Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen helyzetekre (rövidgatya, papucs) ott a pöcsköszörűm.

Szegény GS, azóta "csak" túramotorként használom.
Ataaa! Csak arra vigyázz, míg bent vagy nehogy tilosban parkolj!
Szandáltól a HÉV-en is kiver a víz...............pláne azok a lánctalpas sportizéktől.
Hát ez az! Számomra elég furi látvány a póló-rövid gatya-szandál-130al az M2-ön! És hasonlót már GS-es kolegától is láttam!
"Csak semmi cicó, nálam van a slukker!"
Itt ez a zsák, tömd meg 30 000 Ft apróval, de gyorsan mert mindjárt zár a posta!
ne piszkáljátok már. csak a sárga csekkre valót kéri el .
Azt nem is említed, h mindig betérsz egy bankba... :D
Egyenesben tolták mint atom.............alig birtam beszúrni nekik.
Rajtam mindig van pl. maszk. Utálom teleizzadni a sitykát.
csakis örömmámorban.
nem is a menetben van gond, hanem az idulásnál és a megállásnál.
én kivettem a motorosdzsekiből a bélést.(gyárilag kivehető)
van rajta hálós sávok. így átjárja a szél . a protektorok maradnak. de így is büdös vagyok mint a dög.
annyi engedmény hogy farmergátyó ,ujjatlan bringás bűrkesztyű.
a kendő nyakba meg jó bogarak ellen, és az izzadságot felszíjja a tokámról.
nosztalgia
Nem, az R6-os, meg a CBR600RR-es macskajancsira gondoltam, akik szerintem minden kanyarban megállt és sztenderen fordították irányba a gépet.
Gs-el?
Szerintem az a Rossi, meg a Lorenzo volt egy egri vakáció alkalmával.
Mégvalami:ha bizonytalan vagy, figyeld a kezelőt! Ha feléd néz a műszer és babrál vele, ill fogja a trafi karját, akkor 99%-ban koppan a levél a postaládában. Ha nyugisan ül a süni az autóban, akkor valszeg fellélegezhetsz.
A legbiztosabb, ha megállsz, és megkérded tőle. Bevett gyakorlat ez is...
Volt ott is.............nézem a 3 pöcsölő sportmotoros vadmarhát...............egerben előbb indultak mint mi.
Erre megy nyomul..............mondom tuti előz.............há naná..............záróvonalon busszal együtt.

Fel is baxta az egyik agyát azt zúdult utána.
Én meg szépen tatásan néztem a két műmájer balfaszkodását a szerpentines részen és ahol nincs trafi megelőztem őket.
Középen a helye
Szerintem tökmindegy hol megy mert mindenhol húzza azt megy mint a vakló.
Mire nem jó a tatter tempó, mi?
Pont ezt csinálta mögöttem 2 motoros pár. Pöcs voltam...
Hátul se menj, mert csapatban a hátsónak mindig nagyobb tempót kell húzni....
Reggel ment az eszmecsere trafi ügyben, csak akkor nem tudtam írni.
Szóval ezek úgy működnek, hogy kb. km-es távolságból is egy pill. alatt be tud mérni. Ekkor a beállított szélsőérték szerint (lakott terület: 68 km/h) jelez a kezelőnek. A kezelő innentől végig veszi a járművet, és kb. 100 m-en belül tud a műszer a rendszámról fókuszált képet készíteni.
Az tök mindegy, hogy a neten nincs egy képen a nagy sebesség és a rendszám, mert egy bizonyítási eljárásban megtekinthető (ezt te is kérheted) a teljes videófelvétel.
A rendszer teljesen zárt láncú, nyúlka piszka nincs.
Ergo akárhogy is figyelsz, mikor meglátod a mérőt, ő már valószínűleg készíti rólad a felvételt. Egy megoldás van, ha a mérő előtt lefordulsz valamerre.
Dehogynem.
Szava!

Ilyenkor nem jó beöltözve motorozni, de pólóban sem nagyon...
Szana szét égtem 630 km alatt, legalább 4 csípés van rajtam, a szemem alatt úgy megszúrt egy méh, hogy vagy fél percig benne volt a fullánkja, amire meg tudtam állni és kiszedni.
Ma reggel már be volt dagadva a szemem alatt, estére meg a nyirokcsomóm is megduzzadt. Holnapra lehet el is patkolok.
Eddig még csak egy csekk van, az is két hete történt. Bízom benne hogy ez most nem jön meg. De ezentúl tényleg nem megyek elöl, mert településeken türelmetlen vagyok és sietek.