Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy veszel egy alkoholos filcet
Köszi, utánajárok how much!? =)
Grat, sok balesetmenteset!
Na pontosan, erre gondoltam most. Vagy tol és azért vagy ha nem is de telefonálni tudjon helyettem? Nemnem inkább egyedül, nincs kisértés.
Inkább előtte...............ló....szt tanul ha nem lát senkit.............és kurvaszar átesni valakin.
ja egyébként a félezret már így is belehajtottam, csak már kezd unalmas lenni a kőrözés Majd bedobom magam, kis okmányhivatalban lehet jobban hajlanak a kamura, mondom én úgy tudom kell oda az A is. Aszonták nekem mehet bele. VAgy be jön vagy nem, de az egyik biztos
Gratula!
Azért az elején jobb, ha megy valaki mögötted, biztos, ami tuti...
Nekem is jól esne a korlátlan jogsi. Pár éve gurulok GS500-al, ami papíron kicsit vissza van fogva. De nem vagyok hajlandó több tízezret fizetni, hogy újra levizsgázzak a papír miatt, kicsit kiábrándító ez a rendszer.
bénák voltunk
Dobd ki a melled.
Én 2.5 hetet számítok, de ha tart a mákfesztivál, akkor már jövő héten kezemben az ideiglenes, majd belövöm a sérót meg megborotválkozom aztán a mosolyomért az irodás csajok belenyomják az A-t is a B mellé. Vagy nem, de megpróbáltam legalább:)
Skacok! Még nem néztem meg a" bibliát", de szokott a GS vezérmű lánc feszítője egy ponton megragadni? Rugós, vagy olajos?
Monnyák hogy enyhén lusták a papírozásnál.
Ne lombozd már le!
Egyébként én is hetekig vártam rá.
Hogy a kezedbe legyen a cucc.
Váá én is hogy izzadtam akkor. Télikabát, téli bakancs, síkesztyű stb. 50 fokban. Az vót kéznél. Fogytam vagy 20 kilót.
Hatalmas kő esett le a szívemről, hidd el, végre vége a bejárásnak és a kényszer izzadásnak, kabátban ebben a melegben. És köszi :)
Miért nem csináltatok képeket a rétes fesztről? Hát senkinek nem vót egy kamerás mobilja?
CBF500
NAGY GRATULA! Csak így tovább!
Köszönöm!
Anno mögém felült egy hardcore motoros, aztán a végén elmondta mit csinálok rosszul, mit jól, abból sokat tanultam. Gratula neked, kellemes gurulást.:)
Mihez? Ahhoz, h erre gyertek, vagy h motorozni megtanuljak, mert ha az utóbbi, akkor nemtom:) Na majd ha meglesz a műanyag kártya, akkor majd megnézem azokat a jó kis szerpentineket, persze a magam tempójában csak. Egyedül sztem jobb az elején, nincs húzóerő és nincs versenyszellem, persze csak ha nem jön valaki versenyző, de én nyugis vagyok általában. Majd meglátjuk.
Kell ahhoz még 1-2 hónap.
Be bizony, mégegyszer köszi :)