Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor bejött a kalap .
Tudom
A legszebb az egészben, hogy ha legközelebb erre jöttök, én is battyoghatok veletek. Bár hozzáteszem nem vagyok kanyarvadász, csak amolyan nyugdíjas motoros De majd belejövök, remélem
igazad van!
A Tiedre is!
I am Legend. Akkor biztosan így volt mentQ.

egészségedre !
Nos. Egyedül mentem, mert utolsó voltam ma és nem volt partner, aki ráért volna. Ez jó is meg nem is. Na mondom majdszopok a városban egyedül:) Rutinon is Ő volt, akkor mondta az oktató, hogy a legkorrektebb. Odamentem 3-ra, jöttek is vissza a többiek, elöttem 2 pár vizsgázott ma. A legjobb fej vizsgabiztost fogtam ki. Odamentem, oktató szólt, h kimegyünk a városból. Aszongya a bizti már menne haza, elmegyünk Vasas elágazóig (kb 6km) ott egyívben megfordulok aztán vissza a telephelyre. Mondom OK! :) Ilyen nincs! Vizsgabiztos utána elmondta ugyanezt. Aszongya van már jogsim, biztos tudom az egyirányú utcákat, ő nem akar szivatni ebben a melegben, hát megnézi tudok e motorozni, nem rollerezek-e induláskor megálláskor. Ekkor már tudtam h nem lesz itt baj:) Pedig egy egész napot streszeltem előtte. Visszamentünk, ez kb 10 perc mocizás volt, aszongya ok, itt a papír:) Az előttem levőek végignyomták a 40 perceket, viszont ma nem bukott meg senki! Lehet kicsit beiszok ennek örömére:D
mivan...mivan ? a szemét mocskos stb. vizsgabiztos meg a kötelező buktatás csak legenda ?
ez lenne a normális eljárási mód. minek még plusszba stesszeltetni a jónépet. (nálam csak az oktató volt "vicces" , de jó arc külömben)
Gratula!
Én annó egyedül vizsgáztam mert a másik nem jött el. A hülye...
érdekes..... nálunk a vizsgabiztos elvolt, megkérdezte, tudjuk-e mi a teendőnk, majd mikor mondtuk, hogy igen, akkor mondta, hogy csináljuk. a végén odahívott, és mondta, hogy OK. ő nyugodt volt, így mi is azok voltunk.
nálam a rutinnál az oktató hozta rám a frászt. a 2.-ik feladat után annyit mondott: "kösz ennyi !" aztán tényleg csak ennyi kellett. nem raboltuk egymás idejét
milyen géppel vizsgáztál ? motoroztatok is?
ha rövid a vizsga, az mindig gyanús, de most akkor nem volt gond.....
grat!
gratula !
(rovásírással írtatok legalább ? )
Köszi mindenkinek, a tegnapi kalap miatt sikerült csak :) Egyébként óriási mákom volt, nem tartott 15 percnél tovább a vizsga az első aláírástól a végéig.
királyság, grat.
lézerzónamentes széles utat!
grat!
Grat!
Megvan a vizsgám!
Kössz a tippet, remélem nem lesz rá szükség!
Ha spoilert kell javítani én ide hordom, (modjuk motoron szerencsére még nem került rá sor)
Spoiler Klinika Bt.
Az eddigi autóimon kellett ezt-azt csinálni, ügyes a muki, mindent a kívánt technológia szerint javít. Egyszer úgy vittem oda tükör burkolatot, hiányzott belőle. Nos amikor készen volt 10cm-ről nézve sem látszott hol van a javítás. Volt olyan, hogy a lámpám tartófülei törtek le, tartósan meg tudta javítani azt is. Egyébként villamosmérnök, de ebből jobban megél.
70-80 rugó közt kiviteltől függően.
Fasza, én meg pont bedobtam a linket a kedvencek közé, ha ne adj isten javítani kéne a spoilert.
Én is ezzel szemeztem , venni akarok én is, most akkor melyiket ajánljátok? Mert ez a go pro mennyivel drágább?