EU. kártya nem hátrány, mivel egyértelmű általa hogy biztosítva vagy, és gördülékenyebbé teheti a dolgokat...
Célszerű plusz biztosítást is kötni. /én mindig kötök/ az megint jól jöhet. E111 kiváltása : két hete voltam a rendőrpalota mellett a Teve utcában helyben gyártják a plasztik kártyát, 17-en voltak előttem, és nem voltam ott egy fél órát sem. Motorral fedett részen parkoltam.
Nekem alapvetően a kényelmesebb cruiser motorok tetszenek, de ha sok dellám lenne, akkor sem vennék 1200 ccm-esnél nagyobbat. Még a végén azt hiszik, a pélóm kicsi.
Igen, az A pont az egy benyakút. Az a lényeg, hogy ne a Tecsó után fordulj le, hanem az Ikea után.
Egyébként azt a kanyart már én is elszúrtam, összekevertem a két nagy kék épületet.
Akkor a Bakonyból Zirc-Mór-Oroszlány irányában jönnénk haza, és Oroszlánynál elválnánk.
A 7-es út a Balaton déli partja felé megy, persze onnan még felkanyarodhatunk. Felőlem...
Ez így OK..de nem megyünk át Császárra...az már neked is hazafelé van! A Mór találka ott ahol eltévedtem? Valami benyakút..mert az jó találkának..pisi ,pia,pina...jahh az nem....
Mondjuk mi találkozunk A pontba 10 körül, B pontba megnézzük a néznivalót, majd C-D irányba egy kis bakony, D-ből visszafelé meg kívánság szerint.
Én egy kis Csesznek-"ringet" javasolnék.
Akkor nem értetted meg a dilemmámat
Nem a két lurkó fog vissza itthon, a hangsúly azon van, hogy rájuk gondolva nem megyek olyan gyorsan... mert hazavárnak. Illetve most a kisebbik épp nem, mert kruppos, és bennfogták 2-3 napra. Szóval nehéz lenne elfogadhatóan megindokolni, hogy figyelj, lányom, te most egész nap a nagyinál fogsz játszani, apa meg motorozik, anya és az öcséd meg majd jönnek haza valamikor a kórházból...
A gurulási mennyiségemet - a fentieken túl - sokkal inkább az anyagi lehetőségeim határozzák meg, és jelenleg ezzel van gond.
Érdemes nagyon alaposan végigolvasni a feltételeket utasbiztosításnál. Írországban én pl. nem találtam egyetlen olyan társaságot sem, aki 125cc fölötti motorra kötött volna. Rá kell kérdezni.
Van olyan is egyes biztosításokban hogy a biztosító sofőrt küld.. na ilyen állásra hol lehet vajon jelentkezni? Van annyi fölös időm, hogy készenléti sofőr lehessek..
és ugye 1 napon belül szinte bárhonnan haza lehet motorozni..
EU. kártya nem hátrány, mivel egyértelmű általa hogy biztosítva vagy, és gördülékenyebbé teheti a dolgokat...
Célszerű plusz biztosítást is kötni. /én mindig kötök/ az megint jól jöhet. E111 kiváltása : két hete voltam a rendőrpalota mellett a Teve utcában helyben gyártják a plasztik kártyát, 17-en voltak előttem, és nem voltam ott egy fél órát sem. Motorral fedett részen parkoltam.
E111 igénylőlap