mögértve mögírtam és mög löhetött értöni annak kibön kicsinység mögtalálható a mögértés mögöttös szölleme......öz a mögöttös szöllem a fölelős a mög nem értésért...
Vki beszúrná a túra útvonalát, keresgettem, de nem találtam meg, biztos átsiklottam rajta vagy 2x, 3x.
Van még némi bizonytalanság a holnapi programomban, de lehet csatlakoznék. Kik mennek?
Aki ismer pár éve(itt nem 1 kivétellel, de az sv topicban igen) tudja, hogy nálam szarabbul nem sokan jártak(még Doki sem) az utóbbi időben és örülök, hogy legeciztél így estére .......a mögéolvasás nem lehet erősséged Neked sem... ...
Mondom, szemetes kukának, vagy rozzant öreganyónak álcázta magát.
Én állandóan figyelem őket, de ott nem láttam. Szépen el volt dugva a tábla után, ahogy beesnek a motorosok...
Mondjuk hogy csak én estem be abban lehet van valami, de hát nekem már a bükki szerpentinek jártak a fejemben és féltransz állapotban voltam.
Nem bánnánk ha neked is sikerülne!
hogy én is sírjak kicsit: kb.most értem haza a gyapotföldről
és holnap is ua.
de " lesz még búza, lágy kenyér"... meg örömotorozás !
Gondolok majd rátok a melóból!
Ganjának megvan a számod, vagy az övé neked?
MentQ telószáma megvan?
Szép időt, sün mentes utat.
most szóltak, hogy már kora délelőttre meló van, pedig eredetileg csak este 6-ra kellett volna mennem.
hát jó utat nektek srácok!
majd legközelebb.
Van még némi bizonytalanság a holnapi programomban, de lehet csatlakoznék. Kik mennek?
Ez lemaradt.
Én állandóan figyelem őket, de ott nem láttam. Szépen el volt dugva a tábla után, ahogy beesnek a motorosok...
Mondjuk hogy csak én estem be abban lehet van valami, de hát nekem már a bükki szerpentinek jártak a fejemben és féltransz állapotban voltam.
Így mulat egy magyar úr!