Sziasztok! Segítségre lenne szűkségem! Vagty egy 1995ös gs 500-m, és az egyik hengerbe fekete ,kormos a gyertya! Gyújtás része ok! Üzemanyg probléma lehet, fúvókák és karbi tiszta!
Akkor nincs más hátra, el kell vállalnom a felvezető szerepét
Majd legföljebb torlódást okozok
Már csak azért is, mert amilyen hőséget jósolnak, hát mindenki beleragad az aszfaltba...
Akkor van apacs, ha eldugják kanyar, fa, bokor mögé a településtáblát. Ilyenkor aztán hangulattól függően vagy fékezek, vagy nem... de inkább nem, majd legurulom.
A bakonykoppányiak jó fejek, a falu széle előtti kanyar elé kitettek egy 60-as táblát, így ha azt nagy vonalakban betartja az ember, nem szopja be a falu szélét.
Csetény meg rossz példa, két bukkanó között laknak, és főleg Zirc felől az út úgy lejt, hogy ott aztán le nem lassulsz a falu közepéig
Papírkutyaság v. sem, én autóval már a tábla vonalában visszalassítok 60-ra (óra szerint), nehogy meglepetés érjen. Motorral ez azért több szokott lenni.
Aznap rengeteg rendőr volt, és nem csak ott, hanem mindenhol. Már egy párszor jártam arra, és eddig soha semmi baj nem volt.
Ha meg ez tényleg a tábla után volt, akkor bekaphatják. Én is motorfékkel szoktam beesni a településekre.
Ahogy olvasgatom,h mi is történt....egyre jobban félek Múlthéten voltunk mi is Egerbe,és hát 70 alatt szinte sehol se mentünk Főúton is átlag 100-130 között....szal majd kiderül...
amúgy GPS koordináták alapján ez pont a legszemetebb hely, mert ahol beérsz a településre, ott mértek....... nyilván a tábla határában nem fogsz statufékezni, és lassulni 50-re........
miért nem szembe mentél velük , vagy háttal rollerezve ?
a viccet félretéve :részvétem !
ui: tényleg sunyi sünök lehettek ! a szembejövők nem látták,nem jeleztek ? bár én olyat hallottam a fénykürt indokolatlan használatért is büntetnek ! pedig ilyen esetben aztán"INDOKOLT!"
ilyen...........
közelről
Majd legföljebb torlódást okozok
Már csak azért is, mert amilyen hőséget jósolnak, hát mindenki beleragad az aszfaltba...
A bakonykoppányiak jó fejek, a falu széle előtti kanyar elé kitettek egy 60-as táblát, így ha azt nagy vonalakban betartja az ember, nem szopja be a falu szélét.
Csetény meg rossz példa, két bukkanó között laknak, és főleg Zirc felől az út úgy lejt, hogy ott aztán le nem lassulsz a falu közepéig
Ha meg ez tényleg a tábla után volt, akkor bekaphatják. Én is motorfékkel szoktam beesni a településekre.
Holnap egy rövid(ebb) (pl. ebédre hazaérős) túra?
(amúgy szembe senki sem jelzett)
a viccet félretéve :részvétem !
ui: tényleg sunyi sünök lehettek ! a szembejövők nem látták,nem jeleztek ? bár én olyat hallottam a fénykürt indokolatlan használatért is büntetnek ! pedig ilyen esetben aztán"INDOKOLT!"