Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert sokkal kényelmesebb...ha jó a minőség akkor gondozás mentes..és a meghibásodás esélye is elenyészőbb...de ez csak az én véleményem..
Nem az a kérdés, hogy minek, hanem hogy jáu-e bele e! Ne dühítsd magadra Ninját, mert lekaratéz!
De minek?
Szerintetek EZ A CUCC beépíthető minden macera nélkül a mi vasunkba?
Kedves lovi81
Megnéztem és ha valóban meg szeretnél válni a Gs 500-tól légy szíves írj pár sort a gépedről,árról stb. Az email címem az adatlapomon .
Üdv Laci
Ha nekem össze kellene számolnom, hogy hányszor kapok más választ, mint amilyet szeretnék, fölakaszthatnám magam!
Nyugi, még nem ette meg a napi rétesét és ilyenkor labiris.
ne hisztizzél, azért kérdeztem a bukót, mert onnan rendelném és akkor igen én rendelnék. vazze.
engem rohadt mód nem érdekel ,hogy milyen bukó kell neked..az volt a kérdés ,hogy rendel e valaki?
Nekem bukó kéne, de nincs S-es ami tetszene igazán csak XL.
Ezt néztem még: http://www.louis.de/_20a8224e9...
de nem tudom, hogy ez fekete plexis csak vagy van átlátszó is hozzá?
Rendel mostanában valaki a Louis-tól?
Ja nem vitaindításból írtam ám. De rendben a tied igazi az enyém meg hamis és nem is Ókli
Béke.
látom jól szórakozol
Ami eredeti azt Kínában gyártják.. a többi hamis. BMW-ből is a kínai az igazi
Nagyon mókás ez a szitu
A másik meg az, hogy itt meg tudod nézni, milyen kesztyűket gyártott az Oakley. Előszeretettel hamisítják őket. Sorszámozottak. Az enyémet Vietnámban gyártották. Mondjuk ettől még lehet hamis, sosem fogom megtudni:)
ez teljesen más. az enyémben a protektor karbon és kevlár keveréke. én innen vettem, ez 1 USD-vel több csak. és előbb írtam mennyi volt Huf-ban. szal valóban nem 4500, de mindegy. link
bocsi, nem úgy gondoltam
Pedig annyi volt mindjárt meg is keresem.Azért kösz, hogy megkérdőjelezed a szavamat
dehogy 70-ért. 5800Ft volt, ebayról rendeltem. a 4500 nem túl hihető, főleg hogy olcsóbbik rendelésben elég jó vagyok:)
70 dollárért vetted? Nekem is ilyen van csak zöldbe én 4500 ft-ért vettem valamikor márciusba.Egyébként teljesen jó csak mint egy kolléga említette nem lehet a kabátra ráhúzni.
Ez nagyon durva, hogy lehet ennyire bebaszni?
Én ha bebaszok, tök jól vezetek.
állat
Megjött a kesztyűm :) 8 nap alatt! Frankó kis cucc, kényelmes, nyári viseletnek tökéletes lesz. link
ehhez nem volt elég dinamikus a tempóm.