Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszittem vénebb.
az
szar honda
Ez fiatalabb '86-os
A 900 nem túl öreg?
Szasztok Tegnap esti szerzemény:
4 év pihi után kis nógatásra beindult.Karbisort levettem,puceválás,stb.
2 uj metzeler van rajta.
Dehogynem :) Najó jóestben nem :D
Ki mit szeret.
Vizet?
Igyál!
Akkor nem ülsz motorra...jó esetben.
Tényleg?....ezért kell a visegrádiba menni, az a központ ocsmányiroda és mivel ott helyben készül az összes okmány és onnan küldik szét ezért talán hamarabb megvan mint máshol...
Hát a bánat tudja..............

Amúgy említettem hogy nekem jó régen megvan már?
Nem gebasz az, hanem népjóléti intézkedés
Namostugyannnnnn..................sosem állított meg jard.............nehommá azon a 2 héten múljon.Esély nemsok.............csak nehogy kinyírja magát valaki ezalatt mert még meg is büntetik.

Azonkívül van valami gebasz az okmányosoknál ami miatt 1-2 hónapra hosszabbodott a kiadás.Úgy hallottam.
Faxom
Én mindennap motorozom. Kéne vala gyógyszer vagy mittommi.
Ötlet?
Én is leszartam.. nem volt mire felülni. Úgy nem volt nehéz
Nem vitatom, hogy nem szabályos így, de leszartam. Igaz, ennek már több, mint 5 éve, azóta nem érint a kérdés.
Az még úgy nem érvényes...csak az addig megszerzett kategóriákat lehet vele használni mivel az időpont rajta van.....sajna meg kell várni amíg megjön a jogsi, de az csak pár nap sőt ha a visegrádi u.-ban csináltatja az ember ottani átvétellel akkor 2 nap....másnap lehet menni a kész jogsiért...Anitának így ment...
Köszönöm az értékes válaszokat, tanácsokat!
Na erre gondoltam én is, mert ha már beszedik a jogsit, akkor adnak papírt és akkor már miért ne lehet rajta az A is? Egyébként hallottam azt is, h okmányirodája válogatja. Na majd kis irodába megyek, és mondom h jó lenne, de jó lenne :) Próba szerencse
Amikor én csináltattam az A-t, nekem adtak az okmányirodában egy papírt, amin már rajta volt az A és a B is. Simán vezettem vele, elvégre ott a papír, ami bizonyítja, hogy hivatalosan is van jogosítványom. Nem állítottak meg, de szerintem akkor se lett volna gond, ha igen.
Sajnos, nem, de én sem meg egy ismerősöm se várta ki a dolgot...
Ott volt nálam a vizsgalap talán, aztán ha elkaptak volna a rendőrök csak:
"Jaj jaj jaj vitézurak, ne bántsanak!"
Végső esetben egy Deák igazolvány.
Oda én is szívesen betársulnék, de a pikcába is, addigra tuti nem lesz jogsi, bár a vizsga meglehet. Most az okmányirodában nem adnak valami papírt, ideiglenes jogsi gyanánt? Mert gondolom le kell adnom a mostani és a B-kategóriára tuti kapok valamit, akkor már az A-ra miért ne? Hmm