ez tényleg így van. mert bár lúzer vagyok, de akkora nem, hogy két egymástól alig pár száz méterre lévő rendőrt is félre értsek.
és bárhogy analizálom a vizuális emlékmozaikjaimat, még most sem tudnám másként lereagálni. több, mint 20 éve vezetek napi szinten /motort csak alig 2 éve/, és láttam már ezt-azt tőlük, amivel eddig nem volt gondom.
de mert tényleg szabálytalan voltam, eszemben sem volt arra hivatkozni, hogy nem jól használták a karjelzést, egyszerűen csak annyit mondtam: félreértelmeztem.
nem biztos hogy benned van a hiba, sokszor a rend bősz őrei elég félreérthetően mutogatnak, de semmiesetre sem úgy. ahogy a kresz előírja (bár ilyennel is találkoztam, és lám, ott mindenki tudta a dolgát), szóval, lehet, hogy a félreértéshez ők is kellettek.....
nevetni fogsz, mert igen.
az első, de nem mozgó yard-nak odabólintottam, hogy köszi.
az integetését annak vettem, hogy én még továbbhaladhatok az éppen lezárás alatt lévő delegációs területen.
mondván, én még továbbhajthatok, a többiek meg már nem.
naná, hogy ő a szabálytalanságomért lelkesedett, és nem az engedékenységét akarta közölni, de ezt már a harmadik, elém vágó rendőrtől tudtam meg.
asszem, erősen újra kell értelmeznem a közúti jelzésrendszereket.
Vedd meg az enyémet...kimondottan a motorhoz lett építve..és a hangja sem gagyi..
Csonkkal együtt átcseréljük...hacsak a tiéd nincs szétrothadva..és akkor nem kell sokat vacakolni vele...persze adom ,hozzá a gyárit is..
Hát igen,így szerencsésebb vagy:) Akkor viszont nem kell aggódni,mert max 1,5 hét és meg lesz az új.Viszont akkor te is elgondolkozhatsz rajta,hogy pesten a Központi Okmányirodába csináltasd meg inkább ,mert ott elvileg 1-3 nap ,és már meg is kapod:)
Hát nem tudom,mert annyit tok én is hogy a jogsi készítés 6000ft lesz,de mivel neked van érvényes jogsid a pótlás nem tudom milyen áraon van:( Szerintem akkor jársz a legjobban ha egy okmányirodába megkérdezed
hjajj! ha azokat most ide felsorolom, még üldöztetném magam.
így csak titokban: tiltott helyen való megfordulás /Rákócziról a Blahánál egyből a körútra, majd rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása. /tényleg nem annak érzékeltem, aminek szánták/
és még némi apróság.
nem. egyszerűen eltűnt, gőzöm sincs mikor, és hol. csak ma, amikor egy motoros Yard sorolta a büntetési tételeim összegét, és kérte a papírjaimat, derült ki, hogy nincs.
elvileg az összes iratom egy helyen volt.
http://www.youtube.com/watch?f...