ja egyébként a félezret már így is belehajtottam, csak már kezd unalmas lenni a kőrözés Majd bedobom magam, kis okmányhivatalban lehet jobban hajlanak a kamura, mondom én úgy tudom kell oda az A is. Aszonták nekem mehet bele. VAgy be jön vagy nem, de az egyik biztos
Nekem is jól esne a korlátlan jogsi. Pár éve gurulok GS500-al, ami papíron kicsit vissza van fogva. De nem vagyok hajlandó több tízezret fizetni, hogy újra levizsgázzak a papír miatt, kicsit kiábrándító ez a rendszer.
Én 2.5 hetet számítok, de ha tart a mákfesztivál, akkor már jövő héten kezemben az ideiglenes, majd belövöm a sérót meg megborotválkozom aztán a mosolyomért az irodás csajok belenyomják az A-t is a B mellé. Vagy nem, de megpróbáltam legalább:)
Anno mögém felült egy hardcore motoros, aztán a végén elmondta mit csinálok rosszul, mit jól, abból sokat tanultam. Gratula neked, kellemes gurulást.:)
Mihez? Ahhoz, h erre gyertek, vagy h motorozni megtanuljak, mert ha az utóbbi, akkor nemtom:) Na majd ha meglesz a műanyag kártya, akkor majd megnézem azokat a jó kis szerpentineket, persze a magam tempójában csak. Egyedül sztem jobb az elején, nincs húzóerő és nincs versenyszellem, persze csak ha nem jön valaki versenyző, de én nyugis vagyok általában. Majd meglátjuk.
Azért az elején jobb, ha megy valaki mögötted, biztos, ami tuti...
Egyébként én is hetekig vártam rá.