Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 3 napja beszéltünk haverommal erről, hogy milyen olajat rakjak cserénél, és elmagyarázta ezt a hideg, melegoldal dolgot, de hát söröztünk is meg mittomén, annyi megmaradt, h az jó ami gyárilag írva vagyon. Nálunk nem indítasz minusz 30 fokos motort. Mé nem?
Lehet, én csak annyit tudok h a 10W40 az jó:) szal nem kell nagyobb, mert akkor már sűrűbb:) Vagy mittomén
Ezt olvasd át mégegyszer az adott cikkben ...Krissal magyarázata helytállóbb...
Szerintem sehogy.Van rá esély hogy összesteppelték az alsó rétegekkel.
A zipzár általában nem a lehúzhatóság miatt van ott hanem mert esztétikusan csak ezzel lehet lezárni vagy bennemarad az aki belül varrja össze a végét.
Már hogy ne hülyén kívűlre kerüljön az összevarrás.
De itt egy cikk vagy mi róla: http://totalcar.hu/tanacsok/ol...
Minél magasabb a W értéke, ez a téli oldal, annál jobban tűri a hideget. 10W esetén ez -30 °C. Na ezt itt nem igazán használjuk ki, a nyári oldal sem igazán mérvadó, szóval a 10W40 tökéletes a mi hőmérsékletünkre. Legalábbis én így tudom. :)
van egy masik nyugom, bar jelleget tekintve nem motorikus - csak koponyaszervi funkcioimat teszi lassan azza - :hogyan aplikaljak le egy agybetetrol olyan huzatot, amibe beepitettek egy kb. 1 m-es zipzart, huzozar nelkul? nem tudom milyen keteltu sejtszerkezettel rendelkezo dizajneri megoldas, de szerintem ez mar kimeriti a kontraproduktiv kategoriat.

a tesztoszteronos logikak menten, milyen sufnituningos hadmuvelettel varazsoljam le a huzatot mosas celjabol, hogy aztan ne himzoszakkoros motivummal keruljon vissza?
a kerdes cseppet sem lirai.
A 15w a vastag, nem az 50-es... A első szám a viszkozitást, tehát mennyire folyékony a másodika hőtűrést jelöli, tehát meddig őrzi meg a tulajdonságait az olaj, mekkora nyomáson és hőmérsékletet bír.
A 10W40, lehet 10W50, vagy 10W60. A 15W-s vastagabb, ezért hidegen és hidegben szarabb a kenése...

Jól mondom srácok?
Na nálunk eldőlt, lehúzott redőny és élménybeszámoló a Volt-ról, egy laza hideg sörrel és egy kupica pálinkával...
lehet, hogy nalam feszkel a parabogar, de sosem indulok el addig, mig nem jarattam helyben.
jobbnak velem prevencios megkozelitesbol kozel uzemhomersekletu olajjal elindulni.
a szitut "hosszas" beoltozkodeses tollaszkodassal alcazom. :-))
kerdes, igy is vastag az 50-es?

Bobalya! meg infogyujto szakaszban ert az otlet. koszi.:-)
Ulj be a hutobe.
Mondjuk Pancsolás a Velencei tóban..aztán fagyi valahol...nincs tippem...csak a melegtől menekülnék.
Mi az az esti? Merre, hová, mikor?
Esetleg egy esti motorozás?..Én bakker ki nem megyek a hideg szobából..
Semmi különleges dolog nincs itt, csak ide szoktam elmenni a barátom emlékművéhez.
3 éve szállt el egy CBR1000-el.
Csak azt hittem, hogy megy valaki erre és gondoltam csatlakozom!
Völgyhíd völgy nélkül.
Kőröshegy?

Mi van ott?
Nahát!
Reggel értem haza, a gyerek ordít, én meg pihentem volna!
De délután azért elmegyek a ide:
46.814629,17.909689
-Hánem?
-Háde!
De az is lehet, hogy NEM!
Én is most tértem magamhoz, de lehet most kicsit visszadőlök az ágyba...
Nekem kimarad, most keltem, állapotom, mosott szar... kis körben benne lennék, de még zombizom nagyon :D
Mikor mentek Balcsi körre?
Szántódnál lehet beszállnék egy darabra!
Kőröshegyre szerpentinezni is....
Szerintem kihagyom a mai napot...kiba nagyon meleg lesz...és hulla is vagyok!
Sorry :(
A vitorlázás még semmi. Én amikor szörfözni tanultam, úgy elfáradtam a végére, hogy merítőhálóval szedtek ki a vízből.
Csörögjetek rám, én összeszedem magam és megyek. Ruha alatt fürdőruci nélkül senki ne induljon el, mert egy huszáros mozdulattal csapom ki a komplett fogsorát az illetőnek!