Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a becsatlakozási pont, az M0 és az 5-ös út kereszteződése után.
Szerintem 8:15 és 8:30 között ott vagyunk (állítólag órát lehet hozzánk igazítani ).
Azért itt az email címem:
ataaa@freemail.hu
Ha elküldöd a számod, én is elküldöm és ha bármi történne egyeztethetünk.
OFF!

Reklám esetleg egy XJ 650 Police 17Kw-os papírokkal nem érdekel?

ON!
így van!
Igen mindenképpen olyan kéne mert csak A korlátozott jogsim van és most még nem akarok teljesen új jogsit csinálni. Sajnos a különbözeti vizsgát meg eltörölték.
Mindenképp olyan kell, ami papíron 25kw?
De ha + 15km-t még bevállaltok pécstől megcsodálhatjátok a technikámat Van fagyizó is:) Rétes nincs
Ja és vasárnap sajna nem tudlak üdvözölni titeket, mert délig Pécsett leszek, de utána itthon pihizek és nem hiszem hogy lesz erőm visszamenni. Majd legközelebb, ha már papírossal nyomatom én is :)
Idéztem egy vicces cikkből, nem olvastad ezek szerint. Én meg voltam, na és? Nem az volt a lényeg.
Hmmmmm.................
Robogós is vagyok..baj e?:)
Pff. Gecik-e vagytok? Na ez tényleg erős volt. Nehogy egyszer te is szarul járj. Én megértem a kollegát és motorosnak ilyet nem írnék, még ha összenőttlábú droid robogós, akkor sem.
Azt gondolom ,hogy ez kicsit erős volt...Nem minden körülményről tehet az egyén...arról viszont igen ,hogy milyen igényeitől válik meg..
Az nem félszex...............kibaszás.

kaja,sz...ás és d...s közben nem illik zavarni senkit.
Bakker úgy ,hogy mielőtt jó lenne...valamiért abba kell hagynod...
..áááááááááá:)))
Beszéld meg ezt az életképességet aq 2.5 éves lányommal, a 9 hónapos fiammal, az asszony GYES-ével, meg azzal, aki idén már kétszer kirúgott, indokolás nélkül... például
Ha a család nem képes ellátni magát akkor nem életképes!....a motorozás viszont elengedhetetlen.... ...
A félig szexelést hogy érted?

Csak mindent félig vagy deréktól lefelé/felfelé

Vagy jól felhúzod és függöny leó?
Jól van na, nem nyavalygok.
A pici is számít..............
Nekem volt 8 év ameddig nem motoroztam...A szívem szakadt meg...de oka volt! Ha csak félig szexelhetsz egy nővel...annak nincs értelme....vagy kiélvezed vagy el sem kezded..
De ez csak az én véleményem.
Mindannyian sóvárgunk valamiért...csak a többség ezt magában tartja..
Ezt a témát lezártam!
A biztosításom asszem 6 ezer egy évre... ha most a felét visszaadják, mit nyertem azzal a 3 rugóval?
Menni bármikor lehet........................csak nyáron viccesebb,élvezetesebb...............kivonni meg azé mer így pénz áll a házhoz.............nem költesz benzinre és még vissza is kapol biztipízt.
Télen is lehet túrázni?
A döntés meg elég egyértelmű, sajnos. Nincsenek nagyobb léptékű gurulások, legföljebb A-ból B-be, ha nincs B irányába ésszerű tömegközlekedés, és nem a megjelenésem a fontos, hanem az odaérkezésem.
Mindegy, nem vonatom ki forgalomból, mit érnék azzal? Hisz nem fogyaszt sokat, ha nem is megyek vele, a vizsga meg alig fél éves rajta...
Ezt magadnak kell eldönteni...............mi tuti nem fogjuk helyetted megtenni.

Lehet picit félre kell tenni és kivonatni a járgányt egy fél évre.