Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy néztem ez kedden lesz, kicsi az esély, hogy el tudok menni pedig szeretnék, én ismertem Őket, tavaly horvátországban és szlovákiában is motoroztunk együtt többnaposon.
itt a link, 26 USD free shipping:
http://www.ebay.com/itm/Blue-L...
Ha kell a cucc, írj megrendelem Neked, nem lesz plussz posta sem, egyből hozzád megy. 200Ft-ot kell plusszban fizetned, mert ennyit változhat a forint a paypalon, de szerintem ez így is megéri. Ha érdekes: pontshow@gmail.com vagy https://www.facebook.com/gerge... csak azért h lássátok én is tennék valamit a közösségért.
Esetleg valaki erre?

Utolsó közös motorozás
Tegnap belinkeltem, a magyar ár kb feléért van. Rendeld onnan, kisebb is szebb is, olcsóbb is:)
Én így akartam megcsinálni..de nem találtam a szegmenseket...új kapcsolót pedig most nem veszek..
Ha viszont valaki talál jó áron az e-bay-en...akkor rendeljen kettőt!
Konkrétan ugyan ilyen volt a gyári megoldás is.. egymás fölött 6 fényforrás...
csináltam még egy videót, ott a kamerát a jobb első indexre tettem. ott jobban látszik az út, viszont mivel műanyag, így kicsit rezonál is, na feltöltöm azt is azt majd berakom ide, csak órák kérdése mire felmegy, nem 5MB :( :)
Arra senki nem gondolt, hogy van az a 6 érintkező és erre egy-egy vezetéket ráforrasztotok.Test az adott.
Mindegyik vezeték végére raktok egy led-et és megfelelő sorrendbe pakoljátok egy lyukas panelen!Mint egy kivezérlésjelzőt!
Így kapott led soron meg azért el lehet igazodni!
Tedd feljebb és keverj alá zenét legalább lesz látvány.
ez egy kulcstartós kamera, és nincs lcdje, szal csak tippre beállítottam, de inkább a kereket szerette befókuszállni. :) bocs, ez van
Nem is látunk szinte semmit.
A blokk alá raktam ma a kamerát, nincs kipufogóhang:)
http://youtu.be/q1Q6AQ0GZ94
Hát ez itt nekem 12700 ft-ra jön ki, szal nem mondanám hogy olcsóbb
Egészségbiztosító kirendeltségre bemegy, 20 perc múlva kijön az ingyen kártyával. Nálam így ment.
Kötelező volt..............legalább látom a hasznát.
Az ügyfélkapus regisztrációhoz emlékeim szerint kell jó pár adat. Meg ha "bekerülsz a rendszerbe", elég sok mindent le tudnak kérdezni. Többek között azt is, hogy van-e érvényes TB-d. Két kattintás és kész. Ez a 21. század. :)
Őőőőőő én belöktem ügyfélkapun egy hét alatt megemésztette és postán kiköpte.
Valamilyen módon igazolnia kell, hogy fizeti a TB-t (vagy fizetik utána). Ezt vagy munkáltatói igazolással vagy vállalkozóknál a vállalkozói igazolvánnyal teheti meg.
A nyomtatvány utolsó oldalán az is szerepel...de lehet rosszul értelmezem.
Ezek szerint csak bepostázom a tatabányai kormányhivatalba az igénylőlapot és kipostázzák nekem a kártyát?
MI?
Munkáltatói igazolás neked nem kellett hozzá?
Viszont ha nincs benne akkor húzós a dolog.
Mivel egy ilyet kell venni:
Part # 37720-45100
Gear Shift Sensor
Ami hazánkban 15eft körül mozog ebay-en olcsóbb.
Vagy kivenni az eredetit amiben csak 1 réz érintkező van az üresnek, befúrni azt a pár lyukat, beleragasztani réz hegesztőpálcából az érintkezőket, a végére ráforrasztani a vezetékeket, és szintbe csiszolni az érintkezőrészt.
Szóval ezt a nyomtatványt kitöltve beslattyogok és fél óra alatt legyártják? Nem is kell bejelentkezni, meg heteket várni?