Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen ami nem rég történt, főnöknek a fia 70-es táblánál 120 -al hajtott, itt kapta el a trafi, majd jött egy 60-as tábla és nyomott egy gázfröccsöt , megállították és jó osztrákhoz híven ittas volt , mivel másodjára csinálta azért a büntetés súlyosabb volt, itt ez annyit tesz hogy 690 eurót kellet fizetnie. és a jogsiját csak 2 napra vették el....
Nekem a Punto anno ment 175-el.

Városban az már fejlövés.
300.000? annyival nem tud menni az autón se, hogy összejöjjön!
Akkor te egy igazi gyűjtő vagy.
Csak ilyen snassz 30 000-eseid vannak, vagy igazi 60 000/90 000-es különlegességekkel is rendelkezel?
Ha már itt tartunk, 300 000-es ismerőse van valakinek? Na annak már van stílusa...
bár idejük lenne rá, de ritka kivétellel megküldik 1 héten belül.
legalábbis az előző 5öt megküldték
Igyekszem...............most keresgélek egy nagyon kuka tankot.............ritka..................olyan 75 dodo körül amit naggyából helyrehozok és kukássárgára festem palackal.

Meg talán egy pár féknyerget...................kormány viszont nuku égen földön olcsón.
Egyébként bölcs döntés volt, hogy nem 1-2 hét alatt akartál helyrehozni mindent.
A motor most is üzemképes és szép lassan (főleg télen) beszerzed, és megcsinálod amit kell a legjobb áron.
Áhh...............vegyél a bal kezedbe egy ascsövet és 3 percenként bassz a jobbra vele egy nagyot.
Egyébként holnap motorral megyek fel Pestre, mert még munka előtt el kell intéznem pár ügyet, és így gyorsabb.
Szerintem kötök egy vasmacskát a motor után.
Én sajna ezúton is gyűjtögetem a cuccosokról az infot és feltérképezem az ebay-t.
Jaaaaa..............ma már nem hajtasz gyorsan?
Én meg egyszerre kaptam egy napon egyéb kiadásokat emellett!
Ez a nap nem lesz pirosbetűs ünnep a naptáramban, de optimista vagyok, mert már 2 óra sincs hátra a napból, és pont most gurítok le egy hűvös sört a torkomon.
ehhhh
Én már elköltöttem. Tankra és forgalmira.
remélem..... másra is eltudnám költeni azt a pénzt.....
25-ért odaadom.
Mennyi az a nem túl drága?
Akkor neked szerencséd lesz................
de nekem Szombathelyen van az állandó lakcímem (3 utcával arrébb, mint a kapitányság)
Már írtam hogy délelőtt. Már nincs az hogy akár egy hónap múlva kiküldik. Azt hiszem határidőre meg kell érkezni, de nem biztos. Szerintem ha holnap vagy a jövő hét elején nem kaptok semmit akkor tiszták vagytok.
az a baj, hogy totál nem emlékszem, mikor hol mennyivel mentem. ha visszafele lenne, akkor nyugodt lennék, mert akkor tuti nem volt több 60-nál. és azért bízok benne, hogy odafele sem volt meg.....
Tata közelebb van Szombatthelyhez...............gyorsabb a posta oda.Úgyhogy még ne lélegezz fel.
mikor jött a csekk? (gyorsan dolgoznak...)
Emlékszem arra a kocsira, de az csak ott parkolt, és szerintem az Sirokon lehetett.
Egerbaktán én sem emlékszem semmire. Lehet anyókának álcázta magát, és a kendő alatt volt a technika...vagy mittomén.