Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haaaaahhhhhhhhhhhhhhh.................most félrenyeltem a hidegvizet..................az első 100-as után bontóba kellett volna lökni.

Nem karbis inyektoros 08-as sv is van ennyiért.tizenezer km-el.
Hát ja. csak amikor a hölgy megvette, nem gondolta, hogy 8 kilóban áll meg a motorja...
Figyelj én elindulok itthonról 7-kor. Lehet előbb odaérek, mondjuk fél/háromnegyed 8 felé.
Ennél többet nem tehetek.
Ezért a pénzért már láttam komplett karbis sv-t.
Szép jó napot mindenkinek!
Pár hónapja érdeklődtem tőletek egy rengeteg olajat fogyasztó GS 500 ügyében. Megtörtént a generál, új gyűrűk, hengerfej, vezérlés gatyába rázása...karbi szinkron, de azt megelőzően a teljes felújítása a karburátoroknak, új első fék (tárcsa, betét)...próbaút...elfosta szétment a kuplung...új lamellák és szerkezet...próbaút, elfosta magát a szelepfedél tömítés (ami új volt-Athena-)...próbaút, megindult a hengerfejnél az olaj (új Athena tömítés ellenére)...próbaút, és szétment a kiegyenlítő tengely csapágya, belemart a blokkba....
Ez volt az a pont, amikor az időnyomás miatt (holnapután indulunk a Dolomitokba) a blokk csere mellett döntöttünk...újabb 100 ezer Ft, de most hibátlan a motor. ne eszi az olajat, nem kopog a blokk....
Szóval a mérleg munkadíj nélkül 300.000 Ft.
Szurkoljatok, hogy jó legyen.
Nem lettem GS 500 hívő....
Menjünk már korábban..akkor lefelé még kellemes a klíma!
Rétes feszt..motorozás..csobbanás a Balcsiban....zsákban futás,lepény evés..:)
Sajnos már amit az enyémre költöttem...abból is lehetne komolyabbat...és akkor még nincs fordított telóm...hengerenkénti kipuff....stb
MentQ meg aki még jön!
Szerintem az M0-ás lehajtó az 5-ös útra környékén találkozzunk, az a legegyszerűbb. Isteni pi..lóhely van arrafelé árnyékkal, ott meg tudunk várni.
8-ra ott vagyok nálad, aztán szerintem 5-ös úton menjünk lefele.
Visszafelé meg Pécs-Mánfa-Dombóvár-Siófok(Zamárdi).
Keményen néz ki!
(de a sok extra árával együtt nem került annyiba, mint egy eleve komolyabb motor?)
Én lehet!
Mi lesz?
én
Ki jön vasárnap?
Ez a gumi már kuka!
Többnyire a másik említett Fazer-el együtt mennek. Úgy volt, hogy Krisz megy Dipshittel a Krímre, de a megbeszélésük után úgy döntött, hogy inkább jön velem a balkán túrára.
Baxott jó! Nagyon tetszik!
na, még jó, hogy Őt is ismerem!
kár hogy egyedül járta be
ez jó!
Szia!

Nekem van egy hátsó Bridgestone eladó, ha érdekel!
Nézd meg az adatlapomon az eladó holmiknál és ha gondolod elboltoljuk okosba!

L.
És ha nem csak a távolságot, hanem a benzinköltséget és az ehhez szükséges időt is nézed, rájössz, tuti nyert a lottón! =)))
sziasztok! Nemtud valaki eladó karbit, suzuki gs500-hoz? Csak a bal oldali kellene, elég lenne egy full üres is, mert az alapjárati fúvóka tartó része sérült meg!
SGS,

Ti legalább elértétek a várat, mi eltévedtünk kb 250m-re voltunk tőle de csak légvonalban, ami mint tudjuk igencsak messze is lehetett.
Csaj, mert Viktor a külföldet járja!