Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szórakozz, viszek 3 köbméter naptejet. Nagyon tutkó, engem is ez védett ma(tegnap)...pecsenyére sültem, de biztos a kenés technikával volt gond.
Hali

Legutóbb én is autóba és motorba is innen (feltéve ha erre gondolsz) Előtte meg motorba a nagyvas tól.
Kenderes 70-nel.
Én ma ropogósra sültem a balcsin.Fasza,nem szólt senki hogy ilyen a vitorlázás.Még a lábfejem is ropogósra sült.Motorozás pár napig elmarad
Olajat mindig az autótékától rendelem, autókhoz, motorokhoz. Korrekt, gyors, pontos cég. Jó a tapasztalatom velük. Eddig az áru is rendben volt.
Era! Nyugodtan rendelj tőlük! Van szűrőjük, gyertyájuk, meg minden...
Mi a terv?
Közel nem biztos, de érdekel, hátha...max 2-ig tudnék jönni, szakítással 4...
Akkor nem is mentek Balaton-körre? No nem mintha veletek mehetnék , csak érdekel
Holnap brutta ,kiba meleg lesz!
A mai világban már a kuplungkar sem az igazi.
Most kicsit elvonulok lerészegedni, ígérem holnap menetkész leszek!
Hajnalba felnézek, de holnap úgyis
Sokan térnek el a 10W40-től a vastagabb irányába, mert hogy könnyebben jár a váltó, meg ilyenek. De szerintem ezek indításnál (kopás szempontjából a legkritikusabb pillanat) lassabban jutnak el a helyükre. Nem vagyok szakértője a témának de én mindig 10W40-es Castrolt használtam és szereti.
Bakker..már a kuplungkart is hamisítják...kezemben maradt a nyele...pedig még csak nem is kapott a pofájára...Zárványos szar :)
Én Valvoline-t és Liqui-Molyt ha olcsóbb kell akkor Repsol....mindegy milyen márka kerül bele(illetve azért nem mindegy, nem véletlenül vannak árkülönbségek) csak a viszkozitás legyen a gyári adatok szerinti(tipikus hiba a "sűrűbb" olaj használata mert, hogy azzal csendesebb), én azért használom ezeket mert ezeket tudom valóban biztos forrásból beszerezni.....nekem nincs bajom a többi márkáéval sem sőt a motult valóban nagyon jónak tartom....én pl. a castrollal is azért nem foglalkozom mert ahonnan van ott nagyon drága, igaz jó is...
Sanyi, és te milyen olajat tennél a GS-be?
Na akkor gyorsan beletekerem azt a 6 000-et és cserélem is le!
Amikor a motul 7100 itthon hirtelen megváltozott(nem piros a színe) akkor én még amíg vettem kb 1 évig mindig pirosat kaptam....csak az olcsó helyeken lett sárga.....mostanában nem tudom mert 2 éve nem vettem így akár lehet, hogy már ott sem piros....
Ez már árulkodó jel.....a biztonsági fóliát el lehet finoman távolítani és utána pillanatragasztóval visszaragasztani vagy ha elszakadt akkor másikat feltenni....volt egy benzinkutas alkalmazottam, azok így csinálták, amelyiknél nincs fólia még egyszerűbb mert forró vízbe állítva a flakont simán lejön a kupak sérülés nélkül amit vissza lehet tenni....és még nem beszéltünk az igazi nagy variálásról a neves márkáknál......
Megváltozott én is így jártam.Kicsit félek a Castroltól azt hamisítják a legtöbben de az öregem ragaszkodik hozzá a kocsijában.
Tavasszal amit vettem Castrolt más volt a kupakja, és amikor szedtem le a műanyag plombát, az sem jött le egyben, csak szakadozott.
Haver azt mondta hogy tavaly óta kicsit megváltozott a Castrol csomagolása. Remélem csak erről van szó.
Ez a nagybani lopás, erről is beszéltem, de literessel is megoldják.....ahogy Zoli írta, ha van összehasonlítási alap akkor hamar kiderül a kamu....
Értem.Felénk az volt a divat, hogy megvettek egy hordó olajat mondjuk MOl 15W40-es Botondot aminek literje került kb 600 forintba.Majd a benzinkútról,szervizekből és isten tudja honnan beszerzett kannákba töltötték és lezárták.
A végén már profin nyomtatták a zárjegyet is.
Én szemre nem mondtam volna meg hogy Castrol helyett Mol olajat kaptam.
Máshogy néz ki,máshogy folyik mint a 25 másik cucc. Színe,szaga,állaga.
Mint a bor.
Nem kötekedés képen de miből tudtad megállapítani, hogy hamis?Komolyan érdekel.
Ki kellett nyírnom, gyíkarc volt.
Hehe, az egy kissé nagy falat lenne nekem, föltartani őket... és különben is, az több, mint 1 tank benzin, hol van nekem arra pénzem?
Dehogynem, terveznek a srácok egy vasárnapi futamot, talán balatonkör...
Ataa, Ganja...