Betegen hoztam el a "tenyésztőtől"...egy éves kora előtt munkavizsgája volt...Hungária fajtagyőztes..és 14 év majd minden pillanata....Hát volt egy történelmünk az tuti! :)
Próbáltam én is hidd el,arról nem beszélve hogy a Központi okiba mentem,és így nyerek 3-4 napot...Sürgősségi jogsinál nincs,csak útlevélnél Ez van ezt dobta a gép,de legalább már folyamatban van....
Szimpla talált korcs....átmentem fölötte kocsival...és nem volt pofám otthagyni.....bár már kurvára nem akartam kutyát...
Évekig meg voltam reccsenve amikor a vizslámat a kezeim között elaltatták..
Na megjártam ma fél pestet,vártam kb 2 órát az okmányirodába+fél órát a petzválba...Hát vmi vicc ahogy ez a rendszer müködik...Mondták hogy a bankkártyás fizetést válasszam,mert gyorsabb az ügyintézés akkor...háááát,én azt láttam hogy aki utánam jött kb fél órával,azt is előbb behívták Szóval no komment... 1szónak száz a vége,folyamatban van a jogsim ,kb 2-3 hét mire megkapom ,és utána már lehet gurulni
A másik meg az hogy így többet eszik.
Nem a fordulatszámon múlik a fogyasztás, hanem hogy mennyit tekersz a gázkaron. Ha alacsony fordulaton van tartva a motor, akkor gyorsításhoz jobban és hosszabb ideig el kell tekerni a gázkart.
Ha lendületesen, jó ritmusba vezetünk, akkor lesz fasza a fogyasztás. Szóval vasárnap szeretném ha egy csomó benzint megspórolnánk!
Én meg már kezdtem aggódni, hogy még mindig állítanom kell a karbin. Mert 50-nél 6.ban nem gurul olyan lágyan-simán, és néha kicsit rángat ha kigyorsítok!
Dehogy nem zavar. Ha átcsorgok egy községen, és nem váltok vissza 6-ból, akkor 60-70 az ideális. 3000 alá sosem eresztem a fordulatot, szerintem nem is tesz jót neki.
Én a GS-sel képtelen voltam 80 alatt közlekedni.. valahogy az volt a minimum kényelmes tempó.. Nem véletlen volt olvashatatlan a rendszámom a legtöbb alkalommal.
Titeket nem zavar az 50 a GS-en? Én rühelltem.
Az XJ-n meg a 70-80-at...érdekes mód az 50 ezen egész kellemes
Hát én nem sűrűn, csak évi pár alkalommal járok rajta, de eddig Hatvannál mindig találkoztam trafival (és nem mindig lakott területen)
A legdurvább döbbenetet a piros WagonR+ban elhelyezett szerkezet okozta nekem ezen a szakaszion. Valahogy az Astra, Golf, Lacetti, Fabia Octavia civil autókhoz szoktam, meg ugye a hagyományos rendőrautóhoz.
Évekig meg voltam reccsenve amikor a vizslámat a kezeim között elaltatták..
Nagyon gyönyörű!
Hát ez egy tündéri dög...beszarás! Na majd megyek hozzátok dögönyözni! Oltások rendben?..mert csak utána!
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Nem a fordulatszámon múlik a fogyasztás, hanem hogy mennyit tekersz a gázkaron. Ha alacsony fordulaton van tartva a motor, akkor gyorsításhoz jobban és hosszabb ideig el kell tekerni a gázkart.
Ha lendületesen, jó ritmusba vezetünk, akkor lesz fasza a fogyasztás. Szóval vasárnap szeretném ha egy csomó benzint megspórolnánk!
Titeket nem zavar az 50 a GS-en? Én rühelltem.
Az XJ-n meg a 70-80-at...érdekes mód az 50 ezen egész kellemes
A legdurvább döbbenetet a piros WagonR+ban elhelyezett szerkezet okozta nekem ezen a szakaszion. Valahogy az Astra, Golf, Lacetti, Fabia Octavia civil autókhoz szoktam, meg ugye a hagyományos rendőrautóhoz.
-ganz telep
-unix
(néha Bag elött is)