Fazerek jó gépek, és a 600-asok közül azok fogyasztanak a legjobban, és megbízhatóak. Hornetre sokan panaszkodnak hogy leeszi a gatyájukat. Egyébként egyik haver pont eladná a Fazer600-asát.
Nem, vasárnap dolgozom, de egyébként is hisztis lettem a 40 fok/600km-től... a régi GS-nek az ülése ezt nem támogatja, vagy legalábbis nem akarom támogatni az aranyér kenőcs gyárakat
Agyatlan Ataaa nincs is, én is csak úgy szerpentinezek amit biztosnak érzek.
Egyébként akkor GS és GS között is van különbség, mert nekem 190-nél is stabil. Simán el merném engedni a kormányt, ha tudnám hogy utána meg tudom fogni a menetszéltől.
Örülök, ha neked a 180 stabil, de szerintem a stabilitás alatt nem ugyanazt értjük... bár lehet, de akkor a Honda kibaszott jó.
Nekem a GS 140-160-ig stabil, utána már nem szeretem, de persze bármikor, azonban nekem nem ez a motorozás, hanem amit Ataával alkotunk néha, de nem az agyatlan Ataával , hanem amikor lendületesen élvezetből suhanunk a szerpentinen, én ott tanulom a legtöbbet.
Majd el kéne menni tesztvezetésre. Engem is érdekelne az SV650, meg a GSXR600 esetleg 750. De ezeket mind ki kéne próbálni, mert az kevés hogy nézegetem őket.
Csak ne a folytott 76 lovas legyen.