Lehet benne valami hogy az olcsóbbak odavannak, mert ezekbe a gépekbe tekerik a km-eket rendesen.
Van még a BMW 650-es GS-e. Az egy hengeres, de az elég gyengécske állítólag, 170 körül van a vége, és azt írták hogy 100 felett tartósan nem szereti. A tankja is eltörpül a DL mellett.
Egyébként kis enduron én is már többször eltöprengtem. Annyi földút van erre felénk is ahova csak benézek kéjsóvárogva.
A Pilisbe is tolják rendesen a cross-ozást...azért vannak távlatok.
Volt nekem is szerencsém hozzá. Sorba mentünk 5-en, és előttünk ment. Szépen haladt, de mi szépen egyenként elkezdtük előzni. Szembe meg jöttek, az meg jószándékból még jobban lassított, de hirtelen olyan közel került, hogy még a szembejövő előt tki kellett kerülni. Nem részletezem, pár centire volt a zeke a vállamtól.
Az XJ-nél valóban sokkal jobb terepen.. már csak a nagyobb átmérőjű első kerék miatt is. Tavaly üléspróbát is vettem egy ex gs500 fórumlakó 650-eséről. Pont annyira ért le ( vagy nem ért le) a lábam róla mint az XJ-ről, simán használható lenne. Ja, és kevesebbet evett mint a 450-esem
Az olcsón árult DL 650-ek olyanok is, a drágán árultak pedig még nincsenek a "látómezőmben"
De most úgy látom hogy egy nagy sporttúra és egy 1hengeres enduro párosítás lenne a nyerő. Vagy esetleg olyasmi bicikli kategória mint a Zoli triplája, és egy kis enduro (kis-közepes enduro, nagy tankkal, kis önsúllyal)
Vagy pedig egy scrambler.. azzal legalább stílusosan meg lehet jelenni a fagyizó előtt, vagy akár egy réten is
Azért nem láttam mert tiszta kosz volt a plexim, amit az esőben te vertél fel amikor előttem mentél.
Egyébként ilyenkor mi megelőzzük egymást és leindexeljük az elöl haladót, amit a végén meg is tettél helyesen.
Bocs, biztos elbambultam.
Ha én nem is, a GS biztosan. Nem szeretek tartósan gyorsan menni (csak ha fáradt vagyok és már nagyon sietek haza ). Sőt egyáltalán nem a sebesség vonz, hanem a kanyarok.
Dipsit! DL650 VStorm-ban még nem gondolkodtál?
Én ha megtehetném hogy 2 motorom legyen, szerintem egy ilyet, meg es Gixert vennék mellé. Ma néztem a DL-ről teszteket meg videót, és szerintem az olyan túrákra amit te is nyomsz az a legjobb.
Nem is túl nehéz, túraenduróhoz képest nem is túl magas (kutyacsontcserével még úgyse). Faszán megy, hatalmas a tankja, nem is eszik nagyon (a legújabbak meg majdnem mint egy GS) és rendkívül megbízható. Persze nem egy cross motor de szerintem az XJ-nél 5-ször jobb terepen.
Szemből átmenni alatta azért gáz.. mert lehet hogy autós reflexből elrántja a kormányt a traktoros. Hátulról csak szimplán bunkóság
Van még a BMW 650-es GS-e. Az egy hengeres, de az elég gyengécske állítólag, 170 körül van a vége, és azt írták hogy 100 felett tartósan nem szereti. A tankja is eltörpül a DL mellett.
Egyébként kis enduron én is már többször eltöprengtem. Annyi földút van erre felénk is ahova csak benézek kéjsóvárogva.
A Pilisbe is tolják rendesen a cross-ozást...azért vannak távlatok.
Az olcsón árult DL 650-ek olyanok is, a drágán árultak pedig még nincsenek a "látómezőmben"
De most úgy látom hogy egy nagy sporttúra és egy 1hengeres enduro párosítás lenne a nyerő. Vagy esetleg olyasmi bicikli kategória mint a Zoli triplája, és egy kis enduro (kis-közepes enduro, nagy tankkal, kis önsúllyal)
Vagy pedig egy scrambler.. azzal legalább stílusosan meg lehet jelenni a fagyizó előtt, vagy akár egy réten is
Egyébként ilyenkor mi megelőzzük egymást és leindexeljük az elöl haladót, amit a végén meg is tettél helyesen.
Bocs, biztos elbambultam.
Én ha megtehetném hogy 2 motorom legyen, szerintem egy ilyet, meg es Gixert vennék mellé. Ma néztem a DL-ről teszteket meg videót, és szerintem az olyan túrákra amit te is nyomsz az a legjobb.
Nem is túl nehéz, túraenduróhoz képest nem is túl magas (kutyacsontcserével még úgyse). Faszán megy, hatalmas a tankja, nem is eszik nagyon (a legújabbak meg majdnem mint egy GS) és rendkívül megbízható. Persze nem egy cross motor de szerintem az XJ-nél 5-ször jobb terepen.
Meg itt felénk az alföldön kevés a szőlő.. úgyhogy nekem még élményszámba megy ha látok egy ilyet
Egyszer Dunaföldvár körül itthon is láttam hasonlót...érdekes szerkezet
Bár azok lámák voltak.