Olvastam én is Pohi beírását erről, nekik SCS-102 van, nem pedig 103. Az 103 már tudtommal magától küld mindent. Erre lett kitalálva.
Egyébként minden ilyesmire azt mondom, hogy várjunk vele, majd kiderül, mi lesz. Mondtak már olyat is, hogy az egész ország tele lesz rakva telepített trafikkal, aztán azóta is ennyiben maradt a dolog. Meg a lézerblokkolót is tiltják befelé már évek óta, aztán érdekes módon a mai napig legális.
A radaros gépek ellen meg a kormányzati autók se tudnának különösebben védekezni, saját maguk alatt pedig nem vágják a fát...
Lényeg a lényeg, kötve hiszem, hogy jövőre majd visszaállnak a radaros gépekre. Főleg, hogy mobil méréshez már gyakorlatilag egyet sem használnak, rég kiselejtezték mindet.
Nem küld a központba semmit.....pendrive-ra rögzít amit meló végén leadnak és helyben annyira kiértékelik, hogy ami olvashatatlan azt nem küldik tovább és utána kerül szombathelyre.......amúgy én is meglepődtem a betiltásán, de van benne ráció.....mivel csak edig az évig kapott haladékot a magyar rendőrség, hogy valóban azonnali beküldősre állítsák a masinákat kivéve a radarosokat, ezért inkább beszüntetik hisz mit is lehet utólag csinálni egy felvétellel?...bármit, viszont ha azonnal két helyen lenne rögzítve elúszna ez a lehetőség így marad a radaros mivel arra nincs ez a megkötés....
Hol olvastad, hogy csak radaros mérések lesznek?
Nem mellesleg az SCS-103 már szintén nem videót csinál, hanem csak egy fényképet és ha az adott ponton gyorsan mentél, akkor szopás, ha nem, akkor nem. Pedig lézeres és kint van már vagy 3 éve a rendőrségnél... Jelenleg amúgy ez az egyetlen, ami megfelel az EU-s szabványnak is, miszerint saját maga küldi tovább a felvételeket a központba.
Kár ezen rágódni, elég mindennel akkor foglalkozni, ha már muszáj. Felesleges addig hipotéziseket gyártani. Szerintem légy optimista. Nem hinném hogy a zsaruk olyan nagy örömmel mennek ki ilyen melegbe méregetni, szerintem a minimumot teljesítik amit parancsba kaptak, és egy fikarcnyival sem többet. Nem hogy itt kombináljon hogy összeegyeztesse stb.
Erre nekem van egy fixa ideám......amire van is pár bizonyíték, de mindegy.....a felvételen amit a neten látni fogsz mindig a legnagyobb sebesség lesz feltüntetve amennyivel a felvétel ideje alatt mész és az képkocka amint a rendszámod látszik....ez amúgy törvényellenes ezért szüntetik meg jövőre a lézeres mérést és marad csak a radaros ami ugye nem felvétel hanem csak egy fénykép amin épp vagy gyorsan mentél vagy nem, de sajnos még hagytak időt a lézeresek kifutására....amikkel a legkönnyebb csalni...
Nem kifejezetten érdekli őket.Én a Parknál mentem 73-al............rendszám nem látszott második és harmadik képen meg már látszott a rendszám de ott már 50-el baktattam.100 méter volt a különbség.
És ha úgy lenne, amire jobb nem, is gondolni, akkor mit lehet tenni? Fellebbezni? Mert a felvételen ahol a rendszámom látszik, szépen 50-el mentem ahogy illik. Oktatófilmet is lehetett volna készíteni rólam.
A vicc az, hogy Nagykónyi után fel kellett volna kanyarodom Iregszemcse felé. Ezt a Tamásit csak véletlenül érintettem, mert elnéztem picit az útvonalat. Hát mit mondjak, ritka szar hely.
Igen ha nem szakad meg a felvétel, de ez ritka, nem is szokták már csinálni........ilyenkor célszerű megállni vagy valami hasonló, hogy legyen a felvételen más is.....egy időben csinálták, de a sok fellebbezés után abbahagyták....persze nem kizárt, hogy mégis bepróbálkoznak...
Tamásinál. Itt hesszeltek a kis pondrók. Keresztbe állt a kocsi, és az anyósülésről kézivel nyomatták. Én már messziről kiszúrtam őket és elkezdtem lassítani. Tőlük 200 m-en belül már szépen 50-el mentem és fütyürésztem.
Viszont a ribi mintha megfordult volna amikor elmentem előttük, és lehet megörökített.
Na már most a kérdés a következő:
Ha esetleg sikerült szemből leszedniük olyan 65-el (természetese rendszám nélkül), majd csinálnak rólam egyet hátulról rendszámmal, viszont 50-el, akkor össze egyeztethető a két kép, és kiküldhetik a csekket?
Na hazaértem.
630 km, pecsenyére égtem, 4 darázs/méh csípés (lehet volt több is, csak a szúrást éreztem mert lepattantak), és lehet bővül a gyűjteményem egy újabb 30 000-essel.
Egyébként minden ilyesmire azt mondom, hogy várjunk vele, majd kiderül, mi lesz. Mondtak már olyat is, hogy az egész ország tele lesz rakva telepített trafikkal, aztán azóta is ennyiben maradt a dolog. Meg a lézerblokkolót is tiltják befelé már évek óta, aztán érdekes módon a mai napig legális.
A radaros gépek ellen meg a kormányzati autók se tudnának különösebben védekezni, saját maguk alatt pedig nem vágják a fát...
Lényeg a lényeg, kötve hiszem, hogy jövőre majd visszaállnak a radaros gépekre. Főleg, hogy mobil méréshez már gyakorlatilag egyet sem használnak, rég kiselejtezték mindet.