Tudom
A legszebb az egészben, hogy ha legközelebb erre jöttök, én is battyoghatok veletek. Bár hozzáteszem nem vagyok kanyarvadász, csak amolyan nyugdíjas motoros De majd belejövök, remélem
Nos. Egyedül mentem, mert utolsó voltam ma és nem volt partner, aki ráért volna. Ez jó is meg nem is. Na mondom majdszopok a városban egyedül:) Rutinon is Ő volt, akkor mondta az oktató, hogy a legkorrektebb. Odamentem 3-ra, jöttek is vissza a többiek, elöttem 2 pár vizsgázott ma. A legjobb fej vizsgabiztost fogtam ki. Odamentem, oktató szólt, h kimegyünk a városból. Aszongya a bizti már menne haza, elmegyünk Vasas elágazóig (kb 6km) ott egyívben megfordulok aztán vissza a telephelyre. Mondom OK! :) Ilyen nincs! Vizsgabiztos utána elmondta ugyanezt. Aszongya van már jogsim, biztos tudom az egyirányú utcákat, ő nem akar szivatni ebben a melegben, hát megnézi tudok e motorozni, nem rollerezek-e induláskor megálláskor. Ekkor már tudtam h nem lesz itt baj:) Pedig egy egész napot streszeltem előtte. Visszamentünk, ez kb 10 perc mocizás volt, aszongya ok, itt a papír:) Az előttem levőek végignyomták a 40 perceket, viszont ma nem bukott meg senki! Lehet kicsit beiszok ennek örömére:D
érdekes..... nálunk a vizsgabiztos elvolt, megkérdezte, tudjuk-e mi a teendőnk, majd mikor mondtuk, hogy igen, akkor mondta, hogy csináljuk. a végén odahívott, és mondta, hogy OK. ő nyugodt volt, így mi is azok voltunk.
nálam a rutinnál az oktató hozta rám a frászt. a 2.-ik feladat után annyit mondott: "kösz ennyi !" aztán tényleg csak ennyi kellett. nem raboltuk egymás idejét
Köszi mindenkinek, a tegnapi kalap miatt sikerült csak :) Egyébként óriási mákom volt, nem tartott 15 percnél tovább a vizsga az első aláírástól a végéig.
Ha spoilert kell javítani én ide hordom, (modjuk motoron szerencsére még nem került rá sor) Spoiler Klinika Bt.
Az eddigi autóimon kellett ezt-azt csinálni, ügyes a muki, mindent a kívánt technológia szerint javít. Egyszer úgy vittem oda tükör burkolatot, hiányzott belőle. Nos amikor készen volt 10cm-ről nézve sem látszott hol van a javítás. Volt olyan, hogy a lámpám tartófülei törtek le, tartósan meg tudta javítani azt is. Egyébként villamosmérnök, de ebből jobban megél.
A legszebb az egészben, hogy ha legközelebb erre jöttök, én is battyoghatok veletek. Bár hozzáteszem nem vagyok kanyarvadász, csak amolyan nyugdíjas motoros
egészségedre !
Én annó egyedül vizsgáztam mert a másik nem jött el. A hülye...
grat!
(rovásírással írtatok legalább ?
grat!
Spoiler Klinika Bt.
Az eddigi autóimon kellett ezt-azt csinálni, ügyes a muki, mindent a kívánt technológia szerint javít. Egyszer úgy vittem oda tükör burkolatot, hiányzott belőle. Nos amikor készen volt 10cm-ről nézve sem látszott hol van a javítás. Volt olyan, hogy a lámpám tartófülei törtek le, tartósan meg tudta javítani azt is. Egyébként villamosmérnök, de ebből jobban megél.