Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tele van perforálva a bőrkabim..............meg nemrég csináltam két baszom nagy kukat a könyökére............ha nagyon meleg van lekapom a fekete kacsaszalagot és előretartom a két kezem.
Valami hálós protectoros szarokban kéne...

hálós protektoros szar

Na de kinek van arra pénze...?
sárga virágos bermuda rózsaszín lyukacsos műanyag ifa trikó tangapapucs.szintén rózsaszín.
Hozzátenném, még ha nem is lenne gyenge, a 900 után milyen autó nem lenne gyenge? Várj csak, egy Ferka tán?
Hali Skacok!

Vélemények? Miben motorozzunk ilyenkor, mármint ebben a bazi melegben?

ATAAA! Gratula a csekkekhez! Ezeknek már az adója sem lesz olcsó!
Tavaly amikor motorrad szelephézag állítást csinált nekem is a régi tömítővel tette vissza és nekem sem volt szivárgás.
furcsán nem furcsán, a zenyimnek már régóta kijár akarbiszinkron és stb. (éreztem én hogy 170-nél már gyöngélkedik )
Az ellenőrzés fontos.
Lehet nekem is karbi-szinkron kellene, mert picit ingadozik a fordulat, melegen is hidegen is, csak hidegen kb. 1000 körül, melegen kb 1250 körül.
Azért ne felejtsük hozzáfűzni hogy akinek mostanában furcsán viselkedik a gépe,várja meg a kicsit hűvösebbet.Nem tudom mikor volt ilyen meleg ilyen hosszan,de nem tavaly.Namost ebben a gatyarohasztó melegben a zoxigén,hogy szépen írjam,fel van baxottul hígulva.A 160le-s 16v gti-m gyakorlatilag harmatgyenge egy tavaszi próbához viszonyítva.Még a kilenccá is megérzi.Na jó,nem belevau,csak leírtam...........
Megvan még. Ő az. 25-ért odaadom.
Időgépem van, én még ott nem tartok , de azért a tapasztalatom, remélem megerősíti a döntésed helyességét.
nyitott kapukat döngetsz . pár hsz. előtt írtam, hogy megy a szerelőhöz, oszt pont
A Bit az Biti akart lenni, sry
Hali!

Nekem csak pozitív tapasztalatom van.
Hengerfej felújítás után kapott kabiszinkront, picit kellett állítani, ott nem vettem észre változást, illetve bedumáltam magamnak, hogy egyenletesebb, de hát a fülem sem műszer, majd gurultam 1200-1400 km-t és szelephézag állítás, egy korongot kellett cserélni, Bit csinálta faszán!
Azóta eltűnt a kopogás, egyenletesebben jár, (titing persze van :) ) már teszteltem a fogyasztást is, hogy a csuklóm lett jobb, vagy tényleg a szelephézag, nem tudom, de leesett 4,5-re, ami az eddigi állandó 5,2-höz képest isteni!
Én javaslom, csináltasd meg, annyira kicsi a szelephézag GS-nél, hogy szvsz. érdemes ránézni, ha jó a tömítés, ki sem kell cserélni.
Én ezt tapasztaltam.
az "osztást" pozitív értelemben írtam !
Én nem osztok senkit.......minden info elérhető a netről akit valami érdekel.......csak érdekes olvasni a hsz-eket...
osszál csak bennünket halandó műszaki analfabétákat !
remélem egy lelkiismeretes szakit kapok ki. mindenesetre közel van, és nem tudtam a fuvarokat összehangolni.optimista ember vagyok, elsőre mindenki bizalmat kap.
Mitől lett rossz tapasztalat?....mi lett rosszabb?......akkor nyilván célszerű megnézni mást is...
Honnan tudod, hogy nincs baja ha nem mérsz rá?....az, hogy még megy az nem jelenti azt, hogy jól is megy...azért szinkronnal kapcsolatban vannak érdekes megnyilvánulások... ....mérni és ha kell, állítani vagy nem(mint Ataa-nál) ha jó az érték.....a szelephézagnál meg Gáza tudna mesélni.....
nekem karbiszinkron után határozottan jobb lett. gyorsabban veszi fel az alapjáratot, nem pisszen, szépen jár, jól húz.
ja és visszacseréljük a benzicsöveket is mert már kétszer is szoptam
nem néztem mostanában, mert tünetmentes volt a drágám.
most voltam a szerelőnél időpontot egyeztetni. egy füst alatt megcsinálja a karbiszinkront , szelephézagellenőrzést, kicseréljük az első fékbetétet, lekapjuk a bukócsövet és azt itthon addig lefestem, mert már ég a pofám.( már nem merek emberek közé menni vele ) ÉS MEGNÉZZÜK A GYERTYÁKAT IS A TIPPED UTÁN.
olyankor szokott ilyet csinálni amikor falsot szív.. Milyen szinüek a gyertyáid?
khm...közelítő érték . de egy mp-en belül. én se vagyok supermen, csak norris, de idáig abban a pillanatban reagált a gázadásra, most pedig érzékelhető egy minimális késleltetés. ( egy mp alatt sok minden tud történni ! a tajgetoszra nem kell sietni. te is érzékeled max. nem tudatosan. lásd pl.reflexek.) de okos vagyok , vagy megfőtt a zagyam
? egy tized másodpercet te érzékelsz? Bakker én akkor selejt vagyok..