Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritkán párosul a két tulajdonság.
Nekem High Colorado Toscana3 van, a legnagyobb esőben is száraz volt a belseje, pedig pünkösdkor Padison a Tesco-s sátorból kb2-3 liter vizet borítottunk ki, mikor fejre állítottuk. Ill. teszteltem fagyban is, a csapatból az enyém szigetelt a legjobban!
Amúgy ha el akarsz férni, kell a három személyes, nem nagyobb kupac becsomagolva, mint a kettes.
Anno a tescoban vettem egy kétszemélyest...................még sose másztam bele de már 2x felállítottam.

Nem tünt rossznak...................kb 5-6e lehetett 8 éve.
Inkább súgjál nekem egy olcsó és jó 2 személyes sátrat (2 rétegű ami nem ázik be). Eddig láttam jókat, meg olcsókat is, de együtt a kettőt még soha.
Aliga tor?
Megtisztelnél minket.
Nem arra való a sátor, hogy ne kelljen egy nap 600 fölött menni?
Vízparti vadkempingért még fizetni sem kell! Súgjak: Tisza part, Sugovica part, Kunfehértó, stb.. /csak a közelben hirtelen ennyi/.
Ja, hogy még sátratok sincs, TÚRÁZÓK?!
? Miért ennék?
hogy nem eszel e némbereket reggelire.
Engem? Mivel?
ahhoz, hogy hozzátok csatlakozzam, megtettem a szükséges lépéseket.
már lekádereztelek.
edzett vagyok! tudod, az AKMT-s szellemiség jó kiképzőtábor.
számomra már csak egy tényező a fontos: nincs GPS-em, elvileg konvertálhatnám a koordinátapontokat valami számomra is kezelhető O pontra, de talán van valami egyéb narráció a találka helyéhez?
/eddig jobbára csak odatévedtem valahová, s nem odataláltam. ehhez az attitűdhöz szoktam igazítani a startolásom időpontját is. /

ja, az art6 pedig nem publikus ezen berkeken belül.
úgyhogy pszt!
Hölgyem,Uraim én Aligánál nyomok egy satut...mert vacsorával várnak..és mindezt vasárnap!
Csak azt nem tudom ,hogy ha telezabálom magam rétessel...hogyan fogok vacsizni:)
Kedves art6 gyere ha úgy érzed ,hogy sok lökött pasi között nem kapsz frászt!:)
vakmerő gondolatként felmerült, hogy csatlakoznék a csapathoz, de számomra is Mórahalom után a visszaút jöhet szóba, hisz késő délután már meló van.
ez esetben viszont lehetne egy kicsit lazább tempóban visszafelé haladni. akár jöhetnék vissza együtt is úgy, hogy nekem legkésőbb 1/2 5-re a Kálvin tér környékén kellene landolnom
a 130-as tempó amúgy abszolút nem necces, hisz autópályán ennél még én is jóval többet szoktam menni.
/csak a körforgalmaktól kapok hangulatváltozást /

a kérdés az, hogy ezt a fiús csapatot mennyire tehetném koedukálttá aznap?
1989-es motortól azért meredek dolog csodát várni...
Ez igen jól hangzik.
-----
Robogóval kezdtem 2007-ben, de semmi ökörködés, csak A-ból B-be eljutás. Robogós találkozón jöttek a srácok olyan dolgokkal, hogy csak lestem. "felfurattam 70-esre, most már viszi a 90-et; tettem rá szárnyat, hótolót, antigravitációs szimulátort, krossz-markolatot'" Arányaiban talán nem akkora hatalmas összegekbe kerülnek a robogó-tuningok, mint nagymotornál, de ott tutira az van, hogy kis alakítgatás helyett bőven jobban megéri eleve komolyabb gépet venni.
Ma nem volt vmelyik F-es fórumtárs 18:30 felé Dobogókőn? Fehér-kék GS.
Eddig összesen mentem 2000 km-t, szerinted hány 600+ túrán voltam? Ezért is mondtam, hogy "átgondoltam..." Ez van. Széles utat, hogy elférjetek a haladósávban
Tudod mi a különbség az elmélet és a gyakorlat között?
Na az a 130 az az elmélet.
A gyakorlat...
Nem tudom hányszor voltál 600+ km-es túrán, de ott nagyon fontos a haladás.
Nem minden legális dolog kivitelezhető mindenkinek. Például, legális dolog a milliós fizetés, nekem mégse jön össze valahogy...
Nem vészes.Még legális is.
Végre egy nyers, keresetlen válasz.
Köszi

A vasárnap már mindjárt jobban hangzik, de a 130+ még mindig rosszul.
Vasárnap vazze.
HOLNAP? Vagy más napról van szó?
Az A ponton szerintem 8:15-kor leszünk. De ha nem úgy emlékszem van ott pihenőhely árnyékkal. De ott leszünk, ha kell térugrással is!