Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
Ataaa, Krissal, köszi a gurulást! Láttam a végére kaptatok díszkíséretet!
Hali!

olajshop.hu vagy http://motul-mintabolt.hu/ az olajshopnál tudsz szűrőt is rendelni.
Ha lezárva tartottad a flakont én beleönteném kárt biztos nem okoz.
Hol lőttek be és mennyivel?
Fönt várok rátok 10:30 körül. Ha nem jöttök, megyek egy fel-le Csobánka elágazásig, aztán megint várok, úgyis arrafelé jöttök.
Na most indulok, Ataaanak is ment sms, bye Budakalaszon...:D
Ma, még bő fél óra és go. Krissal eddig nem jelentkezett, majd meglátjuk, ki jön...
Csak most olvasom sajnos - beszállnék - de ez ma lesz, vagy holnap vasárnap? Mert nekem csak a holnap a jó-.....
Ma Naszályra kell mennem..pályázom..Tatán Atának integetek!
Na mi a málna lesz vasárnap?
Jahh jövő héten vasárnap rétes..aztán Pécs..aztán Balcsi déli part back!
Az kiba nagy karika lesz!
vasárnap csapódnék kis laza tekergéshez...(otthon leszek pátkán .rajzlj egy talipontot !)
te is Fiam Brutus ?...
mi lesz itt már mostanság ? üljünk át simsonra + gumicsizma (természetesen terepszínű ) takarmányzsák NDK-s bukó ?
O.K.
üdv srácok!

erősen aktuális az olaj+járulékainak cseréje, minek kapcsán adekvát kérdés/ek:
- hol érdemes Motul 15W50-es olajat beszerezni? /lusta vagyok googlizni/
- a sacc. 2 éve megmaradt ugyanezen típusú maradvánnyal érdemes-e valamit kezdeni? /kb. 3/4 l./ azonos a kenőhatása az ilyen őrizgetett cuccoknak a még origi flakonok tartalmával?
- a Filter Centeren kívül merre nézzek körül szűrők ügyében?

kösz bárkinek a tippeket.
A tanga nem is rossz ötlet. Ha még egyszer ilyen sunyi módon lefotóznak hátulról, legyen maradandó az élmény.
Hol lehet még olyan atlétát venni?
Őőőőőőő én a vicces képek rovatra gondolok a kozigbirsag.police.hu-ról.
Állatok vagytok, de a papucs tetszik, már rendelem is, de tangával fogom hordani és egy lukacsos hentes atlétával.
Gyere, mi is betartjuk...fecskében leszek.
Gyere, akár rövid cuccban is, nem tervezek száguldozást, csak a GS-t meg akarom járatni, mert több mint 2 hete áll.
nagyon tündibündi!
Én el szoktam követni ezt a lazaságot, hogy rövid cuccban motorozom, de csak ilyen extrém meleg napokon. Persze ilyenkor gyök2-es tempó, és még nagyobb figyelem.