Ninja ez nagyon jó leírás ,ha ez tényleg így müxik ahogy levan írva akkor nem annyira bonyolult az üzembehelyezése .Fizukor ez simán bejátszható lesz! Tegnap szétkaptam a műszerfalat,kiszedtem az egyik izzót,most csak egy ilyen 12V-os ledet kell keresni 2db-ot. Ma felkerül a kormányra a fék olaj tartály mellé egy vízhatlan szívargyújtó csati,a bal oldalra pedig megy fel a Gps-mobil tartó (Ezt még meg kell tervezgetni,mert ugye kell előszőr is egy univerzális mobil tartó,amit utána már gond nélkül lehet rögzíteni .
Óvatosan ki kell pattintani a tükörlapot, és mögötte meg tudod húzni a csavart, hogy ne lafogjon a tükör.
Amikor megpróbáltam a manővert, vihettem az üvegeshez... DE! azóta legalább áll, mint Katiba' a gyerek.
Ez a tükör mennyire rezonál? Egy ideje gondolkodom, hogy lecserélem a gyáriakat, főleg a jobb oldalinál zavar, hogy a menetszél párosítva a rezgéssel simán azt eredményezi, hogy a tükörben csak a lábtartómat látom. Ma is a frászt hozta rám egy hirtelen előbukkanó kocsi 110-nél, a külső sávban. Esetleg, ha pillanatragasztóval megállítom a pozíciót a megfelelő szögben, az megoldás?
Az elöbb TK-54, most meg TK-051 54 nincs itt sehol, ezért írtam. Nem az én gépemben van a hiba ezek szerint. Egyébként a tükör így képről nem rossz. A plexi viszont a gépeden nem szép. Jobb lenne nélküle.
Másrészt meg, ma eljutottam egy gumishoz, átnézte a hátsót, és csodák csodája, talált is egy "kukacot", ami eresztett. Szépen leszedte a köpenyt, és begombázta. Még csíkot is húzott a gumi középvonalába. Kimondottan újszerűnek érzem a gépet
Szép a géped! Ilyen plexit rendeltem most az enyémre csak feketében. Tükreid nagyon tetszenek, ilyet szeretnék én is a mikiegér fülek helyett! Hol vásároltad?
Ennek ellenére, amikor az álláskeresési járadékomat akarták megállapítani, és a rózsaszín OEP-es kiskönyvem csak két sort tartalmazott, 2010. előttről meg semmit, akkor bizony nem volt elegendő az ügyfélkapus marhaság, elküldtek előbb Ceglédre, majd miután fölhívtam őket, azt mondták, ja, igen, másfél hónapja épp Pesten készül az igazolás... még szerencse, hogy nem mentem rögtön délnek. Elgurultam a Fiumei útra, annyit megért. Illetve, aznap megnézhettem ninja libáját, úgyhogy volt pluszpont is
Na ezt a jobb indexről vettem fel, sajna az index is rezgett, a hang sem a legjobb, pattog, de azért nem olyan vészes talán. http://youtu.be/s__FwyNVoVU
Én más kategóriában fogok lovagolni, igazából Aston pajti köt ide...na meg a vas lovam ugye :)
Pajti! a Led-et meg tudod venni a Legitron-ban Keresztúron az elektro-mami boltjában.