Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

Én más kategóriában fogok lovagolni, igazából Aston pajti köt ide...na meg a vas lovam ugye :)

Pajti! a Led-et meg tudod venni a Legitron-ban Keresztúron az elektro-mami boltjában.
Ninja ez nagyon jó leírás ,ha ez tényleg így müxik ahogy levan írva akkor nem annyira bonyolult az üzembehelyezése .Fizukor ez simán bejátszható lesz! Tegnap szétkaptam a műszerfalat,kiszedtem az egyik izzót,most csak egy ilyen 12V-os ledet kell keresni 2db-ot. Ma felkerül a kormányra a fék olaj tartály mellé egy vízhatlan szívargyújtó csati,a bal oldalra pedig megy fel a Gps-mobil tartó (Ezt még meg kell tervezgetni,mert ugye kell előszőr is egy univerzális mobil tartó,amit utána már gond nélkül lehet rögzíteni .
Ez nem is hangzik rosszul,csak kérdés hogy a mi mocinkhoz jó-e? Mert e-bay-es kapcsolatom nekem is van,csak hát lutrira nem szívesen mennék:(
Fokozat kijelző

Másik variáció...ez működhet!

Leírás
Óvatosan ki kell pattintani a tükörlapot, és mögötte meg tudod húzni a csavart, hogy ne lafogjon a tükör.
Amikor megpróbáltam a manővert, vihettem az üvegeshez... DE! azóta legalább áll, mint Katiba' a gyerek.
Ez a tükör mennyire rezonál? Egy ideje gondolkodom, hogy lecserélem a gyáriakat, főleg a jobb oldalinál zavar, hogy a menetszél párosítva a rezgéssel simán azt eredményezi, hogy a tükörben csak a lábtartómat látom. Ma is a frászt hozta rám egy hirtelen előbukkanó kocsi 110-nél, a külső sávban. Esetleg, ha pillanatragasztóval megállítom a pozíciót a megfelelő szögben, az megoldás?
Bocsi elírtam 051 a helyes.
Nem szép de hasznos!
Hát nem én voltam, de ma beszéltem Sanyival, mondta hogy találkoztatok. Kicsi a világ, ez a monori porfészek meg mégkissebb!
Az elöbb TK-54, most meg TK-051 54 nincs itt sehol, ezért írtam. Nem az én gépemben van a hiba ezek szerint. Egyébként a tükör így képről nem rossz. A plexi viszont a gépeden nem szép. Jobb lenne nélküle.
Ma a Kossuth suli előtt megláttam egy GS500-ast, megálltam, azt hittem, te vagy, de nem nyert Viszont megvan a 3. monori GS-es.
köszi. Ne hallgass senkire, kell az a plexi!
Másrészt meg, ma eljutottam egy gumishoz, átnézte a hátsót, és csodák csodája, talált is egy "kukacot", ami eresztett. Szépen leszedte a köpenyt, és begombázta. Még csíkot is húzott a gumi középvonalába. Kimondottan újszerűnek érzem a gépet
De ott van az alján TK-051 meg a dobozát is most néztem meg.
A tükör sima tégla, de a linken ilyen véletlen sincs.
A tükröt Sopronba vettem tk-054 a típusa
itt is van.
http://kelomotor.hu/tukrok.htm...
az a plexi irtó randa
Szép a géped! Ilyen plexit rendeltem most az enyémre csak feketében. Tükreid nagyon tetszenek, ilyet szeretnék én is a mikiegér fülek helyett! Hol vásároltad?
Ennek ellenére, amikor az álláskeresési járadékomat akarták megállapítani, és a rózsaszín OEP-es kiskönyvem csak két sort tartalmazott, 2010. előttről meg semmit, akkor bizony nem volt elegendő az ügyfélkapus marhaság, elküldtek előbb Ceglédre, majd miután fölhívtam őket, azt mondták, ja, igen, másfél hónapja épp Pesten készül az igazolás... még szerencse, hogy nem mentem rögtön délnek. Elgurultam a Fiumei útra, annyit megért. Illetve, aznap megnézhettem ninja libáját, úgyhogy volt pluszpont is
Nagyon szép ez a GS, én is ilyen színben néztem, szerintem ez a legszebb.
Mai állapotú képeim a mociról.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na ezt a jobb indexről vettem fel, sajna az index is rezgett, a hang sem a legjobb, pattog, de azért nem olyan vészes talán.
http://youtu.be/s__FwyNVoVU
mint írtam free shippinges, szal azon nem nyersz, mindegy hányan rendelitek. Ez egy gesztus volt, ha nem kell, hát nem, nem haragszom meg érte:)
Ha Aston is megrendeli akkor nekem is kell....de majd ha hazajöttem az araboktól..
Én nem ismertem őket...de akkor is odab...ott! :(
sokkal drágább, plussz posta is rámegy.