Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De neki /60 azért fér be..az nem dudorodik ennyire ki
Igen azt láttam a leírásban amit Sonyika küldött, hogy a felni és a lánckerék agy közé egy távtartót kell rakni, viszont akkor az egész eltolódik a féktámasz felé. Most azt hiszem Bandit féktámasz van és nem kellett hajlítani. Ez esetben akkor azon is kéne nyomni kicsit.
Ganja meg alátétekkel oldotta meg a lánckerék és a csavarok között.
Azon legalább látszik minden.
Ataa lehet ,hogy kihagyom a szombatot..mert már ülni sem bírok annyira fáj a derekam! :(
Battlax Bt020
Kicsit lapos a profilja, lehet hogy ha íveltebb lenne több rés maradna.
Kéket vazzeg kéket!
Én elküldtem neki utólagos engedelmeddel amit nekem küldtél.
Az úgy frankó :)
Nem találom hirtelen a linket,de ha közel van a lánchoz,egyszerűen csak hézagolnod kell egyszer a lánckerék alá (megfelelő vastagságú alátéttel ügyelve hogy ne emeld ki a központosításból)és ha még szükséges akkor a felni és a lánckerék agy közötti távtartó alá is mehet egy alátét.
Milyen hátsó gumid van?
Igen 200 ft-be került a teteje nem szép de hasznos parafa dugó + colás kupak.
Amit küldtem neked az tőle van a le írás és alátét.
Ez így nem jó?
Csak hátul is meg kéne csinálni.
Szerintem is sokkal jobb.
Most figyelem a kormányod.......király. Te még szivargyújtód is van? :)
Ja és nekem is sokkal jobb lett kanyarokban. Finomabban, precízebben lehet bedönteni.
Szia Laci!

Látom te 160-ast dobtál fel. A felni 150-es, vagy az is 160?
Nekem a gumi és a felni is 150, viszont a láncom nagyon közel van, neki is ér a guminak. A 160-as már neki is érne teljesen.
Te hogy oldottad meg ezt a problémát?
Na most már jó lenne ha kék felni csíkokat is tennél a vasra!
Igen nagyon jó és meg szerettem sokkal stabilabb az én véleményem szerint.Egyedül a kipufogó miatt szoltak,hogy olyan fura a hangja de mondtam ez az eredeti igaz kivan reszelve a kis cső a dob végéig.Azt mondta mintha ki fújna valahol én mondom az egész egybe van hegesztve gyárilag és meg nyugodott.A kormány meg nem éppen gyári mert egyenes és sokkal alacsonyabb.
Akkor én sem cserélem át a kereket.
A kormányt meg észre sem vettem :) olyan mint a gyári.
Na és tetszik a széles felni?
Igen és széles kormánnyal az adatlapomon van kép ugy ahogy van ugy volt vizsgán.
A széles felnivel vitted ?
Na kész a műszakim 2 évre 6900Ft volt.
Ninja semmi gond nem volt a kormánnyal.
Tavaly az erdélyi túrámon kopott el vasig a hátsó fékbetét, mögöttem a feleségem + rengeteg csomag. Annyiszor és olyanokat kellett motorfékezni, hogy sajnáltam szegény motort.
Mi volt benne?
megint hétvégére lesz eső.........