Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg ott folynia kéne.....a tartalék a res. ....
A PRI az a tartalék? Én leszedtem a tankot, nyitottam minden irányba a csapot és nem folyt sehogy sem. Bocs, de nagyon kezdő vagyok még ebben:) Visszatettem a tankot rádugtam a vákum csövet, a benzincsövet nem és indítózásra folyt csak a benzin. Minden állásban. Persze nem zártban.
Ha van PRI állás a csapon akkor folyik leállítva is....na meg a csapokban a membrán el szokott fáradni és átereszt egy idő után...
Jó hogy feljött ez a benzincsap téma. Namár ha elzárom, akkor ugye nem folyik. Ha nyitva hagyom, akkor sem folyik, mivel vákumos. Akkor most hogy tud kifolyni? A tűszelep miért befolyásolja a vákumos benzincsapot? Gondolom Te nyitva hagytad és így folyt el a benzin. Valaki leírná ezt? Köszi! :)
Hali!

A karbi alján van az alsó pohárka részben egy-egy csillag fejű csavarocska. Azokat ha kinyitod lefolyik a karbiból a benzin. Én kicsit meg is lehet kocogtatnám a karbikat oldalról! Csak a tiedén nem lehet így egyből olyan jól hozzáférni talán.
ok. de hol eresztem le?
A benzincsapot megnéztem, az rendesen zár.
Annyit még próbálj meg ,hogy elzárod a benzincsapot és a karbik leeresztőjén keresztül leereszted a szószt...lehet ,hogy csak egy fennakadt szöszmösz miatt nem tömít rendesen..
Ne parázz.....páran már jártunk így szerintem.Nálam pl. magától megszűnt a probléma egy kis gyilkolás és perszer JÓ féle benzin tankolása után.
Falra mászok az idegességtől, mennem kelet volna ma is, no meg haza kell menjek
Kiváncsi leszek mitől nem zár rendesen.
Nem sok kedvem van most szétszedni a karbit...
Meg sűrített levegőm sincs hogy esetleg kifúvassam vele.
De attól tartok nem menekülök meg tőle...
Amúgy nem voltál pár éve motoros találkozón Komódtótfaluban?
http://www.nagyvas.hu/motorosb...

Akár itt is megnézheted.
Én csak 5 felfogatással találkoztam.
Vagy csak egy kis egészséges hajkurászás és ha szerencséd van elfelejti :)
De ez a régi 93 as kiadásu féktárcsája, amugy milyen katalógusba nézzem meg?
Tűszelep! nem zár rendesen! Karbi pucc!
Vagy Louis oldalán tudsz böngészni, pl. itt egy lista.
Itt szerintem tudsz keresgélni: www.bikebandit.com
Sziasztok,

Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Reggel amikor beinditottam a GS-t durrant egzet, amit sosem szokott.
Délben nézem, benzintócsa a motor alatt és folyik a benya a légszűrőházon.
Szétszedem, a légszúrőház jó negyedéig azaz a karbitorkolat szintjéig tele van benyával.

Mi lehet a baj?

köszi
Katalógusból nézd ki a méreteket és össze tudod hasonlítani...amúgy a 750 Fbiztosan nem jó mert annak 5 csavaros a felfüggesztése
Valaki tud nekem segiteni hogy egy Suzuki gsxf 600,750,1000 katana 1993 as evjaratu hatso fektarcsa talal a Suzuki Gs 500 E-re 1993 as evjaratura.
Ez az a fektercsa passzol e a Gs-re?
http://srvimg10.mercador.ro/im...
R.I.P.
Ott lenni még szomorúbb volt!
Oks-oks!
Nem, most Kisbér-Rére felé mentünk, de legközelebb szólok!
Úgy fest jó idő lesz. Délelőtt meglessük szerintem a felvonulást, utána meg egy kis Bakony keringés. Majd még egyeztetünk!
Tata-Csesznek? Mór felé? Legközelebb szóljatok Kollega, bodajki vagyok
7végén motorostalálkozó, felvonulás?
az nem para.