Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megveszed nem lesz gondod vele sokáig.

Csak ne a folytott 76 lovas legyen.
megfizethető problémamentes motorok akár 100e km után is...(megfelelő tulajoknál)
Durván 1 hónapja volt Bicskén, de tuti jövőre is lesz.
Fazerek jó gépek, és a 600-asok közül azok fogyasztanak a legjobban, és megbízhatóak. Hornetre sokan panaszkodnak hogy leeszi a gatyájukat. Egyébként egyik haver pont eladná a Fazer600-asát.
A fórumosaik.............amúgy nincs gond.

Kurvadrága az üzemeltetése ha alkatrész kell.

Honda detto.

Suzuki szintén.

A többi...............haggyuk................megfizethetetlen.
Nem, vasárnap dolgozom, de egyébként is hisztis lettem a 40 fok/600km-től... a régi GS-nek az ülése ezt nem támogatja, vagy legalábbis nem akarom támogatni az aranyér kenőcs gyárakat
A burkolat miatt van, én el nem engedném...
Vasárnap jössz?
Persze ha nem szakad az eső...
a hornet tényleg jó. szép a hangja, kezes, de meg is tud lódulni
Miért, mi velük a gond? (azon kívül, hogy geci magasak nekem)
Agyatlan Ataaa nincs is, én is csak úgy szerpentinezek amit biztosnak érzek.
Egyébként akkor GS és GS között is van különbség, mert nekem 190-nél is stabil. Simán el merném engedni a kormányt, ha tudnám hogy utána meg tudom fogni a menetszéltől.
Mint írtan is egyszer. Nincs jogsim még nem megyek . De nem is tervezem ezt. Öreg vagyok már ehhez
Ne sajnáld, azért a Honda az Honda!
Amit GS-el tapasztalhatsz, azt te is átélheted és visítva túl is lépheted.
Hornet inkább.

A fazekasok furákok.
Szólja, ha van valahol, mert kurvára érdekel...
Pont ez a kettő az új favorit
Örülök, ha neked a 180 stabil, de szerintem a stabilitás alatt nem ugyanazt értjük... bár lehet, de akkor a Honda kibaszott jó.
Nekem a GS 140-160-ig stabil, utána már nem szeretem, de persze bármikor, azonban nekem nem ez a motorozás, hanem amit Ataával alkotunk néha, de nem az agyatlan Ataával , hanem amikor lendületesen élvezetből suhanunk a szerpentinen, én ott tanulom a legtöbbet.
Nekem nem.
ataaa képe mellett lesz még hely....
Gixxer 750 és vedd meg Angel blokkolóját ha nem adta el.
De legalább felcukroztam itt a jónépet:)
Már volt értelme

Egyébként meg jó a GS én is ilyent akartam elsőnek

De nem jött össze
Majd el kéne menni tesztvezetésre. Engem is érdekelne az SV650, meg a GSXR600 esetleg 750. De ezeket mind ki kéne próbálni, mert az kevés hogy nézegetem őket.
vegyél egy fazert vagy hornetet vagy Xx-et és soha semmi gondod nem lesz
monster az oltári motor
Az egyik srácnak 40e km van benne a blokkot már többször bontották főtengely csere, váltóhiba..