Jesterrel beszéld meg a tutit, mert alig aludtam az elmúlt napokban és kérdéses az állapotom... 9 körül rácsörgök ha megyek, neked meg dobok sms-t, ok?
Viszont az kurvaélet, hogy betartom a sebességhatárokat, most nincs rá lé, hogy virgonckodjak
Vasárnap elvben program, de még akár az is lehet ám.... csak már azt nem tudom, mit vegyek fel... kibaszott meleg van, szemen szúrom magam... térdvédőm van külön, de az is halál meleg és a protektoros dzsekit sem vagyok hajlandó levenni, szintén a csizmát sem... jeget fogok enni, eldöntöttem
Esetleg vasárnap?
Kibebaszott meleg lesz egész hétvégén. Ha én gurulok, lehet laza cuccba. Ma is így voltam Pesten.
Ja és érdemes víz közelben motorozni. Mit szóltok egy Balaton karikához? A végén Zamárdiban lehet csobbanni is. Fasza szabad strand van ott , nagy parkolóval, kaja pia...
Áh.............csak igyekszem az autentikus gyári állapotot visszaállítani...................a nehézséget az okozza hogy nem szeretnék érte sokat fizetni.
Egyáltalán nem papírkutyaság. Úgy szabályos és biztonságos. Lakott területen, főleg kis községekben még úgy is illik.
Én is mindig, autóval és motorral is betartom a sebességet, pl. mert nincs pénzem büntire.
Viszont az kurvaélet, hogy betartom a sebességhatárokat, most nincs rá lé, hogy virgonckodjak
Lehet bevállalom!
Visegrádi fellegvár igény szerint. :)
Dobsz nekem egy számot a krissal@freemail.hu-ra?
Ha 9 körül hívlak, akkor felkeltem és megyek...
Kibebaszott meleg lesz egész hétvégén. Ha én gurulok, lehet laza cuccba. Ma is így voltam Pesten.
Ja és érdemes víz közelben motorozni. Mit szóltok egy Balaton karikához? A végén Zamárdiban lehet csobbanni is. Fasza szabad strand van ott , nagy parkolóval, kaja pia...
Szelephézag korongozás megoldva, itt is köszönöm Bitinek!
Egy korong lett cserélve, a méretet majd megkérdezem, hátha valakinek majd pont az kell :D
Holnap valaki valahova?
Én is mindig, autóval és motorral is betartom a sebességet, pl. mert nincs pénzem büntire.