Üvegszál könnyen javítható házilag is.Pár darab üvegszál,csónak gyanta (én asszem lamit gyantát használtam asszem bauhaus eldugott részén található mert olcsóbb mint a csónakos kirakati áru) kis tervezés maszk és ecset kell.Meg sokat csiszolni az egy szemét meló.
Hali, nekem van ilyen páncélom még 4-5 éve vettem a loisba, nagyon nem jött be! Méretbe annyit tudok segíteni hogy én 180 centi magas 100 kiló vagyok és L-es volt jó! Jelenleg is SuperShildem van ilyen http://www.louis.at/_10325b485...
Ebből is L-es a jó! jó látom kicsit drágább :P de ez egyszerűen kiválló
Tuti nem kuka.. mert 800 euro egy hibátlan fejidom. Ezen meg van egy meglévő 3 centis repedés (ami nem repedt tovább mióta nálam van a motor) és most került rá egy max 1 centis.. Az üvegszálas hasidom meg nem nagyon fog szerintem elpattanni. Ott csak annyi a bibi, hogy kitépődtek a csavarok.
Miután összetörtem a motort, felkötöttem rá a lehullott cuccokat, kibattyogtunk a műútra.. közbeiktatva egy patakos hideg vizes borogatást a lábamra, aztán ripsz ropsz eltüntettem a csíkot a gumi széléről.. meg nagy tempónál nem is éreztem semmi fájdalmat, úgyhogy húzni kellett neki..
Tavaly még volt egy-két necces szitu. De azóta szerintem, legalábbis ez az érzésem, elég sokat fejlődtem. Úgyhogy most az a rész jön, hogy motorozok sokat gyorsan prímán, aztán elbízom magam, és pofára esek
Gyors aszfaltos kanyargóson egy rázós szitum se volt.. pedig daráltam rendesen. Most már játszi könnyedséggel lehetett borogatni a motort. Meg hát a PR2 közútra elég zsivány
Lehet megúsztam?