Csak mert van egy tankom amiben állás miatt rozsdakezdemény van.Nem vészes,nem levállós de ha csináltatom kell vele valamit kezdeni.
Akkor ha szar ide nem küldeném.............annyira nem olcsó.
lehet, hogy jól dolgozik, de nekem speciel sz@ar munkát végzett........ és nem volt annyira korrekt, hogy szólt volna (észre kellett vennie a karcokat, meg a foltokat, meg az egyéb vackokat..... és a csavart is elhagyta, amire külön figyelmeztettem, és így a menetbe is belefolyt a gyanta és belekötött.....)
Tudtok nekem mondani BAZ megyében egy jó kis szerelőt? Szelephézag állítás lenne, plusz egy hiba gyökerét kellene megtalálni és orvosolni. Ritkán tudok haza utazni és motorozni, s most lesz lehetőségem elvinni szervizbe a drágámat. Nem akarok mindig azon rettegni hogy hol nem fog beindulni.
Ha úgy állítod be folyamatosan töröl,ha meg máshogy akkor nem.8 gigás kártyára 2-3 óra asszem ráfért.
Szivargyujtóról csak akkor ha nincs rajta a háta.De az is kétséges mert a mini usb-nek kéne tartania rázkódáskor is.Nem tenném.
Nem követem a rally világbajnokságot, de most utánanéztem. Ennek a Löbi gyereknek volt képe nyolcszor megnyerni a világbajnokságot?
Fogadjunk idén is ő vezet!
Ezt is nézegettem, tetszett.
Ha betelik az SD kártya felülírja az addig letárolt file-okat?
Avagy milyen darabokban tárol le pl. egy 2 órás felvételt?
Tud szivargyújtóról működni?
Még a rögzítését kell megoldjam GS500F-en
Ezzel nem....................
Nem lesz gopro bár a kép már hasonló.A zajszűrés és a világos/sötét átmenetek szoftveres része még nem megy a kínai barátainknak.
Nameg a képstabilizálás.Bár azon sokat javítottak.
Én egy RD32II-est használok most Az szódával elmegy 140 dollárért.Az 1080-as felbontású.
Annak van egy 75 dolláros 720p verziója.
A drágább 720p-s felvétele.Az olcsóbb képének kb ilyennek kéne lennie.
Ilyen kamerával van valakinek tapasztalata?
Akarok egy olyan kamerát ami használható motoron tehát valamilyen szinten ellenáll az időjárás viszontagságainak.
GoPro tuti eszkőz de drága.
Fura...a két zombi villamosvezetőn..a motoroson és a célnál a fószeren kívül nem látni senkit a városban...kihalt mint a Will Smith ..Én a Hős c.filmben...pedig az amcsik vevők az ilyen hepajra..
De jól vezet a csóka...
Akkor ha szar ide nem küldeném.............annyira nem olcsó.
Lehet tényleg savazni és ujragalvanizálni kéne.