Próbáltatok már állítható bandit ülést a GS-re? A tommot-os verziót nagyon drágállom, de eszembe jutott, hogy mi lenne, ha néznék bontóból egy állítható gyárit. Bár nem tudom mennyire kompatibilis a GS ülésrögzítéssel...
Szakadna meg az időkép meg a köpönyeg az összes meteorológussal együtt! 0mm csapadékot mondtak ma és holnap is, erre úgy sz@rrá áztunk, mintha ma lett volna az országos esőnap!
Ezúton is szeretném megköszönni Ganjaninjának, hogy fogadott ma a garázsában és megcsodálhattam a gépét!
Biztos jó sokáig nem fogok látni még egy ilyen GS-t mint az övé! Nagyon ösztönző a "munkássága", ja és a kipufogójának a hangja brutál-metál!
Le a kalappal!
Okés.
De miért mondod hogy csattogósabbak a szelepek?
Én kicsit hallom a szelepek hangját menet közben. Viszont ha picit befogom a kipufogó végét akkor nem nagyon.
Ugyan olyan mint a tiéd, talán egy kicsit csattogósabbak a szelepek.
Nincs rajta semmi módosítva, csak a gumik.
Sőt ahogy láttam az adatlapodon, még a fogyasztásom is szinte pontosan úgy szokott alakulni mint nálad.
De majd úgyis gurulunk együtt. Jövő hétvégére pedzegetünk egy Mátra karikát, ha az időjárás is úgy akarja...
Ha gondolod csatlakozz be.
dehogyisnem ! sőt nem is lázba, de idegbe
meggyótították az új gumimat. kapott a Drágám hátsó fékbetétet.
mostanában van egy kis lé benyára . és most csatlakoznék a sírókhoz.
én a birkább, csapathoz tartozom,tehát ki vagyok zsákmányolva !
élni nincs időm nemhogy gurulgatni ! te meg naponta cukkolod a jónépet ! ( jó,... tavaly szétmotoroztam az agyam is )
Elhiszem, hogy csalnak az órák. Akkor a telepített útmérő trafi ugyanúgy csal mint az órám. Hiszen ugyanazt a sebességet mutatja.
Én tudom, hogy csal az órám, de hogy a trafi is pont ugyanolyan mértékben, nagyon furcsa.
Vélemények?