Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát akkor a többség lefutotta ma a hétvégi tiszteletkörét, holnapra nem maradt senki?
Azta..............enyha................pulóver kell?
itt csak 33
Én meg láttam, vettem és visszavittem....jelen pillanatban csak 3 magyar nagykerből veszem amit veszek az olajat meg gyertyát abból amelyiknél darabonként húzzák le a vonalkódot és visszakereshető.... ....
én nem hiszek ebben a kamu olajban de mind 1
Nem bűnözőnek....csak tapasztalat.....a legtöbb szerviz nem is tudja, hogy kamu olaja van.....fuvarozok is.....
neked nem volt szerencséd de mind 1 vagy elfogadod vagy nem vagy veszel tőlük vagy nem de ettől még nem kell mindenkit bűnözőnek nézni szóval szerintem hívd fel és kérdezd meg hogyan tudja ezeket az árakat tartani hátha tud neked segíteni
Lassan?...ha láttál számlát akkor tudnod kell, hogy ezt még nagy kedvezménnyel sem lehet elérni ráadásul a motulnál annyit nem is nagyon adnak mint amit máshol, csak nagykeres forgalmazónak....én is végigjártam a hivatalos utat és ezért nem foglalkozom vele mert drága...persze ezek nem drágák, de ilyenkor azért talán érdemes pár kérdést feltenni magunknak.... .....természetesen nem állíthatom, hogy ez hamis lenne csak az ára gyanús.....
láttam számlát nem mindenki csaló vagy hamisító aki szép lassan akar keresni az üzletén nem pedig egyből nagyokat kaszálni,neki így is megéri hogy kevesebb haszna van rajta mint pl neked
Ezt honnan tudod?..láttál számlát vagy csak mondták?.....amennyi kamu motullal bekínáltak már.....
Gyíkgyilkos
Ne is mond, 10 percig a hatása alatt voltam az esetnek!

Az egyik motoros rendőr intett, hogy lassabban, majd utánunk fordult társával, majd bizonyára a tisztelet jeleként kísértek minket vagy 5km-t, be is tapadtunk az 50-re
Cukik voltak, nem basztattak.

Köszönjük a gurulást, most magamhoz veszek egy 10 liter vizet azért...

Felmentünk még dobogókőre és nézem a farmerom, valami barnás vöröses trutyik vannak rajta, erre mondja Ataa, hogy elütött egy gyíkot, valsz azt kaptam be, guszta nagyon
Szegény gyík, most részben motorozik...
Én is náluk vettem legutóbb és nem hamis.
nyugodtan megveheted náluk
ezek az olajok hivatalosan a Motultól vannak eredetiek de tudjuk hogy azok az ajánlott fogyasztói árak nem muszáj neki annyiért adni szóval nyugodtan lehet vásárolni tőlük
no, ettől tartok én is. kicsit parás vagyok a sok hamisítás miatt.
a hivatalos oldalon 12 ezer a 4 l-es ára.
gondoltam, jobb ha nem csupán a googlival keresgélek ilyen dolgokat, hanem a tapasztalatokat is begyűjtöm.
mivel nem értek a motorhoz, így jobbnak vélem legalább az ilyen cuccokat minőségiben beszerezni.
no, épp a hasznos tippek, okos tanácsok okán szoktam én néha nem a saját fejem után menni. köszönöm a linket is.
Én köszi!
Ne mis eresztettem 50 fölé a mutatót.
Amikor betolod a jó olcsó helyeket akkor azért tedd hozzá azt is, hogy nemrég már foglalkoztak vele több helyen, hogy az országban forgalmazott olajak fele hamis.......nem mintha itt az lenne csak azért nem árt megemlíteni ezt sem......ha a hivatalos motul oldalra rákeveredsz akkor kiderül, hogy listaára az 5100-nak majdnem 4 rugó....ehhez érdemes mérni az olcsóságot ami persze lehet, hogy csak jó üzletpolitika...
hát ha tényleg 0fok környékén mész akkor meg pláne jobb lenne a 10W-s olaj http://www.autoteka2000.hu/ind... én itt szoktam venni szűrőt is tudnak jó minőségűt nem hilfot de amúgy azt is én pl MANN-t szoktam használni
no, és hol van az a jó hely?
azért a 15W50-es, mert eddig is ez volt benne, és azzal tökéletesen megvagyok elégedve. /elég sokat megyek vele még 0 fok környékén is/.

Foregon: köszi, erre tippeltem jómagam is, de kellett a megerősítés.
mijen idő van most nálatok?
itt dög meleg van 36 fok
én úgy tudom belelehet tenni, mert nem használtan nem veszít a minőségéből
tudok egy jó helyet ahol jó árban van Motul olaj pl a 5100 15w50 1 liter az 2690 de én a helyedben 10w50est tennék bele az is 2690 :)