Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bekaphatod!
Értem. Csak akkor meg nem marad idő élni. Sokan vagyunk ezzel így Magyarországon, és persze még mindig jobb mint nyomorogni. Állítólag 4 millió létminimum alatt élő él köztünk. Én csak azon lepődöm meg, hogy birka módjára hallgatnak, pedig nem hiszem, hogy a többség önhibájából jutott volna ide.
Hát igen lassan már mindenhol jobb mint itthon Mondjuk én még nem panaszkodok,mert elég jó a fizum,igaz hogy folyamatos 3 műszak de hát vmit vmiért
Gratulálok a döntésedhez. Kacérkodok vele, hogy ki kéne nekem is menni egy két hónapra bármilyen alapmunkát végezni külföldre, amivel többet keresnék mint itthon méltatlanul egy orvos keres fél év alatt. Természetesen a bevételt motorra költeném!
Egy Hotelbe dolgozok, a konyhán!
Szépen rotyog a "Pucér Liba Segge"!
Hány napos lenne?
Mi szeptemberben biztos megyünk és szerintem Zoli is jönni fog...
Megkérdezhetem, mit dolgozol ott?
Ha jöttök Grossglocknerbe akkor szóljatok , megyek veletek, itt van tőlem nem messze
Hát...............én már többnapost idénre nem tervezek.............pénzgyüjtés jön jövőre.
Én is úgy gondoltam mint célpont. Engem sosem a cél érdekel egy túránál, hanem a kanyargós út.
Ausztriába eddig csak egynapos körön voltam, de nagyon bejött. Tervezünk idén is menni, bár az igazi az több napos lenne, mert ott azért van rendesen útvonal.
Biztos nem.Necces egy napra 600 fölött menni.Glocnerrész nem olyan nagy szám.Sok a túrista.Inkább az átvezető.
És Horvátországból hazafele Grossglockner?
Egyébként tényleg nagyon elmentem volna, de nem teszek le a dologról. Idén mentek még? Ha nem is, majd jövőre biztos.
Lánccseréig eljutottam..............hézagolás majd 2 év múlva.
Necces lett volna, mert hézagolnom kell. Az meg azért egy 1500-2000 kör lesz gondolom.
32700 van benne és még nem volt hézagolva. Kicsit már kezd kovácsműhelyre emlékeztetni a szelepek járása, úgyhogy lassan felcsörgetem tsanyit.
Remélem most már könnyebben szerez korongot a gs-hez!
Igyekszem. Jöhettél volna.
Fasza, akkor csinálj sok jó felvételt a Horvát kanyargásról, had sírjunk...ó hogy szomorodnál meg!
Ja és megcsinálni már talán 3 napja.
Tegnape előtt még hekkeltem egy iszonyat ronda kameratartót is.
Hát..........most kedden egy 200-as vár még rám pénteken még 400.
Szerintem picit pihengetek hétvégén.Majd a következőre.
Akkor jó, megspóroltál egy 10-est.
Egyébként te mit keresel a gépnél? Már rég aludnod kéne, hogy holnap bírd az utat.
Remélem mindent sikerült megcsinálni és tudsz menni!
Jövő hétvégén ha tudsz gyere el te is Mátrázni!
Én nem.És szemmel láthatóan semmi baja nem volt.
Igen ám, csak az új láncnál már nem volt olyan passzentos a fogaskerék. Így szerintem gyorsabban el is használtad az új láncot.
Hát pedig csináltam egy ilyen gonosz dolgot. 27e-nél semmi baja nem volt a keréknek.