Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Betegen hoztam el a "tenyésztőtől"...egy éves kora előtt munkavizsgája volt...Hungária fajtagyőztes..és 14 év majd minden pillanata....Hát volt egy történelmünk az tuti! :)
Egyem meg,de elég sokáig mellettetek volt ahogy a képen látom
Próbáltam én is hidd el,arról nem beszélve hogy a Központi okiba mentem,és így nyerek 3-4 napot...Sürgősségi jogsinál nincs,csak útlevélnél Ez van ezt dobta a gép,de legalább már folyamatban van....
2-3 hét...vazzeg nem volt lehetőség ,hogy gyorsabban megkapd...sűrgősségi..mittom én milyen ürüggyel?
Szimpla talált korcs....átmentem fölötte kocsival...és nem volt pofám otthagyni.....bár már kurvára nem akartam kutyát...
Évekig meg voltam reccsenve amikor a vizslámat a kezeim között elaltatták..
Na megjártam ma fél pestet,vártam kb 2 órát az okmányirodába+fél órát a petzválba...Hát vmi vicc ahogy ez a rendszer müködik...Mondták hogy a bankkártyás fizetést válasszam,mert gyorsabb az ügyintézés akkor...háááát,én azt láttam hogy aki utánam jött kb fél órával,azt is előbb behívták Szóval no komment... 1szónak száz a vége,folyamatban van a jogsim ,kb 2-3 hét mire megkapom ,és utána már lehet gurulni
Milyen fajta kutyus?Cuki nagyon
Nagyon ari a kutyus:)
Fogd keményen és bánj vele alázattal, tiszteld.
Nagyon gyönyörű!
Az enyém ilyen volt aznap amikor találtam...
Vazzeee..mutáns tengerimalacka!
Hát ez egy tündéri dög...beszarás! Na majd megyek hozzátok dögönyözni! Oltások rendben?..mert csak utána!
Hát ez az ördög! Nézzétek a szarvait!
Rendben! Úgyis kíváncsi vagyok mit változott a téli átvizsgálás és beállítás óta!
A másik meg az hogy így többet eszik.
Nem a fordulatszámon múlik a fogyasztás, hanem hogy mennyit tekersz a gázkaron. Ha alacsony fordulaton van tartva a motor, akkor gyorsításhoz jobban és hosszabb ideig el kell tekerni a gázkart.
Ha lendületesen, jó ritmusba vezetünk, akkor lesz fasza a fogyasztás. Szóval vasárnap szeretném ha egy csomó benzint megspórolnánk!
Ki lehet.. de nem tesz jót neki. szvsz
Pedig ha jól csinálom szépen egyenletesen ki tudom onnan is húzatni. Lehet, hogy még mindig kicsit sokat kap a drágám?
Az 50.-nél hatodikat kb el lehet felejteni. Tartott gázzal megy, lejtőn még némi gyorsításra is alkalmas.. De ott nem igazán kell erőltetni a dolgot
Én meg már kezdtem aggódni, hogy még mindig állítanom kell a karbin. Mert 50-nél 6.ban nem gurul olyan lágyan-simán, és néha kicsit rángat ha kigyorsítok!
Dehogy nem zavar. Ha átcsorgok egy községen, és nem váltok vissza 6-ból, akkor 60-70 az ideális. 3000 alá sosem eresztem a fordulatot, szerintem nem is tesz jót neki.
Én a GS-sel képtelen voltam 80 alatt közlekedni.. valahogy az volt a minimum kényelmes tempó.. Nem véletlen volt olvashatatlan a rendszámom a legtöbb alkalommal.

Titeket nem zavar az 50 a GS-en? Én rühelltem.
Az XJ-n meg a 70-80-at...érdekes mód az 50 ezen egész kellemes
én is ezt mondom
Hát én nem sűrűn, csak évi pár alkalommal járok rajta, de eddig Hatvannál mindig találkoztam trafival (és nem mindig lakott területen)

A legdurvább döbbenetet a piros WagonR+ban elhelyezett szerkezet okozta nekem ezen a szakaszion. Valahogy az Astra, Golf, Lacetti, Fabia Octavia civil autókhoz szoktam, meg ugye a hagyományos rendőrautóhoz.
Ez az hogy nem lakott területen kívül szoktak lenni, így számítani lehet rájuk.
Gödöllő belterületén 2 helyen is kint szoktak lenni:
-ganz telep
-unix
(néha Bag elött is)