Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majdnem.
ez tényleg így van. mert bár lúzer vagyok, de akkora nem, hogy két egymástól alig pár száz méterre lévő rendőrt is félre értsek.
és bárhogy analizálom a vizuális emlékmozaikjaimat, még most sem tudnám másként lereagálni. több, mint 20 éve vezetek napi szinten /motort csak alig 2 éve/, és láttam már ezt-azt tőlük, amivel eddig nem volt gondom.
de mert tényleg szabálytalan voltam, eszemben sem volt arra hivatkozni, hogy nem jól használták a karjelzést, egyszerűen csak annyit mondtam: félreértelmeztem.
nem biztos hogy benned van a hiba, sokszor a rend bősz őrei elég félreérthetően mutogatnak, de semmiesetre sem úgy. ahogy a kresz előírja (bár ilyennel is találkoztam, és lám, ott mindenki tudta a dolgát), szóval, lehet, hogy a félreértéshez ők is kellettek.....
nevetni fogsz, mert igen.
az első, de nem mozgó yard-nak odabólintottam, hogy köszi.
az integetését annak vettem, hogy én még továbbhaladhatok az éppen lezárás alatt lévő delegációs területen.
mondván, én még továbbhajthatok, a többiek meg már nem.
naná, hogy ő a szabálytalanságomért lelkesedett, és nem az engedékenységét akarta közölni, de ezt már a harmadik, elém vágó rendőrtől tudtam meg.
asszem, erősen újra kell értelmeznem a közúti jelzésrendszereket.
Visszaintettél nekik mi?
Köszönöm amint lehetőségem lesz és aktuálissá válik kereslek.
Üdv
Vedd meg az enyémet...kimondottan a motorhoz lett építve..és a hangja sem gagyi..
Csonkkal együtt átcseréljük...hacsak a tiéd nincs szétrothadva..és akkor nem kell sokat vacakolni vele...persze adom ,hozzá a gyárit is..
ez nagyon jól hangzik! akkor azt hiszem, itt kezdek holnap. köszönöm, sokat segítettél!
Hát igen,így szerencsésebb vagy:) Akkor viszont nem kell aggódni,mert max 1,5 hét és meg lesz az új.Viszont akkor te is elgondolkozhatsz rajta,hogy pesten a Központi Okmányirodába csináltasd meg inkább ,mert ott elvileg 1-3 nap ,és már meg is kapod:)
a röhej az, hogy minden más megvan.
épp ezért nem tudom, hol tűnhetett el.
de még csak elképzelésem sincs róla.
azért ez a dolgok jó oldala.
:)Viszont ha a többi papirod is eltünt,azokat nem kevés pénz lesz pótolni:S
ezt sejtettem.
túl barátságos volt a 4000 Ft.
Nm.:) csak ha jól tom akkor már 6000 az illeték nem 4 :S
ez hasznos. köszönöm.
Esetleg ezt kukkantsd meg http://ugyintezes.szerencs.hu/...
oké, köszi.
csak időben akartam rövidre zárni az utánajárást, hátha az infó/k birtokában megspórolhatok pár felesleges kört.
vagy némi pénzt.
Hát nem tudom,mert annyit tok én is hogy a jogsi készítés 6000ft lesz,de mivel neked van érvényes jogsid a pótlás nem tudom milyen áraon van:( Szerintem akkor jársz a legjobban ha egy okmányirodába megkérdezed
nagyon nem.
Ez akkor nem 5ezer forintos tétel..
hjajj! ha azokat most ide felsorolom, még üldöztetném magam.
így csak titokban: tiltott helyen való megfordulás /Rákócziról a Blahánál egyből a körútra, majd rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása. /tényleg nem annak érzékeltem, aminek szánták/
és még némi apróság.
Mit követtél el hogy motoros rendőr büntetett meg?
Biztos vagyok benne,hogy le se lehet majd szedni róla:) Pláne hogy teli a tank is:)
nem. egyszerűen eltűnt, gőzöm sincs mikor, és hol. csak ma, amikor egy motoros Yard sorolta a büntetési tételeim összegét, és kérte a papírjaimat, derült ki, hogy nincs.
elvileg az összes iratom egy helyen volt.