Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láncot nem cserélünk lánckerék nélkül, erre szerettem volna kilyukadni. Azok együtt kopnak be ezért együtt is érdemes őket cserélni.
GS nem fogja eltépni a láncot, ilyen veszély nem áll fent, ha csak valahol nem feszül meg annyira.
Ahogy láttam nálad főleg nem fog elszakadni, mert nem húzod neki oda annyira.
Ha lóg nem kéne erőltetni.
A lánckerék-csere nem is volt kérdés
Mennyire biztonságos egy ilyen állapotú lánc? Holnap tennék egy 3-400 km-s kört, azt még tán kibírja, remélem.
Nincs is narancssárgában, minek az Neked?
Ha már nem tudsz rajta feszíteni és lóg, akkor az már cserés. Főleg ha egyenetlen is a nyúlása. Gondolom azért ugrik, mert valahol feszesebb, valahol meg lazább. Engem amikor ilyen volt már nagyon idegesített.
És igen, lánckerékkel együtt cseréld.
Bár azt mondták többen, hogy még ezt a szezont kibírja a láncom, most mégis fölteszek egy idevágó kérdést. Befújtam a láncot, és középtámaszon állítva, kicsit járattam egyesben, szép lassan, hadd oszoljon el a cucc, és közben azt vettem észre, hogy a lánc egy helyen mintha ugrana egy elég nagyot, és amúgy is lóg eléggé. Feszíteni már nem tudom. Sürgősen érdemes cserélni, vagy még elmegy egy-két kisebb karikát?
oksa! Akkor holnap! Minden jót!
Komolyan kurva jó hangja van, a videó nem is adja vissza rendesen.
És a fogyasztást sem zavarta meg.
Jahh már egy csomóan hallották élőben...Ataa Jester...Krissal..XJ..MentQ...kérdezd meg az ő véleményüket...aztán hallgasd meg személyesen...
De javaslom ,hogy ha belefogsz a kipufogós dologba...ne kapkodd el...sok múlik a méretezésen...a gáz lengésen...stb..
Nekem most a Trombita forma tetszik...olyan cuccot akarok!
Én is abban reménykedem ,hogy motorozós idő lesz...mert nagyon mehetnékem van....
REndicsek....Csak kitartóan csörgess...mert vagy keresgélem a telefont...vagy nem hallom!
Az IDŐKÉP jövő hétvégére jó időt mond, meg az utáni hétvégére is (Alsóörs). Persze ez még ezerszer fog változni, de én optimista vagyok.
Látam róla képet meg vidit, tetszetős! Holnap felhívlak napközben ha neked az jó..... (számod gondolom jó az adatlapodon)
Mehetünk! Nekem most még hétfőig nagyon húzós...aztán remélhetőleg már lesz több időm...
Elcseszett egy hetem van....pfff
Egyik nap célba kéne venni a Mátrát is. Majd ha Krissal kibulizta magát és te még nem lépsz le Egyiptomba... Ó hogy a szkarabeuszok játszanának a szemeddel!
Tudok arrafelé jópár nagyon kellemes szakaszt.
Ezen a szakaszon meg bátran kipróbálhatja mindenki gumijának képességeit. szerpentin
Nagyon szép szabályos ívelt kanyarok, és az úthibák is ki vannak javítva.
Szóval ha jó idő lesz, még nyár elején el kéne menni.
Blokk felől kontra csavar..ahogyan gyárilag is pozicionálták....elfér...hisz van ott hely dögivel...
Valamelyik nap lemérem a húzás hosszát..de szerintem belefér...Beállítás pedig úgy ahogy az eredeti verzió...blokk felől ki-be tekergetve..
Hogy rögzíted a blokk felőli végén
Egyáltalán elfér-e ott
Húz-e annyit a kis bowdenen hogy kiemeljen a kuplungod
Ha húz, ahhoz mennyire kell húzni a kart a kormányon
Hogyan állítható be (gyanítom a kis bowdenkével..)

(biztos jutott bele hülyeség is..)
Láthattam ma közületek valakit a Batthyány térnél az alsó rakparton 4 óra körül? Fehér-kék F-es GS. Dél felé ment.
Lökjed a kérdéseket..mert hátha van benne olyan amire nem gondoltam...és esetleg ennek hatására nem firtatnám tovább...
...pillanatnyilag jó ötletnek látom..
Mielőtt elmegyek...azért még mennék pár ezer kényelmes túrát...és aki ismer az tudja ,hogy az ilyen molyolás a fejlövésem....akár eladás előtt egy nappal is képes vagyok valamilyen megálmodott faxságot elkövetni...
Mindenkinek van valami dilije....szerintem..
Tegnap potyáztam 1-2km-t az 1-es úton Bicskétől az óbaroki
elágazásig besoroltam egy 8-10 motorosból álló csapathoz . Aztán én húztam hazáig. Épp betoltam a vasat az eresz alá és leszakadt az ég. Jégeső erős széllel. Remélem a kis csapat is fedél alatt volt már.
Alul, a bowden alsó állítójának a helyére kell betenni ennek az alját szerintem. Sok kérdést vet ez fel azért (bennem laikusban legalábbis)
Én tavaly cseréltem kuplung bowdent, és úgy gondolom ha a hosszúság megvan, nincs semmi akadája.
Szerintem minden további nélkül.
Kérdés tényleg hogy minek.
Pláne a kenguruföldön.