Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik ez a topic ötlet...pattogatott kuki...kóla..és adott a mesedélután..:))
valóban nem írtam volna , ha az előzményt ismertem volna. ill. -inkább csak a gsöccát olvasom - valószínű azt a megjegyzést sem álltam volna meg megjegyzés nélkül. de legközelebb megállom
kéne már egy olyan piszkoskodó topic, oszt ott lehet osztani egymást, és ott az olvassa akinek erre van óhaja...
Amúgy nem okozott az eset semmiféle nagy örömöt, meg kicsit sem. Mint alant leírtam nagyon nem érdekel mi van vele..
Isti55!

Ha tudnád az előzményeket, nem biztos hogy ilyenekt írtál volna. Az élc tárgya, nevezetesen az volt, hogy a kedves általad olyannyira nagyra tartott fasz motoros társad egy hónappal ezelőtt, azt kívánta, dőljek el minnél hamarabb a szar kínai dobozaimmal, hadd lássa mit bír ki törésileg. Amúgy ha már itt tartunk a fasz motoros társad igen sok mindent megengedett a zEr-5 fórumon magának, és többszöri felszólításra, stb. Sem hagyta abba a gúnyolódást, okoskodást. No- ennyi!
Különösebben nem stresszelek miatta, majd elviszik, amikor elviszik. Legfeljebb megyek ezzel a következő nagy túrámra, egy műszakiztatáson meg egy olajcserén kívül semmi mást nem igényel addig.
Ez az! Az akkor jó ha az adott helyen kinéztél egy másik motort és gyorsan váltanál. Teljesen egyértelmű, hogy ilyen esetben ott a közvetítő sápja. Jobb azt személyesen jó áron eladni és még jobb áron megvenni a másikat. Persze ez sajnos idő.
Nem. 500ezernél többet nem adnának érte, annyiért meg én is eladnám egy hét alatt...
Beszámítással nem próbálkoztál?
Meghirdettem, de egyelőre semmi. Pang a motorpiac, nem is kicsit.
GSX650F lesz helyette, ha sikerül eladni. Megbánni nem hiszem, hogy meg fogom. Nekem nem akkora szerelem a GS, mint sokaknak. Persze, szeretem, de nem ez az a motor, amire azt mondom, hogy teljesen nekem találták ki. Racionális okokból (meg egy jó adag dacból) vettem meg anno. Egyáltalán nem bántam meg, nagyon jó vásárt csináltam vele, de nem azért vettem meg, mert mindenképp ilyet akartam.
Micsoda? Fasza Bodis dobbal igazi "puncimágnes".
Szerintem jót választott.
Meghirdetted a masinát?
Jelentkeztek már rá érdeklődők?
Milyet akarsz helyette?

Vigyázz, meg ne bánd!
Én ha egyszer váltanék és olyan anyagi helyzetbe lennék, egy darabig (vagy örökre) megtartanám ezt is.
Tegyél el a pakkba egy szűrőt.
Van olyan jó terepen a DL mint egy GSA
(Értse mindenki úgy ahogy akarja)

Nem klasszisokkal jobb mint egy átlag utca motor adott helyzetben.
De nehezebb leverni az alját (mondjuk az olajszűrője gáz helyen van)
Ha dől, viszonylag kevés dolog törik róla..
A 19-es első kereke mérsékelten terepképessé teszi

Az tény, hogy a 21-18 kombónál jobbat még mindig nem találtak ki

A Transalp is igen törékeny motor..
A tankok halkabbak.
Nem halottam? Ismerem a gépet, a szomszédunknak is van/volt egy pár. Sőt a fia azzal járt a discoba...na jó nem... , de ha előadta volna magát valakinek fűzés közben: mekkora löktérfogat, egy ülés...hűűű biztos valami formula gép...
Dugtak............ágyút is sütögethettem volna.
Azzal hogy lehet lopakodni?
Akkorát ugrott az emberke hogy a seggét beverte a tetőbe.

A vicc hogy te még nem hallottál Rába steiger.
Gázemberek!
Tudod?! Evés, szarás, dugás közben nem illik megzavarni még az ellenségedet sem.
A dl annyira terepes,mint az xj. Nagy atvagas. Terepre gs650, transalp, xf650 valo. Arban az xf lehet jo dipshitnek. Az enyemet kiprobalhatja, ha erdekli. Padist jarom vele altalaban. Technikailag kozel all a gs500hoz.
Olyat nem.................viszont régebben csináltunk olyat hogy éjszakai szántáskor odalopakodtunk a lesötétített Raba-steigerrel a skodában dugó párhoz majd jól felkapcsoltuk az összes lámpát.
volt szerencsém ! azt sem tudtam mit látok míg közelebb nem settenkedtem ! csak lépésben mertem megközelíteni az éjjeli birodalmi lépegetőt.
megfogadtam, hogy a kis piszkálódásaitokon túllépek. de egy, akár ismeretlen f...sz motoros is, ha brahiskodásból összetöri magát, a motorját akkor se írom le hogy megérdemelte ! valóban a legszebb öröm a káröröm ?
Én meg még nem is láttam ilyet élőben.
Viszont éjszaka már láttatok földútról főútra kanyarodó kib...ott nagy mezőgazdasági gépet? A sok-sok kivilágítás olyan benyomást kelt mint a Harmadik típusú találkozások című film végén a nagy UFO.