Igazatok volt. A lánc az. Feltettem középre, beindítottam, sebességbe raktam, felraktam kettesig, majd elvettem a gázt. Szörnyen mozog, csattog a lánc, gyakorlatilag utolsó perceit éli - még hozzá keveset értő szemmel is tré a helyzet. Azt hiszem, lesz egy utam a szervizbe.
3,4 is elég neki:) De gondolom a mai motorozáson max. 3 liter...hisz állítólag 80-nál többet nem megyünk...szél is fúj...ha hátulról akkir max 2,8 liter...esni is fog..na jó...mára megelégszem a 2,9-es fogyasztással....jahh hűvösebb párás....hmm 2,8
Motorral nem tudok 5.2 alá menni!
Kocsival meg, amióta elromlott a egr modulátor bigyó, azóta 5.3 előtte meg 6!
Nagyon érdekes, mert többet kéne ennie hivatalosan!
Meg még nem hirdettem sehol, ahhoz körbe kéne fotózni, de csütörtöknél előbb nem fogok eljutni odáig. 700-at szeretnék kapni érte, hirdetve nyilván ennél többért lesz, úgyis alkudnak belőle.
Az idomjavítás nem volt vészes összeg, talán 6000Ft, de nem emlékszem pontosan már, hogy mennyi.
Ha valaki gyosan csapat benne van a pakliban hogy pofáraesik.................ha ettől parázok akkor bizonytalan leszel és pofáraesel.
Tapasztalat....................ha bátran esel pofára akkor elmondhatod legalább hogy bátor voltál.
Ilyet a lánc szokott csinálni ha meg van nyúlva, vagy laza. Motorfékes lassításnál, meg gyorsításnál is, csak gyorsításkor nem hallani annyira.
Ha lassan cserés, akkor lehet nem egyenletes a nyúlás, így valahol több mint 3 cm.
3 cm felett nekem szokta csinálni a régi Regina láncommal.
(A DID láncomban 9000 van és még utána se húztam, csak akkor amikor a kereket cseréltem ki. )
Sziasztok! Újabban érdekes hangot hallat a motor, mégpedig akkor jelentkezik, ha menet közben elveszem a gázt (pl. lassítás, motorfék), enyhe, kattogó hangot hallok a bal oldalról. Ha kuplungot behúzom, megszűnik. Mi lehet ez? Váltó? Lánc odaver valamihez? Utóbbi nem tűnik lazának 3 cm körüli a játéka, bár már lassan cserés lesz. Mit tippeltek?
Hátha olvassa valaki a fórumot, aki most szeretne GS-t venni, ugyanis az enyém eladósorba került.
2008. 8. havi, 35000km van benne. Extrák: bukógomba, 2cm-es ültetés, lézerblokkoló (1 fej elöl, 2 fej hátul). Első tulajdonostól, szervizkönyv, törzskönyv. Az eleje volt törve, nagyon szépen javítva lett. A fejidom hegesztve és fényezve lett, a telók, fényszóró pedig cserélve.
ezért lehet az hogy ha külföldön tankolok, 0,5-1 L-el kevesebbet eszik a gs? és ugyan úgy ment ő is meg én is ezt konkrétan horvátoknál vettem észre, itt osztrákoknál még nem volt alkalmam mérni fogyasztást mert szar idő van már kitudja mióta
Kocsival meg, amióta elromlott a egr modulátor bigyó, azóta 5.3 előtte meg 6!
Nagyon érdekes, mert többet kéne ennie hivatalosan!
Szerintem az abszolút reális ár érte, remélem meg is kapod!
Az idomjavítás nem volt vészes összeg, talán 6000Ft, de nem emlékszem pontosan már, hogy mennyi.
Tapasztalat....................ha bátran esel pofára akkor elmondhatod legalább hogy bátor voltál.
Egyébként gyertyacserénél amikor leszedtem az oldalát, tök jól nézett ki csak fejidommal is.
Idomjavítás mennyibe került neked? Nagyon sérült volt?
Én azt féltem a legjobban a motoromon...
Ha lassan cserés, akkor lehet nem egyenletes a nyúlás, így valahol több mint 3 cm.
3 cm felett nekem szokta csinálni a régi Regina láncommal.
(A DID láncomban 9000 van és még utána se húztam, csak akkor amikor a kereket cseréltem ki.
Ha nagyon lájtos a túra 5 körül.De ott már látszik a tempón.
Pedig de!
2008. 8. havi, 35000km van benne. Extrák: bukógomba, 2cm-es ültetés, lézerblokkoló (1 fej elöl, 2 fej hátul). Első tulajdonostól, szervizkönyv, törzskönyv. Az eleje volt törve, nagyon szépen javítva lett. A fejidom hegesztve és fényezve lett, a telók, fényszóró pedig cserélve.