Durván egy hónapja voltunk ott, akkor is már szépen zöldellt.
Tavaszi esőzésektől már biztos szép susnyás.
Mondom, nekem ott ment el a hátsó fékem. Szerencsére már a vége felé voltunk. Szerintem nagyon hangulatos, jó minőségű szakasz, igaz sok kemény kanyarral.
3-ason Gyöngyösig.
Mátrafüred-Mátraháza-Kékestető (pihenő) itt ganja nyom egy ganját
Innen Pásztó fele Tarnál fel a 21-esre, irány Salgótarján-Cered szerpentin (odabasz )
Innen lecsorgunk Sirokig, vagy Egerbaktáig, és vissza a 24-esen Gyöngyös fele, majd 3-ason haza.
Azért egy GS disznómód nem tud megindulni seholse... De 100-nál 5.-kbe téve "mindent" meg lehet vele oldani.. nem kell akkor még nem igazán kell a 4.-ik
Én pedig elég sokat használtam 5500-as fordulaton a motort... és úgy tűnik bírta (a hengerfejkalamajkának tuti nem volt ehhez köze) mondjuk tényleg simábban járt 6-6500 körül.
Tavaszi esőzésektől már biztos szép susnyás.
Mondom, nekem ott ment el a hátsó fékem. Szerencsére már a vége felé voltunk. Szerintem nagyon hangulatos, jó minőségű szakasz, igaz sok kemény kanyarral.
Kartal-Verseg-Nagykökényes-Petőfibánya-Rózsaszentmárton-Gyöngy
öspata-Gyöngyös...
Másfél-két sávos kis utak.. egy két rosszabb szakasszal. Nekem nagyon tetszett, igazán hangulatos. Traffipax para sincsen (nem úgy mint a 3-mason!)
Mátrafüred-Mátraháza-Kékestető (pihenő) itt ganja nyom egy ganját
Innen Pásztó fele Tarnál fel a 21-esre, irány Salgótarján-Cered szerpentin (odabasz )
Innen lecsorgunk Sirokig, vagy Egerbaktáig, és vissza a 24-esen Gyöngyös fele, majd 3-ason haza.
Szériám van
(kicsit fáradt vagyok.. aludtam vagy 2 órát éjjel)