Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem, de olajcsík meg folt ott is volt a szerpentinen. Se előtte se utána nem, de ott igen.
murva?
6 óra után beállítottak haverok, hogy nem gurulunk e egyet. Egyik srácnak már megvan a rutinvizsgája is ja és egy Yamaha R6-al kezdett be. Na jó régebben motorozott kisebb gépekkel, meg nem is balfasz.
Kitüntettek a túravezető szerepével, én meg elvittem őket egy Csesznek karikára. Így este felé volt már ott minden. Őz, kakadu
Tök sötétben értünk haza.
Persze hogy meg.
Ez az a fektercsa talal e a Gs-re?
http://srvimg10.mercador.ro/im...
Valaki tud nekem segiteni hogy egy Suzuki gsxf 600,750,1000 katana 1993 as evjaratu hatso fektarcsa talal a Suzuki Gs 500 E-re 1993 as evjaratura.
LOL
Megkérdezheted, de nem olyan sok mint amire - ahogy látom - gondolsz
22 vagyok, csak jó néhány évet foglalkoztam azzal, hogy vettem és javítottam őket, ebből eredően van ez a nagy szám. Persze volt ami csak 1-2 hónapig maradt.
Ettől függetlenül mindíg és mindegyik motor tud újat mutatni, és új élményt adni, lásd GS
Most már időm ilyesmire nincs, kicsit még ROTAX-bontózok. (www.dpr-motor.x3.hu)
Elég szomorú volt ezt végignézni!
http://youtu.be/E6RqmheNrqY Gyászmenet [/L]
A lényegen ez nem változtat.
Mocija a homokdönciknek van.
Ott nem mocik voltak, egyik kedvenc amúgy :)
Tolvaj.. egy éjszaka* alatt megvolt neki mind

(*Tolvajtempó film)
Peti, azt írod 40 mocid volt már. Ez szép teljesítmény. Megkérdezhetem , hány éves vagy? Hogy ennyit összehoztál? Szép a mocid, gratulálok hozzá!
Most, hogy 4 órát levezettel ilyen 2 hengeressel azt kell hogy mondjam, hogy szép hangja van! Szebben csattog mint az enyém. Az enyimé az túl egyenletes ezekhez képest, nincs az a traktor fíling. Fordulaton viszont megint más. Nyomatékból jobbak ezek. Sztem.
á dehogy ! miből gondolod ?
naés ? sárga...
nééémmááá kóstolgatnak wazeeee
hülyén nézne ki rajta :)
Nnnnnnnaaaarrrrrraaaaaannnncccscsáááááárrrrrga !vazzeg
Mondd neki a kék felnicsíkot is:)
Köszi!
ja! vagy megszokik, vagy megszökik !
Tudom és igyekszem összeszedni a netről a GS szervízintervallumait