de ehez rutin és tapasztalat kell, emlékszem rá hogy annó még az egy napos túrára is 2-3 órát pakoltam régen :), most meg a 3-4 napos is meg van 30 perc alatt
KB 20 a szállás reggelivel.Egyágyas.
Ha lallert noszogatod van 2 személyes 15e-ért.
1500 Km benya mondjuk 430-450el számolva.
Meg KB 40 euro belépő.
És amit kajálsz.
Egyébként az a szakasz (Felsőtárkány-Lillafüred) k..va jó, csak amikor ott voltunk kicsit kavicsos volt. Tudjuk hogy neked murvafóbiád van , de ha tiszta az út, ott nagyon szépen lehet ide-oda dobálni a motort több mint 30 km-en keresztül. Nem egy gyors szakasz, de ilyen nincs még egy határokon belül!
Ha mondjuk 2 hét múlva már tisztán látom a kiadásaimat és marad valami (kicsi rá az esély), beférnék a karavánba? Szállást előre foglaltatok, vagy csak kinéztetek valami tutit?
Idén nem fér már bele egy 60 000 HUF-os hétvége.
Szerintem összesen annyit fogok elgurigázni még idén.
Itt van előttem papíron egy összeírás, hogy az elkövetkezendő 2 hónapban mire kell költenem...és abból olimpiát lehetne rendezni.
http://youtu.be/ax9Pqjcsiy8
Nem motoros?
Adott egy ilyen adatlap, mit célszerű még erre rátenni? Arra gondoltam összeszedek ezt-azt jó ha megvan egy helyen.
Mikorra tervezed? Mi az útvonal?
Ha lallert noszogatod van 2 személyes 15e-ért.
1500 Km benya mondjuk 430-450el számolva.
Meg KB 40 euro belépő.
És amit kajálsz.
Meg át is tudom kavarni a szállást.
2 nappal előtte is gyöhetsz.
De kinyögöm.
Utána jönnek a microizék.
A bükköt kihagyom.
Szerintem összesen annyit fogok elgurigázni még idén.
Itt van előttem papíron egy összeírás, hogy az elkövetkezendő 2 hónapban mire kell költenem...és abból olimpiát lehetne rendezni.
még 2 hét.