Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda gyöngyszemet találtam a hirdetések között
a csomag felrakás egy másik dolog , ahoz még mindig konzol kéne
Áh.............csak szerencsésnek kell lenni.
jónak tűnik, drága az ilyen? meg előre kell jelentkezni?
az milyen?
Buszos?
Nem motoros?
azóta gyorsabb lettél, vagy miről beszélsz, nem értem 3 hónapja a motor kitolása volt annyi. vagy most buszos túráról beszélünk?
no ezt lekéstem...
Semmi különös...csak egy Agárdi rétes..és kb13:00 indulás..
Hali
Adott egy ilyen adatlap, mit célszerű még erre rátenni? Arra gondoltam összeszedek ezt-azt jó ha megvan egy helyen.
Hali

Mikorra tervezed? Mi az útvonal?
Esetleg dél felé...vagy utána Rétes?
de ehez rutin és tapasztalat kell, emlékszem rá hogy annó még az egy napos túrára is 2-3 órát pakoltam régen :), most meg a 3-4 napos is meg van 30 perc alatt
"Anekin, érezz ne töprengj!"
KB 20 a szállás reggelivel.Egyágyas.
Ha lallert noszogatod van 2 személyes 15e-ért.
1500 Km benya mondjuk 430-450el számolva.
Meg KB 40 euro belépő.
És amit kajálsz.
Fasza! Sajnos kicsi rá az esély, de ha mennék akkor időben szólok!
Lófaszt nem láttam a sok redvás fától annyira sötét van.És ha nem látok begyulladok rendesen.
Szerintem bele.Szállás foglalva de van ott hely és 2-300 méteren belül láttam másikat.
Meg át is tudom kavarni a szállást.

2 nappal előtte is gyöhetsz.
Egyébként az a szakasz (Felsőtárkány-Lillafüred) k..va jó, csak amikor ott voltunk kicsit kavicsos volt. Tudjuk hogy neked murvafóbiád van , de ha tiszta az út, ott nagyon szépen lehet ide-oda dobálni a motort több mint 30 km-en keresztül. Nem egy gyors szakasz, de ilyen nincs még egy határokon belül!
Ha mondjuk 2 hét múlva már tisztán látom a kiadásaimat és marad valami (kicsi rá az esély), beférnék a karavánba? Szállást előre foglaltatok, vagy csak kinéztetek valami tutit?
Nekem se............

De kinyögöm.

Utána jönnek a microizék.

A bükköt kihagyom.
Idén nem fér már bele egy 60 000 HUF-os hétvége.
Szerintem összesen annyit fogok elgurigázni még idén.
Itt van előttem papíron egy összeírás, hogy az elkövetkezendő 2 hónapban mire kell költenem...és abból olimpiát lehetne rendezni.

még 2 hét.