Nem eccrűbb a báziséknál megrendelni? A benzinköltség is kevesebb, mint 10 ojró. Ha gondoljátok, vállalom az átvételt, közel vannak hozzám. (És ha tetszik, meglépek a cuccal! :D)
Erősen fontolgatom egy ilyen hátprotektor berendelését, mert igen nyomott áron van és a testem lehet vágyna rá.
Mondjuk a mérettel bajban vagyok, de a belemet tekintve a nagyobb kell
Van valaki, aki esetleg szeretne társulni?
10euro a szállítás, ha többen rendelünk osztódik, ha persze drágább cucc, előre kérem a pénzt, ha visszakapom, mert már nincs raktáron, visszautalom. (és közben használom a pénzed 1 napig és lefölözöm a hasznot )
Hein-gericke-ből már rendeltem többször (mint azt többen tudják :) ), de Louis-os most lesz az első.
3 rendelésből egynél volt gond, Ataa-nak kellett várnia még egy-két hetet, mire megjött, ami lemaradt, de azt is intéztük. Lemaradt neki a mágneses talp a tanktáskáról :) Mondjuk ez is csak vele történhetett meg
De igen, de nem az volt a gond hogy széthajtotta, hanem amikor zúzott vele egy hatalmasat a Mátrában, és a fél éve összeszerelés után már nem volt a régi.
Na jó csak viccelünk.
De igen a szobi volt aki szétberhelte a hengerfejet. Aztán megis csinálta
Te amúgy mennyiért tervezed eladni a motort? Én most nézegettem az árakat, hát eléggé meglepődtem, régebben nem voltak ennyire össze vissza. Láttam 2004es F-est 600ért, de 2002 körlámpást 800ért is.
Csak nem nagyobbra váltotok?
Vegyetek Hondát
Thx
Erősen fontolgatom egy ilyen hátprotektor berendelését, mert igen nyomott áron van és a testem lehet vágyna rá.
Mondjuk a mérettel bajban vagyok, de a belemet tekintve a nagyobb kell
Louis supershield
Van valaki, aki esetleg szeretne társulni?
10euro a szállítás, ha többen rendelünk osztódik, ha persze drágább cucc, előre kérem a pénzt, ha visszakapom, mert már nincs raktáron, visszautalom. (és közben használom a pénzed 1 napig és lefölözöm a hasznot )
Hein-gericke-ből már rendeltem többször (mint azt többen tudják :) ), de Louis-os most lesz az első.
3 rendelésből egynél volt gond, Ataa-nak kellett várnia még egy-két hetet, mire megjött, ami lemaradt, de azt is intéztük. Lemaradt neki a mágneses talp a tanktáskáról :) Mondjuk ez is csak vele történhetett meg
Na jó csak viccelünk.
Mikor indulnál Agárd felé vasárnap?
Te amúgy mennyiért tervezed eladni a motort? Én most nézegettem az árakat, hát eléggé meglepődtem, régebben nem voltak ennyire össze vissza. Láttam 2004es F-est 600ért, de 2002 körlámpást 800ért is.
Ki jön?
Képek az albumban....vezetett szerviz könyv...stb.
Ha érdekel akkor elérhetőség az adatlapomon..
Én fontolgatom az eladást, akár még meg is tudunk egyezni. Képeket az adatlapomon találsz.