Viszont csak a "B" kategóriát vezetheted,ameddig ki nem jön a jogsid...és hidd el akármilyen nehéz is megállni,nem éri meg kockáztatni,mert ha igazoltatnak,akkor az ugyan úgy jogsi nélküli vezetést fog jelenteni,hiába van már folyamatban....és persze a még ki nem adottat is bevonják egyből Szal kitartás,és türelem
Egyetértek, tökéletesen meg lehet csinálni.
Egyszer én is végignéztem hogy csinálják, először is kiválasztja a műanyaghoz megfelelő alapanyagot, forrasztópálcát/különböző tip. műanyagból lévő pálcák/, letisztítja, vannak valamilyen vegyszerei is hozzá, hőpisztolyt beállítja a megfelelő hőmérsékletre/műanyag típustól függ/, és elkezdi. Ha tartóelemről van szó akkor van különböző raszterméretű üvegszálas háló azt beleolvasztja az összetétel két felébe, ha nagy idomról van szó, akkor acélháló. Aztán szépen összedolgozza. Nekem eddig kb. 4-5 esetben mindig jól megcsinált mindent. Először amikor odamentem irdatlan nagy rendetlenség fogadott a műhelyében és környékén, tőlem magasabb halomban ált a különféle műanyag idom gondoltam, no kíváncsi leszek milyen munkát végez és meglepődtem rendesen.
o.k. agárdon keresem a "rétesest". kicsit közelebbit ? mondjuk a világvégén enyhén balra, esetleg a " sok torkos motoros" csárda mellett , vagy az NEM LÉTEZIK , hogy nem látom .
Nyahh akkor legyen úgy ,hogy a káposzta,kecske meg mindenki jóllakjon...
du.3 Érdi turbó körforgós Shell...kb 15.30 Agárd réteses...aztán Fehérvár-Tatabánya..és onnan haza...
Ez így mindenkinek megfelel?
most ez a forcefield-d fordul a gerincel ha úgy van vagy bekeményedik és nem enged semerre? nem igazán értem az egy dolog hogy ütésre keményedik de megfogja a hátat úgy mint egy kemény protektor tehát hogy csak egy irányba görnyed
vasárnap kb .mikor, és pontosan hol rétesezel ? átugranék egy kis pofavizitre, rétesmajszolásra , és nekem még belefér egy kis kör a környéken. vagy kerülővel jössz, és a pátkai benzinkútnál csatlakoznák (nék ?) ahol egyszer "megtaláltunk".
Hát én Du mek balcsira,és simán beleférne egy Agárdi kiruccanás,legalább már gurulnék veletek ;) Csak hát nekem a du 3-4 lenne a jó kb...vagy ha másnem utánatok mek,ha még arra felé lesztek;)
Azért mondtam én is. Valamit valamiért. Ne véletlenül drágább annyival.
Az én dzsekimben van gerinc protektor, bár szerintem az pont arra elég, ha hanyat baszódnék az Üvegtigrisnél gyalog egy banánhéjon.
igen csak tudod nem mindegy hogy amikor kell hol is van, mert az a másik az volt mindenhol csak a hátamon nem, még a régi egycsatos rendszer van rajta, ami ráadásul fél év után kinyúlt ergo szart sem ért, aztán 1 év után elszakadt, lehetett varratni, a vállrészén az állítgatót nem lehet beállítani mert vissza csúszik mindig, ráadásul maga a protektor olyan hosszú hogy a seggem felső részéig leér és kinyomja a kabátot és bejön a hideg, ja és vesevédőnek abszolút nem jó, nem úgy mint ez a másik, ezen már a deréknél két tépőzár van azért nem mozog, és a vesém is tökéletesen védi
Repedést szépen meg lehet javítani. Láttam hogy csinálják. Több helyen megfúrják a repedés mindkét oldalát és a repedési is végigfaragják, és úgy rakják rá a műgyantás javítót. Így elkerülik a feszültségképződést.
nem. A zár alja ott maradt, a felső fele meg letört.
Amilyen gyengének néz ki olyan erős ez a doboz. Úgy be tud horpadni hogy az félelmetes.. de akkor csak ki kell nyitni, és belülről kinyomni a horpadást..
Megkockáztatom, hogy csak a zsanéroknál tudna ez szétszakadni
Egyszer én is végignéztem hogy csinálják, először is kiválasztja a műanyaghoz megfelelő alapanyagot, forrasztópálcát/különböző tip. műanyagból lévő pálcák/, letisztítja, vannak valamilyen vegyszerei is hozzá, hőpisztolyt beállítja a megfelelő hőmérsékletre/műanyag típustól függ/, és elkezdi. Ha tartóelemről van szó akkor van különböző raszterméretű üvegszálas háló azt beleolvasztja az összetétel két felébe, ha nagy idomról van szó, akkor acélháló. Aztán szépen összedolgozza. Nekem eddig kb. 4-5 esetben mindig jól megcsinált mindent. Először amikor odamentem irdatlan nagy rendetlenség fogadott a műhelyében és környékén, tőlem magasabb halomban ált a különféle műanyag idom gondoltam, no kíváncsi leszek milyen munkát végez és meglepődtem rendesen.
Van olyan, aki gondolt valaki arra, hogy elmenjen a művészetek völgyébe?
http://www.muveszetekvolgye.hu...
Én gondoltam 2-3 napra, lazulni. Persze időjárástól is függ.
...és a utána a guriga is O.K. .
o.k. agárdon keresem a "rétesest". kicsit közelebbit ? mondjuk a világvégén enyhén balra, esetleg a " sok torkos motoros" csárda mellett , vagy az NEM LÉTEZIK , hogy nem látom .
du.3 Érdi turbó körforgós Shell...kb 15.30 Agárd réteses...aztán Fehérvár-Tatabánya..és onnan haza...
Ez így mindenkinek megfelel?
Az én dzsekimben van gerinc protektor, bár szerintem az pont arra elég, ha hanyat baszódnék az Üvegtigrisnél gyalog egy banánhéjon.
Nem lesz olcsó.
Amilyen gyengének néz ki olyan erős ez a doboz. Úgy be tud horpadni hogy az félelmetes.. de akkor csak ki kell nyitni, és belülről kinyomni a horpadást..
Megkockáztatom, hogy csak a zsanéroknál tudna ez szétszakadni