Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de gumit se szezononként cserélsz hanem ha elkopik nekem most 26ezer egynéhány kmer van a motorban és ez a második gumi garnitúrám nekem egyszerre kopik az első és a hátsó
Én meg felbuzdulva azon hogy a feles állapotú gumikat fele áron el tudtam adni, valószínű így fogom csinálni a jövőben is.. 1 gumi áráért mindig két új gumi lesz a motoron
a corsa 3 tizenharmat bir...........hmmmmm.........akkor jolessz nekem a rosso II.
Jó a lánc az túlzás..
Nekem még egyik motoromon se volt fent gumi egy évnél tovább..Szerintem egy sportmotoron (úgy is használt) kéthavonta kéne hátsó gumit cserélnem
Meg ugye kinek mennyi Km a szezon.. mert ez kb 4ezer kmtől a csillagos égig terjedhet
meselni nem lehet........erezni kell.elsore befostam amikor lefele egyel alacsonyabbra vagtam vissza mint kellett volna........masodikra is.........aztan szamitottam ra.
jó de milyeneket Pirellit
a gyári az a Batlax BT16 a mostani meg Pirelli Diablo Corsa 3
Akkor ez nem is benzinnel, hanem gumival megy.
Ismerek egy jó helyet, ahol jó állapotú használt gumikat lehet kapni töredék áron.
évente cserélsz láncot meg gumi? az olajcsere is max 20.000ből kijön én még láncot se cseréltem
Na mesélj ezekről a terhelésváltásokról...
tipus?marmint gumi.
Még olyan 150 a gumi(új gyorsan ledarálható sportgumi) 40 a lánc és olyan 350 a benzin, és 50 a többi szervizköltség.. most így hasra. Ez lehet kb az éves fenntartás
Lehet hátul volt a ruháján a cibzár, onnan gondolta.
ésszel kell motorozni nálam a gumik is 12-13.000 bírnak
Egész jó a hatótávolsága!
nem kell ennek mindig húzni megy ez anélkül is
tippeltem.........volt koztunk lassabb es gyorsabb.......o kozepen volt kb ergo atlag.
max 10.000 a biztosítás és olyan 25-30.000 a teljesítményadó
ez egy picit kimelosnek tunik.
azért mert valakit lehagytál még nem jelenti azt hogy nem érezni másrészt honnan tudod hogy átlagos pilóta volt ?
Miért mennyi durván évente egy 750-es fenntartása?
mármint 1 tankkal mennyit megyek el? mert ha ezt kérdezed akkor 300-350km
gumikoltseg..........apropiz.
Eséskor önadagolósan is működne
Egy olyan motornál nem lesz tétel a fogyasztás (a többi költség mellett)..szerintem rohadtul mind1 hogy 5 vagy 8 litert eszik egy olyan motor amit eleve rohadt drága fenntartani.

Tehát ha csak ez oszt-vagy szoroz akkor már régen rossz