Tényleg?....ezért kell a visegrádiba menni, az a központ ocsmányiroda és mivel ott helyben készül az összes okmány és onnan küldik szét ezért talán hamarabb megvan mint máshol...
Namostugyannnnnn..................sosem állított meg jard.............nehommá azon a 2 héten múljon.Esély nemsok.............csak nehogy kinyírja magát valaki ezalatt mert még meg is büntetik.
Azonkívül van valami gebasz az okmányosoknál ami miatt 1-2 hónapra hosszabbodott a kiadás.Úgy hallottam.
Az még úgy nem érvényes...csak az addig megszerzett kategóriákat lehet vele használni mivel az időpont rajta van.....sajna meg kell várni amíg megjön a jogsi, de az csak pár nap sőt ha a visegrádi u.-ban csináltatja az ember ottani átvétellel akkor 2 nap....másnap lehet menni a kész jogsiért...Anitának így ment...
Na erre gondoltam én is, mert ha már beszedik a jogsit, akkor adnak papírt és akkor már miért ne lehet rajta az A is? Egyébként hallottam azt is, h okmányirodája válogatja. Na majd kis irodába megyek, és mondom h jó lenne, de jó lenne :) Próba szerencse
Amikor én csináltattam az A-t, nekem adtak az okmányirodában egy papírt, amin már rajta volt az A és a B is. Simán vezettem vele, elvégre ott a papír, ami bizonyítja, hogy hivatalosan is van jogosítványom. Nem állítottak meg, de szerintem akkor se lett volna gond, ha igen.
Sajnos, nem, de én sem meg egy ismerősöm se várta ki a dolgot...
Ott volt nálam a vizsgalap talán, aztán ha elkaptak volna a rendőrök csak:
"Jaj jaj jaj vitézurak, ne bántsanak!"
Végső esetben egy Deák igazolvány.
Oda én is szívesen betársulnék, de a pikcába is, addigra tuti nem lesz jogsi, bár a vizsga meglehet. Most az okmányirodában nem adnak valami papírt, ideiglenes jogsi gyanánt? Mert gondolom le kell adnom a mostani és a B-kategóriára tuti kapok valamit, akkor már az A-ra miért ne? Hmm
4 év pihi után kis nógatásra beindult.Karbisort levettem,puceválás,stb.
2 uj metzeler van rajta.
Akkor nem ülsz motorra...jó esetben.
Amúgy említettem hogy nekem jó régen megvan már?
Azonkívül van valami gebasz az okmányosoknál ami miatt 1-2 hónapra hosszabbodott a kiadás.Úgy hallottam.
Én mindennap motorozom. Kéne vala gyógyszer vagy mittommi.
Ötlet?
Ott volt nálam a vizsgalap talán, aztán ha elkaptak volna a rendőrök csak:
"Jaj jaj jaj vitézurak, ne bántsanak!"
Végső esetben egy Deák igazolvány.