Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha addig szét nem hullik az EU...
Kárt ezt a dolgot túllihegni. Az a ferde szemű is Castrol olajban gondolkodott. 30 évvel ezelőttiben...
Az évenkénti műszaki vizsga nem újkeletű dolog. Pár évvel ezelőttig Magyarországon is bevett gyakorlat volt.
A segédmotorok felrendszámozása, s ennek megfelelő rendszeres vizsgáztatása pedig meggyőződésem szerint egy olyan kérdés, ami ha már rendezve lenn, akkor is elkésett volna. A legtöbb európai országban ez így működik, nálunk is nagy szükség lenne rá.
Akinek pedig ez többe kerül, mint a motorkája, az eldöntheti, hogy átvált bicajra (amire számos országban amúgy szintén van lajstrom szám), vagy vizsgáztat.
http://www.nepszava.hu/article...
"Brutálisan megsarcolná a magyar autósokat (ÉS a MOTOROSOkAT is ! )az EU "
evvel a "hibával" én is találkoztam. ha ataaa -t próbálom követni
(előzésnél vissza 5-be csutka gáznál nálam is bedadog néha picinykét, aztán megyünk tovább. a miértre nem tudok okosat. lehet a gravitáció kicsiny a föld nevű bolygón ?)
pénteken megyek le a Balatonra, de nem merek motorral elindulni, mert esőt mond.... kár
Ja......van olyanis.
az volt a neved Zoli3200
?
3200?
Mindegy, ha megyek, úgyis begurulsz egy kereszteződésbe valahol!
Szombaton itt is eső lesz, eddig úgy néz ki.
Vasárnap ki ér rá gurulni? Most még jó időt mond.
Jaj istenem, balfasz voltam, azt olvastam, hogy 10W50-et használsz... arra mondtam, hogy fasza
Azonban az igazunk bizonyításához kéne két 0km-es GS és letekerni 100 ezret, szétkapni és összehasonlítani
Szponzor esetleg? Valaki?
A bocskai úti is elég jó. Legalábbis én szegediként rohadtul meglepődtem hogy nem kell két óra egy átíráshoz, hanem elég 15 perc is
Én is átjárok Battára, mert hiper-jófejek, mindent azonnal intéznek, ha a rendes okmányi-ben csináltatom, hetek lenne.
Lehet, hogy a túra elmarad mert szakadó esőt mond az osztrák tévé szombatra.Tehát "ata" kb 1% van ,hogy megyünk.
Nem éri meg, most kocsival menjek fel? Amúgyis sok lenne, meg amúgysem az a bajom, csak idegesít már 2 hónapja mocimom így is, de akkor is, na mindegy nálam lesz a papper aztán vagy jófejek vagy nem...ha elkapnak.
akkor Pécsett jól szívatják az embereket...
itt Budapesten sincs már csak 1-2 olyan okmányiroda, ahol van aznapi "bemegyek-sorszámot húzok" rendszer, én úgy csináltattam meg. utazz le Budapestre a 8. kerületi okmányiroda ilyen :)
és ugyebár a magyar törvények szerint bármelyik okmányirodában intézheted az ügyeidet. a hátrány csak a benzin lenne (de az kétszer, mert mikor elkészülne a rendes, akkor is ide kellene jönnöd átvenni), de itt bemennél és 1-2 órán belül a kezedbe nyomnák az ideiglenest, én így csináltam
Azért mert nincs másik időpont, nyár van, nyaralnak, ezt mondták, felhívtam őket.
ha ez megvan, miért kell még egy hetet várni az okmányirodára?
kopp kopp...ez itt az olajmaffia? Vennék szőkített kamu castrolt :)
Addig meg ez van, ha ezzel megfognak sztem segbekuki lesz, bár már 2 hónapja kegyesek hozzák, maradjon is ez így :)
ebben bízok én is, de ezm még egy hét
Ha a vizsgaigazolásod megvan kérhetsz ideiglenes jogosítványt kategóriabővítés esetén is. 3 okmányirodából 2-ben nem tudják (és nem is csinálják meg), pedig az idei jogszabályok szerint lehetséges.
(arról nem is beszélve, hogy ha "véletlenül" kettétöröd a régi jogsid, amennyiben van B-d, akkor meg mindenképpen kötelességük adni ideiglenest.)
http://jogszabalykereso.mhk.hu...

326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet
11-es paragrafus, első bekezdés

és nem vagyok jogász, de mikor közölték az okmányirodában, hogy 1 hónap, akkor rákerestem.
Vazelint neki, azzal nem kúrod szét!