Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véletlenül még mindig tudok egy eladó lézerblokkolót, nem túl drágán!
Utána nem kell ilyesmin aggódni.
Inkább az őstulok parasztság vegyítve a fanatikus bátorsággal és csipetnyi sötétséggel.
de amúgy nagyon sunyi módon mérhettek, mert totál nem emlékszem arra.... állt arrafelé egy rendőrautó odafele, meg visszafele is (akkor kicsit arrébb), de töküres volt, mert direkt figyeltem. gondoltam a körzeti megbízott, de úgy látszik valami trükk volt....
Szerintem az a reális. Itt is annyi volt azt hiszem 2007 vagy 2008 előtt.
De most meg az első szint is durván a minimálbér fele!
Csak az egyik ütőeredet vágják el a torkodon...kössz!

Na jól van, befejeztem a sírást.
az 1. alkalommal lehet nem,de utána megtanulja milyen a magyar virtus
Hát passz.... bár mindig mondtam, hogy kissé gyors a tempó faluban, de most én sem emlékszem, hogy pont ott pont mennyivel mentem....... Ráadásul nekem az állandó lakcímem Szombathely, majd anyám szól (talán), ha kapok szerelmes levelet..... de hátha csak veled voltak elfoglalva.......
Hosszú távon és nagyon gyorsan nem...................még elütöd a vicces mérővel hadonászó bátor yardot.................mer az nem áll félre.
megérné ott gyorshajtani
Romániában engem meg elengedtek egy 60 helyett 79-ért annyival, hogy menjek lassabban...
Érdekes hogy itt kint osztrákoknál egy ilyen gyorshajtás 15-20 euró lenne csak....
K.urva bosszantó, de sajnos néha becsúszik. Engem tavaly novemberben fényképeztek le otthontól kb. 1 km-re, ahol már huszonX éve járok. 70-es tábla után elég rövid távolságon belül 50-es tábla, én mentem 73-mal talán. 30e pengő. Díjnyertes fotó. Azóta is jobban odafigyelek a seb. határokra...
Tény hogy lassabban mentem de pont ott és mennyivel.................na ez kiderül holnap vagy a jövő héten.
Az biztos ezentúl nem engedem 60 fölé a mutatót lakott területen belül!
Meg nem mondom mennyivel mentem akkor és ott.
Oda, reggel 10:55.
Oda vagy visszafelé?
Meg se próbálok annyit menni, hát az majdnem két tank benzin... nem jött jókor ez a munkanélküliség. Másrészt meg a múltkori 350 km után is minden bajom volt egy hétig... de hogyan szokjak hozzá, ha nem is mehetek, amikor kedvem tartja?!
Rakj ki a gépedre egy "Behajtani tilos" táblát legközelebb, az mindenre (trafira és koccanásokra is) jó
Ma délelőtt hívtak itthonról.
Ajjaj..................

Még nem..................mikor ért oda?
Megnéztem, csak én vagyok rajta...jááááj de szíííp motoros ember.
Lehet majd feltöltöm...
Neten tudod megnézni.. csak van a csekk mellé szerelmetes levél is
Nem kaptam képet, pedig ennyi pénzért be is keretezhetnék.
Nekem Kiyo Laserpro 3 van rajta. Hátul két fej van rajta, rendszám fölé-alá rögzítve, elöl egy, a fejidom aljára csináltunk külön tartót hozzá.
Egyébként mivel árulom a motort, ha valakit érdekel, eladó külön is róla a lézerblokkoló.
A többiek nem látszódnak a képen?
Neked milyen tipusú van,és hol van rögzítve ha megkérdezhetem ?