Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszer éreztem karamell szagot a GS-en, amikor a forró kipufogóra ráömlött 2 liter sprite

Amúgy meg viccet félretéve, nem volt büdös a motorom soha. Pedig egyszer mentem vele olyan 20 kilométert is 160-as tempóval, utassal.. Nem esett szét

Volt rá precedens, hogy 300 kilométert egyszuszra 120-140 között tettem meg vele.. és érdekes mód ekkor kevesebb olajat is evett meg mint amennyit előtte, meg úgy egyébként szokott
Én egy hosszabb hajsza után néha ilyen karamell szerű égett szagot szoktam érezni. Egyszer ráégett egy rágó a szelepfedélre , de ez szerintem az olaj szaga, amikor csipegeti.
Nektek nem szokott ilyen lenni?
Max utána.
Azaz 8-a. Hacsk nem akkorra szervezi Zoli a Mecsek túrát.
Oda el szeretnék menni, mert még nem jártam arra.
Az még bőven jó..Ez az üzemi hőmérséklete
Én mindegy mennyivel jövök, nem látom hány fokos az olaj, tehát nincs gond

Viszont szerdán visszük a kisfelesem korongozni, de persze otthagyom, ha szerencsém van péntek-szombatra kész... és végre ez is megvan.

Tényleg...mi van Nadette-el?!
120-al jöttem a pályán Miskolcról..és végig kicsit 120 fok fölött volt az olaj :( Az F-nél ez nem gond..mert van olajhűtője..
7-8-9 Szerintem vasárnap lenne jó!
Nem biztos.130-al mész a gyorsak meg többet tankolnak.............időben ugyanottvagy.
Volt ilyen.
Valószínűleg az kéne, de hosszabb túráknál nem ritka a tartós 150 feletti tempó pályán. Na azt nem kívánnám a GS-nek...
Jó neked...................nagyobb adagot kell bevenned az telítetségérzéshez.
Miért, már kedd van?!
Hétfőn kielégülve érzem magam a vasárnapi gurulások után, de kedden már kezdek zsongani és ez a hétvége közeledtével egyre fokozódik.
Hova sietsz?
Mindenképpen.
Mikor lesz rétestúra? Jövő, vagy azutáni hét? Szombat, vagy vasárnap?
Hétvégén valami okosság?
De...........mindenképp vasárnap...............csak a mostanin favágónap lesz.
A galériámban az utolsó hozzászólások közt részletesen leírtam mit kell csinálni. Kb 5 perces meló.
Ezt a filmkockás dolgot nem igazán értettem...
Zoli, hétvégén fasza időt jósol az Időkép!
Nem szervezed meg valamelyik hétvégi napra a Mecsek (Dózer) túrát?
Nem kell annak vízszintesnek lennie, ha nem tükörsima a felület, akkor cserélgetheted a szimeringeket. Egyébként ha jó a szár, akkor érdemes megcsinálni azt amit én is, kipucolod a szimeringet és el sem hinnéd mi jön ki onnan. Csak egy filmtekercs kell, abból egy kocka elég. Az oda beszorult kosz bőven elég h engedje az olajat.
Nekem múlt év 8. hóban lett cserélve mindkét szimering és 15W-s forkoil... most a bal kicsit olajfényes, de meg is találtam az okot. kurva kis pörsenések vannak rajta, de nagyító kell hozzá, ki kellett volna polirozni...el is nyírta a szimeringet és kész (de valami mikoronnyira gondolj), szerintem nézd át te is, ha csak egy vízszintes karc, vagy pötty van rajta, az már elég.
Nekem is eresztett a szimering, mondhatnám ömlött belőle az olaj. A galériáim közt megtalálod, hogyan orvosoltam, azóta semmi olaj nem jött ki. Érdemes megpróbálni, kb 5-10 perces meló.
kár, még nem az a gs- em van amivel nem érdekes
Tervez. Bár általában ahhoz oda kell húzni a pöttyel az útvonalat.
Én 1x csúsztam a motorral, félre is húz. Régen eresztett elvittem Sárkányhoz, állítólag megforgatták v. mi a szösz nincs baja a telónak, kicserélték a szimcsót. Aztán pár km után megint folyt. Visszavittem, megint kicserélték. Ez már többet bírt, de aztán ez is elengedte az olajat. Elvittem máshová, mondtam h. már 2x cserélték. Felpolírozták és raktak másik szimcsót. Azóta lekopogom teljesen jó. Lehet van a telón vmi apró szemmel szinte nem is látható karcolás, sérülés és ez idővel kinyírja a szimmeringet. Persze lehet, h egy másik márkájút is éredemes kipróbálni.