Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nemrég vettem ki a légszűrőt, és nekem is akkor esett le egy gumibak. Elég lófaszul vannak azok oda rögzítve (szinte sehogy), csak kicsit hozzáértem és lepottyant, ezért én ráerősítettem egy kis színtelen szilóval.
Tuti az a bibi...
A tavaszi pucolás során az enyém is új légszűrőt kapott, azt hiszem, Hiflo-t, és az utóbbi pár hétben nekem is mintha erősebben rezonálna, kombinálva azzal a bizonyos fazékhanggal. Nem tudom, van-e összefüggés, csak jeleztem, hogy hasonló van nálam is

Jut eszembe, ha bárki is aggódva figyelné, jut-e forrásom a motorozáshoz, nos annak újságolhatom, hogy a jelek szerint el tudtam helyezkedni. Tehát előbb-utóbb több benzinre futja, ergo...
Nekem egy tanklevételkor az a gumibak szerűség esett le, amit ganja mondott és rohadtul nem tudtam miért rezonál. Aztán leszedtem újból és láttam a helyét és emlékeztem rá, h volt ott vmi, hajlamos lecsúszni.
Szóval előbb nézd meg a csavarokat, aztán óvatosan lehúzod a tankot és elöl megnézed, h a gumibak megvan v. nincs. Ha hiányzik én itt vettem egy ezresért tavaly előtt.
(Bontó Vecsés, Széchenyi utca 60. Tel.:20/317-5559 - 9.00 – 17.00-ig)
Nekem rezonált, lötyögött és én is szórítottam a lábam közé a tankot, mint csajok a ...
Igen, F-es. Először én is azt hittem, az idomot hallom... De ha sikerül előcsalni a rezonálást és combbal rászorítok a tankra, akkor halkul a dolog, ezért gondolom, hogy ott lehet valahol az elhantolt eb.
Ja most látom hogy F-es.
Nekem az idom is adja a hangot. Lehet egy-két nagyobb kátyúban elpattant egy két műanyag rögzítő patent, és azóta kicsit rezonál.
Nekem akkor erősödött fel ez a hang, amikor a gyári légszűrőt lecseréltem Hiflofiltro-ra. Ja meg egyszer az első lánckeréktakaró dekni egyik csavarja kilazult. Szerencsére pont a váltókarnál lévő, így nem pottyant ki, mert a kar megfogta.
Na akkor adott érdekes hangot!
Megkönnyebbültem amikor rájöttem mi csinálja.
Nézd át jól!
Igen, rezonált eddig is, de csak kis mértékben, inkább érezni lehetett néha-néha, mintsem hallani, ez a hülye fazékhang nem volt... Megpróbálom kideríteni, mi ez, de lehet, hogy 100-110 körüli tempónál kissé problémás lesz.
5000 környékén minden GS berezonál, gondolom neked is feltűnt. Ezért sem szeretem a 100 körüli tempót.
Most lehet csak meglazúlt valami azért érzed erősebben.
Csá!

Azt hittem már eltűntél!
95634-es hozzászólás a lényeg. Mátrába kanyargunk egyet vasárnap ha nem esik. Nektek 400 körül lesz, nekem 500 felett Tatáról, de hidd el fel sem fog tűnni!
Ganja kicsit pubiskodik, de azért bízom benne hogy jön..
Páran még említették itt hogy jönnének, remélem ők is visszajeleznek.
Vállalom a túravezető szerepét, így legalább nézheted a szép "új" 150-es gumimat.
Sikerült a ford.számmérő hadművelet?
Erre én is gondoltam, de ez az opció nem játszik, mert kb. 90 km-t mentem előző tankolás óta...
Akkor is előfordul, ha túl kevés a benya a tankban!
Hali!
Egy ideje kiestem a ritmusból, nem is olvastam a fórumot....mikor, hova, milyen terv van gurulásra?
A tank alatt kormány felől van egy gumiágy..lehet ,hogy az van elsatnyulva..és a tank rögzítő csavarok..esetleg nincsenek lehúzva rendesen...
Sziasztok!

Eddig nem tapasztaltam, ma reggel munkába menet vettem észre, hogy a tank vagy annak környéke borzasztóan rezonál. Nem csak úgy érezni, hanem hallani is, fazékhangon szól, 4000-5000 fordulat környékén szinte mindig. Mi okozhatja, és egyáltalán, mitől jött elő egy csapásra? Van valakinek tippje, mi a gond, és orvosolható-e valahogy? Előre is köszi a válaszokat!
Az első vizsgán túl vagyok!

Hát én nem szándékozom elhullani, de benne van a pakliban, hogy kórház lesz :D
Haggyadmááá....sokkal öregebb vagyok..ergo hamarabb kerülnék az elfekvőbe....De nem...mert én két dögös szőke között fogok elhullani....vagy motoron!
Ataa..én lehet ,hogy kihagyom..persze csak ha el tudom cserélni a vasárnapi ügyeletemet a keddire...mert úgy érzem ,hogy erre el kell mennem...
Utolsó közös motorozás..
Mi még számtalanszor gurulhatunk együtt.....pl az OpenRoadFest
Na a K anyját, csak kibújt a nap!
Remélem vasárnap sem lesz gány idő!
Szóval akkor kik jönnének Mátra (+Cered) körre?
Első találko Pesten lehetne 10 körül, a következő becsatlakozási pont Gödöllő (szerintem +1 órával számolni lehet).
Minden véleményt meghallgatok!
köszi

Nemsokára együtt brümmögünk az fehér ágyon Persze külön ágyon
Mekkora faxságot írtam...nem gázpedál....VÁLTÓ KAR...vagy PEDÁL.
Üdv az elfekvőben!
Neked nem kimondottan "autós" (amit készen nyomnak a kezedbe) led kell..mert az hamar kiég (tapasztalat) Hanem sima nagy fényerős (ha ügyes vagy akkor smd ) led a háttérnek..az indexnek olajnak...stb. pedig normál led...és előtét ellenállás (a boltban tutira tudják ,hogy mekkora kell 12v/1,5v esetén..és sokkal olcsóbban jössz ki..és örökké tart...
Álmomban átgondoltam ezt a rendszert is....éééés!
Nekem rendszeresen az a problémám ,hogy az utolsó sebességi fokozat után még jó párszor váltanék fölfelé (hiába....bika a vas )
Szóval olyankor is mozdul a gázpedál...olyankor vajon mit fog érzékelni....vagy vissza kapcs esetén..annyival kevesebbet számol majd lefelé...amennyit próbálkoztam fölfelé? Csak mert az esetek többségében az utat bámulom...és nem a műszerfalat...
Ha pedig ebben az esetben megmakkan a rendszer akkor összességében kidobott pénz..Dísznek meg mást is ki tudok találni ennyiért...
Szerintem a kapcsolós verzió...igaz drágább...de szerintem stabilabb,megbízhatóbb..