Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 3-ason még sose láttam trafit sehol lakott területen kívül. Igaz, hogy a lézerblokkoló amúgy is megoldaná.
Nekem nem hozza be a google mapst így csak holnap tudom meglesni.
Durván egy hónapja voltunk ott, akkor is már szépen zöldellt.
Tavaszi esőzésektől már biztos szép susnyás.
Mondom, nekem ott ment el a hátsó fékem. Szerencsére már a vége felé voltunk. Szerintem nagyon hangulatos, jó minőségű szakasz, igaz sok kemény kanyarral.
Ajánlanám ezt az útvonalat a 3-mas helyett.
Kartal-Verseg-Nagykökényes-Petőfibánya-Rózsaszentmárton-Gyöngy
öspata-Gyöngyös...

Másfél-két sávos kis utak.. egy két rosszabb szakasszal. Nekem nagyon tetszett, igazán hangulatos. Traffipax para sincsen (nem úgy mint a 3-mason!)
meg nekem, hehe
Jónak tünik de cered a frászt hozza rám.
Mivel Gödöllőn átmegyünk, így neked van a legkönnyebb dolgod.
Majd meglátjuk kik jönnek kik nem és a hét vége fele közös nevezőre hozzuk.
És időben mire gondoltál? Esetleg csatlakozási pontok?
3-ason Gyöngyösig.
Mátrafüred-Mátraháza-Kékestető (pihenő) itt ganja nyom egy ganját
Innen Pásztó fele Tarnál fel a 21-esre, irány Salgótarján-Cered szerpentin (odabasz )
Innen lecsorgunk Sirokig, vagy Egerbaktáig, és vissza a 24-esen Gyöngyös fele, majd 3-ason haza.
Ezek szerint igen.
Ataa! Merre akarsz felmenni a Mátrába? Hol lehetne csatlakozni esetleg?
nincs is GS-e
Nem tanulással töltöttem az időt.. Mondjuk az eredményeimmel így is rendkívül elégedett vagyok.
Szériám van
Miért Zoli? A tied ilyen rosszul megy?
főleg vizsgaidőszakban
sok is egy egyetemistának
ha nem is disznó mód, de megindul.... nyilván egy 1200-as motor jobban meglódul, de ha nem elég a dinamika, akkor vissza lehet dobni 4-ikbe.....
-ik

(kicsit fáradt vagyok.. aludtam vagy 2 órát éjjel)
Azért egy GS disznómód nem tud megindulni seholse... De 100-nál 5.-kbe téve "mindent" meg lehet vele oldani.. nem kell akkor még nem igazán kell a 4.-ik
Én pedig elég sokat használtam 5500-as fordulaton a motort... és úgy tűnik bírta (a hengerfejkalamajkának tuti nem volt ehhez köze) mondjuk tényleg simábban járt 6-6500 körül.
Megindul disznó mód?
azért nem........
5.ben 100-110-el? Ott ha ráadod a gázt csak gondolkodik egy sort.