Hello
Kis segitség kéne ..
Elfosta magát a lengéscsillapító szimeringem.
Nekiálltam kicsrélni , viszont nem találom a neten annak a "speciális " szerszámnak a méreteit amivel szét tudnám csavarni a 13 ast a 16 os tól.
Előre is kösz
Egy kis help-re lenne szükségem. Emlékszik valaki, hogy mennyi a szelephézag a GS-n a szívó meg a kipufogó oldalon? Megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, nincs nálam a leírás. Thx! Üdv!
Sziasztok gs 500-asok!Ha valakinek hengerfejtömítésre lenne szüksége,T nekem van egy eladó ! (2éve 4900ft-ért)vettem,de nem került beépítésre!4000ft-ért eladó!A tömítés teljesen új,én 95-ös évjárathoz vásároltam,de lehet hogy újabb típushoz is jó.Fotót küldök,ha 06204965896tel.ra küldesz egy e-mail címet!Tivadar:Pápa.(postai utánvét is lehet).
Végülis mindegy, úgyis olyan fáradt voltam, hogy amint hazaértem bealudtam.. ...mindkét éjjel majd éjfélig a termálban voltunk és utána hajnal 2-3ig még sütögettünk na meg
Mondtam hogy szólok.Tegnap 7-re végeztem utána kukacpróba ami katasztrófával zárult mert elhagytam a komplett kukacot.
Úgyhogy 9-kor éjjelnappali gumishoz zarándokoltam.10-re volt benn a kerék.
Kár, hogy nem reggel telefonáltál, a többiek 10 körül már indultak haza mi egy kicsit később és azt hittem, hogy már nem is jöttök így elindultam én is....
Egyszer csináltam robin.............megszivatott.
Azóta szervízbe viszem.
Kis segitség kéne ..
Elfosta magát a lengéscsillapító szimeringem.
Nekiálltam kicsrélni , viszont nem találom a neten annak a "speciális " szerszámnak a méreteit amivel szét tudnám csavarni a 13 ast a 16 os tól.
Előre is kösz
Egy kis help-re lenne szükségem. Emlékszik valaki, hogy mennyi a szelephézag a GS-n a szívó meg a kipufogó oldalon? Megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, nincs nálam a leírás. Thx! Üdv!
1.- szép volt fiúk !
2.- kapjátok be...(és most finom voltam !)
( én szo. vas. x km gyalogba meló... )
Uraim! Köszönöm! Király volt veletek!
Úgyhogy 9-kor éjjelnappali gumishoz zarándokoltam.10-re volt benn a kerék.
9:05-ig ahogy Ganja megmondta.
Körbemotoroztuk a mátrai Rossi-kat.