Értem. Csak akkor meg nem marad idő élni. Sokan vagyunk ezzel így Magyarországon, és persze még mindig jobb mint nyomorogni. Állítólag 4 millió létminimum alatt élő él köztünk. Én csak azon lepődöm meg, hogy birka módjára hallgatnak, pedig nem hiszem, hogy a többség önhibájából jutott volna ide.
Gratulálok a döntésedhez. Kacérkodok vele, hogy ki kéne nekem is menni egy két hónapra bármilyen alapmunkát végezni külföldre, amivel többet keresnék mint itthon méltatlanul egy orvos keres fél év alatt. Természetesen a bevételt motorra költeném!
Én is úgy gondoltam mint célpont. Engem sosem a cél érdekel egy túránál, hanem a kanyargós út.
Ausztriába eddig csak egynapos körön voltam, de nagyon bejött. Tervezünk idén is menni, bár az igazi az több napos lenne, mert ott azért van rendesen útvonal.
És Horvátországból hazafele Grossglockner?
Egyébként tényleg nagyon elmentem volna, de nem teszek le a dologról. Idén mentek még? Ha nem is, majd jövőre biztos.
Necces lett volna, mert hézagolnom kell. Az meg azért egy 1500-2000 kör lesz gondolom.
32700 van benne és még nem volt hézagolva. Kicsit már kezd kovácsműhelyre emlékeztetni a szelepek járása, úgyhogy lassan felcsörgetem tsanyit.
Remélem most már könnyebben szerez korongot a gs-hez!
Akkor jó, megspóroltál egy 10-est.
Egyébként te mit keresel a gépnél? Már rég aludnod kéne, hogy holnap bírd az utat.
Remélem mindent sikerült megcsinálni és tudsz menni!
Jövő hétvégén ha tudsz gyere el te is Mátrázni!
Ausztriába eddig csak egynapos körön voltam, de nagyon bejött. Tervezünk idén is menni, bár az igazi az több napos lenne, mert ott azért van rendesen útvonal.
Egyébként tényleg nagyon elmentem volna, de nem teszek le a dologról. Idén mentek még? Ha nem is, majd jövőre biztos.
32700 van benne és még nem volt hézagolva. Kicsit már kezd kovácsműhelyre emlékeztetni a szelepek járása, úgyhogy lassan felcsörgetem tsanyit.
Remélem most már könnyebben szerez korongot a gs-hez!
Tegnape előtt még hekkeltem egy iszonyat ronda kameratartót is.
Szerintem picit pihengetek hétvégén.Majd a következőre.
Egyébként te mit keresel a gépnél? Már rég aludnod kéne, hogy holnap bírd az utat.
Remélem mindent sikerült megcsinálni és tudsz menni!
Jövő hétvégén ha tudsz gyere el te is Mátrázni!