Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ataaa, ganjaninja, Zoli32! köszi a túrát f@sza volt! Zoli32 majd tedd fel a képeket! Köszi!
ez néző szemmel sztem sokkal élvezhetőbb mint egy pályán nézőként ülni
12000..ként vagy évente....
Kinézek egy kereskedést, aztán a héten felhívom őket.
Ha megvan a cucc, itt megbeszélünk egy talit, ennyi...
Hogy is volt az a videó, "No place to race" ?
Úgy néz ki, ezek nem figyeltek oda
.... elmebetegség..szerintem a szimulátorokat is rongyosra hajtják...
Azért le a kalappal..
Csak hogy történjen valami, küldöm Nektek! Az ember sokszor hajlamos úgy gondolni, hogy milyen jól tud motorozni, de rájöttem, itt sem árt a szerénység! :
http://www.sportmotor.hu/motor...
Aki itt és így képes motorozni: egyszerre katona, bérgyilkos, számítógép, hidegfejű mérnök, egy gép, ami soha nem téveszt, nincsenek érzelmei, de mégis vannak, kiváló fizikumú, különleges idegrendszerrel megáldott rutinos fenegyerek, valószínűleg zseni! Bevallom irigykedem! / Legalább is, amíg nem esik el, mert azért az mégiscsak az ellenkezőjét bizonyítja. /
Na ha itt mindenki elment motorozni, akkor én meg biciklizni a Normafára, és lefelé már én is csak gurulok. Az se lesz rossz, és pénzbe sem kerül. Megérdemlem, mert most jöttem ki az övsömörből, ami rendesen meggyötört, akár meg is vakulhattam volna, senkinek sem kívánom.
Néha bebuzul a Gmap...
Pedig ha erre jönnétek már nem lenne messze Pécs :)
Akkor ismét lemaradok rólatok........vasárnap én du 2ig dolgozok .. Sebaj,hosszú még a nyár:)) Akkor viszont este a balcsiról se sietek haza .Fényképeket csináljatok pls
Motorozunk...mindegy merre...Kenya alsó felől is megközelíthetjük az Északi sarkot!
Nem esteee..... Vasárnap reggel...
Ideiglenes megoldásként merészeltem javasolni a kábel szigetelős megoldást..
A Mc a kifelé menő oldal... Én pont szemben...ami a városba beeeeee!

Krissal melózik..beszéltem vele!
Ok!
Ha a McDonalds mellettire gondolsz, akkor megpróbálok odaslisszolni, ha nem vagy nem sikerül, negyedkor csörgetlek a kolesztól.
Így
nekem úgy hozta be a link a google mapsot
Hol látsz te itt mohácsot?
Érdekes elképzelés Budáról Mohács érintésével menni a Bükkbe
Ninja azt a megoldást már én is néztem,ha más nem lesz akkor úgy lesz megoldva,de én szeretném ha "gyári" állapotba lenne a gép még egy jó ideig
Gabben ha tudsz ilyet szerezni akkor persze,rendeld meg a tekerőt,mert jobban szeretném ha "gyári"állapotba lenne a gép. A talit meg bármikor összehozhatjuk,csak nekem az a fránya műszakbeosztásom zavar be állandóan....
Most jól olvasom hogy ti holnap este akartok menni mocizni? Vagy félre olvastam és reggel mentek...
Csak mert én holnap meló után úgy néz ki leszaladok balcsira,de onnan este jövök is vissza,és hát gödöllő nincs messze tőlem,ha nem leszek fáradt lehet mennék veletek gurulni;)
..ehh nem megy nekem ez a gúglimap jelölgetés...megtalállak oszt slussz!
Tettem oda egy pontot...Budaörsi út!

Térkép
ha este biztosra mondod, akkor megvárunk
Bökj már rá a térképen arra a kútra, és linkeld be légyszi.