Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos uraim...a mai napot kihagyom...de 9.-én ha még élek tutira ott leszek..
Jó lenne tudni ,hogy kik jönnek...pontosabban jó lenne ha sokan lennénk..
De csak azok szóljanak akik tuti ami fix módon látják a jövetelüket..
10.45-re nem ártana már ott lenni...mert ha jól tudom a nyáj..11-kor vunúl..
szóval akkor ez Bajonett zár? már amit linkeltem? és még egyszer kösz
Ami viszont saját élmény: a minap felcammogok az M0-ra, elhaladok az első kijelzős böhömnagy tábla alatt, amin nagy betűkkel a felirat: ÉLŐ ÁLLAT A PÁLYÁN!
Eltöprengtem, miféle állat tévedhetett be a 2 x 2 sávra.

Alig 500 méterrel odébb parkolt a leállósávban egy rendőrautó, szemben állva a menetiránnyal. Egyből világos volt minden.
Ezek a csontisok milyen viccesek...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_10_n
inja_szep_halal-5629504
Tulajdon képpen igen. Csak 12v-ba! Bármelyik autósboltban kapható.
Dobsz egy telefonszámot? ataaa@freemail.hu
Ha odaértem 10:15-kor az Aréna pláza melletti menzinkútra, megcsörgetlek.
De addigra te is lökhetsz egy SMS-t, és akkor nem várok.
Hali,

Lehet én is el tudok menni, de még nem biztos, mert hajnal 3 és 5 közt el kell menjek a kisebbik fiamért ma jön haza külhonból.
Tól függ mikor érek haza.
2001-es japán!
ez jó lehet bele? http://www.ebay.com/itm/Suzuki...
Igen! Ezzel én is így vagyok! Meg már bele is lovaltam magam, hogy holnap motorozom!
Azt tudod miért nem tudnak tolatni a nők? Mert a pasik elhitették velük, hogy ez: (-----------) 20 Cm!
Még ujtordai visszajelzését várom.
Aztán ha ketten megyünk az sem zavar engem, sőt egyedül is elmegyek.
Mostanában már csak hétvégén gurulok, így ki kell használni minden alkalmat.
Hétfőn mindenképp kocsival megyek.................2 gari és egy biztosítós mandró jön................csütörtökön belémtolatott egy nő...........azt szemlézi.
Végül is ki jön holnap?
De hát úgyis mocival jársz, nem?
Hali!
12 volt-1,2 watt. Bajonett záras, illetve azt nem tudom,hogy a vége felé az újakba nem-e raktak üveg lábast. Mikori a paripád?
Nekem is ki kell hagynom...............vár egy megrottyant kipufogó a kocsi alatt.

Egy nap és sok hegesztés.
milyen égő kell akkor abba a műszerfalba?nem tudja valaki véletlenül? foglalattal különböztetik meg vagy hogy vannak ezek?
a most vasárnapot ki kell hagynom, mert meló van (akárcsak egész héten......) de 9-én úgy néz ki, megyek Keszthelyre, akkor egy darabon csatlakoznék. majd még visszatérünk rá!
Azért a telefonszámotokat küldjétek már el az ataaa@freemail.hu címre, ha esetleg bármi váratlan történne.
A sínek után közvetlenül?
Nekem megfelel, én teli tankkal megyek. Salgótarjánban úgyis rátöltünk.
Akkor 11 Unix.
Hali!

Ha nem kell tankolnotok, akkor nem kell bekavirnyászni a kútra. Kicsit tovább haladva jobb oldalt ott az UNIX parkoló, szép nagy és közvetlen a 30-as mellett van!
Kösziiiii! Bár még mindig úgy néz ki ,hogy nem megyek:(
Ha Bátonyterenyéig fölmentek, a település elején a Mol kúj utáni jobb első utcában a saroktól nem messze van egy réteses! 2 néni csinálja a mannát ott a szemed előtt (nyugi, van kész is)! Nagy, finom és olcsó! Csak Ganja miatt mondom! =)