehéz csak single shot-ot lőni és szvsz. a formája is elég béna, bár a bullpup mellette szól, de nehéz tárazni, inkább M4, vagy G36C

Ja igen...
Ha már ennyire kopik a gumim közepe lehet el kéne menni majd Kakucs-olni csere előtt. A széle is ki van fizetve, ahogy szokták mondani.
Jester mester, te a múltkor is rajta voltál a dolgon!
Nyugodj meg.. elöl utcán csak a lapos profilú gumikat lehet lecsíkozni. Hátul nekem sincs csík.. hírmondóba se, elöl meg..
Nem tudom hogy a nagy tömeg teszi e.. de én forszíroztam az elsőfékes megállást is a PR2-vel..és semmi. Pedig van fék az XJ-n..
Amit én vettem az olyan 70% körül lehetett a minta alapján, de még alig mentem vele 5000-et és kb. fél mm van a jelzőig. Persze kifelé egyre húsosabb, én az első gumik széleit bőven nem használom ki.
Hátul meg nuku majrécsík. Lehet ennyire nyaklik a GS váza?
Nem a vészfék.Bármi ami erősebb mit egy átlagos megállás kivághatja oldalt.
De jó hogy nem csábultam el!
Miért van a motorokon első fék?
Nem vagyok valami első fékezős. Csak ha kell akkor használom, inkább mindig kicsit előre gondolkodok, visszaváltok és motorfékkel oldom meg a dolgot (persze abszolút nem vagyok városmenő, inkább csak város átmenő )
Sőt éles helyzetben alig volt vészfékezésem is (csak ha gyakoroltam) de sosem csúszott meg még az első gumim. Csak oldalirányban, amikor hirtelen dobtam át. Gyors reflex kell hogy megfogd.
Road2-vel ezt nem lehet megtenni.

http://youtu.be/wnGt01J3n_g
Mivel puhább keverék szerintem igen.De nem is fog elmenni 20ezret.
Jobb mit a Road2?