Már egy ideje nem ég az index visszajelzőm, mit tudnék vele csinálni? Sztem valami érintkezési baja lesz, hol lehet ilyen? Ha mégis az égő lenne kiégve hogy tudok ahhoz hozzá férni? ha a biztosíték lenne kiégve gondolom a index sem menne, nincs a lámpának külön ugye?kösz
Szétszedtem, megnéztem, semmi extrát nem láttam. Elől a gumi rendben, állapota is jónak tűnt, nem kopott, vagy ilyesmi. Beindítottam, közben asszony tartotta a majdnem teli tankot. Nem zörgött, nem rezonált. Sokadik vizsgáláskor vettem észre, hogy a hátsó két tartócsavarnál van egy-egy L-alakú tartó, ami ráfekszik a vázra. Na, ebből az egyik nem fekszik rá teljesen, van kb. 1mm rés. Ide bevágtam egy vékony kis gumilapot, majd összeszereltem, és mentem vele párat - nincs rezonálás! Öröm é bódottá!
Ha elé teszel egy 12v-os Zener diódát egy terhelő ellenállással akkor az életben ki nem ég, mivel a zener ahány voltos/zener feszültség/ annyit enged át.
Ime egy kis infó: zened dióda feszültség határolás
Én a cbr600f-en odaraktam, ahogy mondod, van védelem, stabil, és nálam egy kicsit döntött az a rész, szóval frankón lehet látni és abszolút nem zavar bele semmibe.(műszerfal, bowdenek stb.)
Ma beszélek a melótársammal,mert ő nagy tudós a led-es témában .Valószínű hogy visszajelző lámpák közül csak az Üres állapot visszajelző lesz kicserélve erősebb ledre,a többi max vmi gynegébb ledre,ami persze tartósabb lesz mint az izzó . A Gps tartó konzol helye időközben megváltozott...Mi a véleményetek ha az első idom plexi mögé a falra rögzíteném fel a tartót?Így akkor relatíve védelembe is lenne,nem függ a kormánytól,tehát stabil,a 12v-os vízhatlan csati meg az első idomot rögzítő merevítő vasra kerülne fel,ahol igazából még esztétikus is mert nem látszik,nem úgy mintha a kormányra raknám .Normálisan el lesz vezetve szépen az aksihoz,bizti stb.
Ninja igazad van,annyira nem drága ez a kütyü,szal fizukor én lehet rászánom magam,és a bratyóval megbütyköljük,aztán lesz a mi lesz belőle .Majd leírom a tapasztalatokat
Nadette egy fórumtárs hölgy. aki szintén GS tulajdonos és "papírforma" szerint ő is életet adott már egy emberpalántának. egy ideig, két hányinger között írt a fórumra , de aztán nem jelentkezett. :-(
azért érdeklődtem valaki tud e róluk, vagy esetleg Ő is bepillant a fórumra.
Ha elé teszel egy 12v-os Zener diódát egy terhelő ellenállással akkor az életben ki nem ég, mivel a zener ahány voltos/zener feszültség/ annyit enged át.
Ime egy kis infó:
zened dióda feszültség határolás
Nadette-hez nincs közöm!
De valószínű, hogy már anyuka!
Hallló, anyuka vagy már?
Hol lesz Pesten a becsatlakozási pont?
Kb. mi az útvonal?
Ataa! Én jövök! Akkor ezek szerint 11.kor Gödöllő.
azért érdeklődtem valaki tud e róluk, vagy esetleg Ő is bepillant a fórumra.
apropó fórumlakók ! bébiügyben Nadette -ről tud valaki valamit ?
Csak azért mert én fémre nem kennék sziloplasztot, mert korrozív