Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is
Én nem azon fogok, viszont ahogy itt olvastam elmegy 2.x literrel is. Az enyém tuti nem megy el ennyivel. Viszont a robogóm elment, lehet ha meglenne 100m-en odaállnék a sima 50-essel egy egy olyan mellé. Lehet bebuknám, de nem lenne nagy szégyen.
Naezaz.

Én azon vizsgáztam.
Üdv !
nekem is a múltkor kattogott a 26 ezret futott Regina,de az volt a baj,hogy a szakaszos nyúlást nem vettem figyelembe amikor gumit cseréltem és néhol jó volt,de néhol meg túl feszes !
Szóval meg kell keresni a legfeszesebb szakaszt , többszöri körbeforgatással és tapogatással és ott kell beállítani a 3 cm-t, majd még arra is figyelni kell,hogy a tengely megszorításakor is mást mutat a végén , picit még tovább feszül.
Ez a ropogásszerű hang egy túl feszes szakasz volt nekem, a lánc ha picit szar az még nem a világ vége kb 30 ezret el kell mennie. Meg szerintem nem gáz a lazább lánc, még mindig jobb mint a túlfeszített, mert ott roncsolódni fog az egész szett. Remélem segítettem.
..és egyikünknek se volt még GS 500-a
Akóó má 3-an vagyunk.
Én sem :)
Én ugyan nem................
DEhogynem
Ez nem az a topic, ahol ilyenért felkapják a vizet
Sajnos nincs összehasonlítási alapom még, de remélem egyszer ráülök egy GS-re is. A CBF nagyon szuper kis motor, bár nehezebbnek éreztem az enyémnél, mondjuk nem sokkal és a nyomaték is máshogy van. Az öccázasnál alul torpanást éreztem, nem egyenletes sztem a teljesítmény ott, na majd ha kicsit meghuzathatom nagyobb fokozatban is, akkor majd leírom a tapasztalatokat. Egyébként szép masina ez, szebb mint a GS, remélem ezért nem lesz harag:)
Ha mindenben nem is, de jobb motor mint a GS500. Sima CB-t vezettem, CBF-et még nem..finomabban jár a motorja-váltója
Bocs, CBF500, nem az a lényeg h milyen hanem hogy 2 hengeres, nem mentem még ilyennel, de nagyon tuti
Honda volt az.. Jól éreztem
Szerintem GS-re gondolt.
Ilyesmi? Pontosan milyen?
Megvolt az első rutin napom. Ilyesmi 2 hengeressel!
Nemrossz kis gépek ezek tényleg! Csak másképp reagálnak és mintha nehezebbnek is éreztem volna, bár ez lehet csak az ismeretlen miatt volt. 2 óra alatt elég jól megszokható. Igaz elég béna voltam az elején (első pálya) de a végére már egész jól ment minden. Na nálunk nincs index. Karjelzést várnak el. De nem is baj!
Várjál azzal még! Lehet hogy akkor most benzint termel?
Sziasztok.
Sikerült összerakni a motort.
De úgy tűnik valamit benéztem.
A kipufogón szívja be a levegőt.
Szedhetem szét megint.
Úgy tűnik hogy a vezérlést benéztem.
Tudsz te mindent!
Szelep hangja van, de ha hézag gond lenne akkor pont, h hidegen kéne csattogjon....
Ha titingel, akkor már tudjuk mi a megoldás. Más zaj esetén csak tippelünk.
Hát valami tuti rossz.
De tudjuk..csak mélyen hallgatunk!
Senki nem tudja, h mitől jöhet elő a ketyegés/csattogás meleg motornál?